We Build Your Dreams

Καλέστε μας στο 2314319395

Α. Παπανδρέου 28Α, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 55132

Δευτ - Παρ 9 AM - 7 PM

Top
                                                                                                                                                                        we build your dreams

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

H AVANT GARDE, είναι μία δυναμική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών, των ανακαινίσεων, των ενεργειακών εφαρμογών και των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας. Από το 2010 και με έδρα την ανατολική Θεσσαλονίκη, προσφέρει ανελλιπώς τις υπηρεσίες της που αφορούν στον εκσυγχρονισμό των ιδιωτικών χώρων και κατοικιών έχοντας πραγματοποιήσει δεκάδες έργα σε όλη τη Β. Ελλάδα, με δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες στο ενεργητικό της, αποδεικνύοντας περίτρανα πως αποτελεί την κατάλληλη επιλογή συνεργάτη.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν: 1) τη μερική και ολική ανακαίνιση κατοικιών/γραφείων/καταστημάτων 2) την ανακαίνιση μπάνιου-κουζίνας 3 ) το interior design (σχεδιασμός εσωτερικού χώρου) 4) τη μόνωση τοιχοποιίας, μόνωση δώματος, μόνωση πυλωτής, μόνωση κεραμοσκεπής 5) τις παρεμβάσεις του προγράμματος εξοικονομώ κατ’ οίκον (τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων, τεντών, ηλιακού θερμοσίφωνα, μονώσεις παντός είδους κτλ) 6) την εγκατάσταση φυσικού αερίου και αντλιών θερμότητας 7) την κατασκευή-πώληση κατοικιών.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα της εταιρείας απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, εργοδηγούς καθώς και από πλήρως εξοπλισμένο κατασκευαστικό συνεργείο με καταξιωμένους τεχνικούς που διαθέτουν πολυετή εργοταξιακή εμπειρία. Σε κάθε εργασία, χρησιμοποιούνται τα πιο σύγχρονα και εξαιρετικής ποιότητας υλικά επώνυμων οίκων, η εφαρμογή των οποίων διασφαλίζει το μέγιστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχή ολοκλήρωση κάθε έργου. Η διαρκής ενσωμάτωση και αξιοποίηση των νέων εξελίξεων του κλάδου αποτελεί μέγιστη εγγύηση πως ο κάθε πελάτης θα είναι σε είναι σε θέση να παραλάβει υπεύθυνα και με συνέπεια στην παράδοση, ένα έργο σύγχρονο και άρτιο ως προς τη λειτουργικότητά και την αισθητική του. Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της εταιρείας βασίζεται στο τρίπτυχο εμπειρία- εξειδίκευση-ήθος του προσωπικού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ευχαριστημένων πελατών που αποτελούν συστάσεις των παλαιότερων, ενώ η επαφή και η επικοινωνία με τον κάθε έναν ξεχωριστά, εξελίσσεται σε μια ισχυρή προσωπική σχέση με σεβασμό στις επιθυμίες και στις ανάγκες του. Δίνεται προτεραιότητα στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη-χρήστη του ακίνητου / κτιρίου ενώ η εταιρεία εγγυάται την ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών εξ αυτών. Σε όλη τη διαδικασία του έργου από το σχεδιασμό έως και την τελική ολοκλήρωση και παράδοσή του, υπάρχει συνεχής επαφή με τους ενδιαφερόμενους, δίνοντας έμφαση ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια Αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι πελάτες στην AVANT GARDE είναι η συνέχιση της επικοινωνίας ακόμη και πολύ μετά το πέρας των εργασιών και της ολοκλήρωσης των έργων, που αποτελεί το «επισφράγισμα» της ηθικής επιβράβευσης των στελεχών της εταιρείας.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η AVANT GARDE μοιράζεται το όραμα του κάθε πελάτη, έχοντάς το ως κοινό, με σκοπό να εξασφαλίσει με κάθε τρόπο την επιτυχή έκβαση του έργου εκπληρώνοντας το όνειρό του. Αδιαμφισβήτητα η εταιρεία βλέπει το έργο του κάθε πελάτη πραγματικά σαν να είναι δικό της προσπαθώντας να πραγματοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την μικρότερη εργασία μέχρι και να παραδώσει το άρτιο αποτέλεσμα με το «κλειδί στο χέρι». Η AVANT GARDE δίνει υπεραξία σε κάθε ακίνητο και στο κτίριο μέσω της εκπλήρωσης οικολογικών και οικονομικών στόχων και παράλληλα επιτυγχάνει τη βιωσιμότητα του χώρου εξασφαλίζοντας έτσι μια άνετη και ευχάριστη διαμονή σε έναν άριστα λειτουργικό χώρο. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο των κατασκευών και της ανακαίνισης, ο μεγάλος όγκος έργων που η πληθώρα ικανοποιημένων πελατών έχουν την έχουν εμπιστευτεί, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και για τη φερεγγυότητα της εταιρίας. Ο πρωταρχικός στόχος της AVANT GARDE είναι η κατασκευή κτιρίων με υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα, ασφάλεια και αισθητική, απόλυτα εναρμονισμένη με τις προδιαγραφές που απαιτεί το κάθε είδος χρήσης, η εκάστοτε περιοχή και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο εντάσσεται το κάθε έργο Φιλοσοφία της εταιρείας είναι μέσω της μελέτης και κατασκευής κάθε έργου, η μετουσίωση και εξασφάλιση του απαιτούμενου αποτελέσματος, η εκπλήρωση των αναγκών που κάθε πελάτης επιθυμεί και ονειρεύεται καθώς και η μεγιστοποίηση του οικονομικών οφελών του, ενώ αντιμετωπίζει με την ίδια βαρύτητα και επαγγελματισμό από το πιο μικρό έργο έως το πιο μεγάλο. Επιθυμία της AVANT GARDE είναι κάθε συνεργασία να λήγει με ένα χαμόγελο!

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Πάντα δίπλα σας σε κάθε βήμα

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Εξειδίκευση και επιστημονική προσέγγιση

ΕΠΩΝΥΜΑ ΥΛΙΚΑ

ΕΠΩΝΥΜΑ ΥΛΙΚΑ

Επώνυμα και ποιοτικά υλικά

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Ευέλικτη χρηματοδότηση από εμάς

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ

Κάθε έργο κατασκευής ή ανακαίνισης είναι μοναδικό και εξατομικευμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη, έως και την τελευταία λεπτομέρεια. Η εταιρεία είναι δίπλα στον ιδιοκτήτη του ακινήτου από την ανάθεση του έργου, τη μελέτη, τη σχεδίαση, έως και την καθολική ολοκλήρωσή του, παρέχοντας διαρκή εξυπηρέτηση, με απόλυτη συνέπεια στα αρχικά χρονικά πλαίσια και σύμφωνα με το προκαθορισμένο budget. Η AVANT GARDE, συνεχίζει την υποστήριξη, ακόμη και μετά το πέρας των εργασιών για την κάλυψη πιθανών μελλοντικών αναγκών.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η δεκαετής εμπειρία, η επιστημονική προσέγγιση και η υψηλή εξειδίκευση των στελεχών της εταιρείας όπως οι αρχιτέκτονες και οι μηχανικοί, καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό που διαθέτει γνώσεις υψηλών προδιαγραφών, εγγυώνται την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών κατασκευής και ανακαίνισης, που οδηγούν στο άριστο–σε κάθε περίπτωση–αποτέλεσμα, εδραιώνοντας την AVANT GARDE σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Η χρήση των εξαιρετικής ποιότητας πιστοποιημένων επώνυμων υλικών οίκων παγκόσμιου βεληνεκούς, που περιλαμβάνει παντός είδους δομικά υλικά, κουφώματα, λέβητες κ.α,, σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και τις καινοτόμες εφαρμογές, εξασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και άψογης λειτουργίας του ακινήτου, ικανοποιώντας ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. (ή τα πιο απαιτητικά γούστα ή τους πιο απαιτητικούς).

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Η AVANT GARDE πρωτοπορεί, αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία κατασκευών και ανακαίνισης που παρέχει ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης, που περιλαμβάνουν:
  • Προκαταβολή 50% του ποσού με εξόφληση σε 12 άτοκες δόσεις
  • Εξόφληση σε 6 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας
  • Εξόφληση σε 120 δόσεις μέσω τραπεζικού δανείου
  • Χρηματοδότηση μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ (Εξοικονόμηση κατ’ οίκον)
150
ΕΡΓΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ
500
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
220
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΝΩΣΗΣ
330
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Τι είπαν για εμάς οι πελάτες μας

Άψογη εξυπηρέτηση! Φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό!

Άψογη συνεργασία με την Avant Garde για τις εργασίες στο σπίτι μας μέσω του Εξοικονομώ. Ευελιξία, επαγγελματισμός, γνώση του αντικειμένου, συνέπεια, εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, κατανόηση και επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος προέκυπτε. Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Άψογη δουλειά, τέλεια συνεργασία..

Επαγγελματίες και γνώστες του αντικειμένου! Άψογη εξυπηρέτηση σε εργασίες του προγράμματος ΕξΌικονομώ, πάντα εντός χρονοδιάγραμματος και με άριστο αποτέλεσμα. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!

Πριν από λίγες μέρες τελείωσε η ανακαίνιση του μπάνιου και της κουζίνας του σπιτιού μου!! Παιδιά είστε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!!! Άψογη δουλειά!! Τέλειο αποτέλεσμα!! Σας ευχαριστώ πολύ!!!! Έπεται συνέχεια!!!

Πολύ καλή εξυπηρέτηση από τους καλύτερους του είδους ,έμεινα πολύ ευχαριστημένος !!!!

Εξαιρετική συνεργασία και δίπλα μας σε ότι χρειάστηκαμε για την κατασκευή του νέου μας καταστήματος. Συστήνω την Avant Garde ανεπιφύλακτα!!

Πλήρως ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα!!Συνεπείς και άριστοι επαγγελματίες που με τις τεχνικές τους γνώσεις σε συμβουλεύουν έτσι ώστε η κατάληξή να είναι αυτό που επιθυμείς!!

Όλοι τους επαγγελματίες, πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστηκαμε, φιλικοί και με αμεσότητα, είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον καινούριο μας χώρο!

Άψογο αποτέλεσμα και εξυπηρέτηση.Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό σας.Μαζί σας τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η εταιρία μας έχει παραστεί με δυναμική παρουσία και συνεχείς βραβεύσεις, σε πλήθος εκθέσεων όπως η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης και η Έκθεση Energytech.
Επιπλέον η εταιρία μας οργανώνει ημερίδες ενημέρωσης του κοινού σχετικά με νέες εφαρμογές και υπηρεσίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

    Skip to content