We Build Your Dreams

Καλέστε μας στο 2314319395

Α. Παπανδρέου 28Α, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 55132

Δευτ - Παρ 9 AM - 7 PM

Top

ανακαίνιση σπιτιού

WE BUILD YOUR DREAMS

ανακαίνιση σπιτιού με το προγραμμα “εξοικονομω – ανακαινιζω για νεουσ”!

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε την προδημοσίευση του οδηγού (εδώ) του προγράμματος Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους. Το Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους, αποτελεί ένα συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα που παρέχει στους ιδιοκτήτες ακινήτων ηλικίας από 18 έως 39 ετών, οικονομικά κίνητρα υπό προϋποθέσεις, προκειμένου να προχωρήσουν σε ενεργειακη αναβάθμιση και ανακαίνιση σπιτιού.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ AVANT GARDE

Η μερική ή η ολική ανακαίνιση σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου, αποτελεί μια λύση που υιοθετείται όλο και πιο συχνά από τους ιδιοκτήτες ή τους χρήστες τους, τα τελευταία χρόνια, Ο φθοροποιός χρόνος, δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα στους χώρους ενός ακινήτου, τα οποία αν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα μπορούν να προκαλέσουν περαιτέρω βλάβες και λειτουργικές φθορές, αυξάνοντας το κόστος της αποκατάστασης. Είναι μια διαδικασία ύψιστης σημασίας διότι μέσω αυτής διορθώνονται οι κατασκευαστικές ατέλειες και οι φθορές, βάζοντας «φρένο» στα οποιαδήποτε προβλήματα και τις καταστροφές ενός ακινήτου. Έτσι, εκσυγχρονίζονται οι παροχές του και αυτομάτως αναβαθμίζεται η εμπορική αξία του. Μέσω της ανακατασκευής, αναδιαρθρώνονται οι χώροι, με αποτέλεσμα το ακίνητο να γίνεται λειτουργικό και παράλληλα καλαίσθητο, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των χρηστών του.
Στο χώρο της ανακαίνισης, η AVANT GARDE παρέχει εξατομικευμένες λύσεις και εφαρμογές που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη, σύμφωνα πάντα με τον οικονομικό προϋπολογισμό του κάθε πελάτη: διαθέτει πολυετή εμπειρία, άρτια τεχνογνωσία και πάθος για δημιουργία, ανακαινίζοντας με σεβασμό στην αξία της ακίνητης περιουσίας, δίνοντάς της πάντα υπεραξία.
Η εταιρεία αναλαμβάνει τη μερική ή την ολική ανακαίνιση πάσης φύσεως ακινήτων που βρίσκονται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπως μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων, ιατρείων, γραφείων, καταλυμάτων Airbnb, όψεων οικοδομής κ.α. δημιουργώντας χώρους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και στον τρόπο ζωής του κάθε πελάτη, δίνοντας μορφή και υπόσταση στα όνειρά του!
Η AVANT GARDE καλύπτει όλο το φάσμα των ανακαινίσεων και των εργασιών που συντελούν στην αναμόρφωση και στον εκσυγχρονισμό των χώρων όπως, η ανακαίνιση μπάνιου (περισσότερες πληροφορίες εδώ), η ανακαίνιση κουζίνας, η διάστρωση δαπέδων, η αλλαγή κουφωμάτων, η αποξήλωση και αντικατάσταση των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, η δημιουργία μεταλλικών κατασκευών, η τοιχοποιία, η αποξήλωση και η τοποθέτηση πλακιδίων, ο ελαιοχρωματισμός, η διακόσμηση κ.α. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, αφουγκράζεται τις ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη ή χρήστη του ακινήτου και στη συνέχεια σχεδιάζει, προτείνει και αλλάζει τα δεδομένα στην ανακαίνιση ξεπερνώντας τις αρχικές του προσδοκίες.
Τέλος, η εταιρεία μπορεί και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε απαίτηση που αφορά την ανακαίνιση σπιτιού, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα, στην ταχύτητα και στην υπευθυνότητα. Πραγματοποιεί με τον κατάλληλο σχεδιασμό και προσεκτική οργάνωση, την ανακατασκευή όλων των έργων που αναλαμβάνει με σκοπό η επένδυση, να αποδίδει μακροπρόθεσμα τα μέγιστα.
Απόδειξη, οι τόσοι ευχαριστημένοι της πελάτες!

ΒΗΜΑΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Αφού έχει γίνει επικοινωνία του ιδιοκτήτη (ή χρήστη) ενός ακινήτου με την AVANT GARDE, ακολουθούν τα παρακάτω στάδια που αφορούν στην ανακαίνιση των ακινήτων:

ΑΥΤΟΨΙΑ-ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Επίσκεψη από τον αρμόδιο της εταιρείας για την επιμέτρηση και αποτύπωση του χώρου, καθώς και την πλήρη καταγραφή των λειτουργικών αναγκών του πελάτη. Ελέγχει το χώρο του ακινήτου, σημειώνοντας τα κουφώματα τα ανοίγματα, τις κολόνες, την ηλεκτρολογική και την υδραυλική εγκατάσταση, τα γειτονικά κτίσματα, το γενικό περιβάλλον, το ύφος της περιοχής, τον προσανατολισμό, το φυσικό φως και άλλες λεπτομέρειες. Σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις του πελάτη, δίνεται η πρώτη προσέγγιση της ανακαίνισης καθώς και κάποιες κατευθυντήριες προτάσεις προκειμένου να γίνει η κοστολόγηση του έργου και προσδιορίζεται το σχεδιαστικό ύφος. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται από την AVANT GARDE δωρεάν.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-ΜΕΛΕΤΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ακολουθεί η μελέτη και η πλήρης κοστολόγηση του έργου, προσδιορίζοντας το όφελος της τελικής ποιότητας των εργασιών, δίνοντας έξυπνες λύσεις και εναλλακτικές προς επιλογή, με σκοπό το αρτιότερο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Η αναλυτική οικονομοτεχνική πρόταση είναι πάντα «εναρμονισμένη» με το budget που έχει υποδείξει από την αρχή ο πελάτης. Παραδίδεται το πλάνο των εργασιών και η ολοκληρωμένη προσφορά με λεπτομέρειες, δίχως κρυφές χρεώσεις και με ξεκάθαρο κόστος για κάθε εργασία που πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΛΙΚΩΝ-ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ-ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ

Σε συνάντηση του ενδιαφερόμενου με εκπρόσωπο της AVANT GRADE, ορίζεται το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης του έργου, γίνεται η επιλογή των υλικών, χρωμάτων, πλακιδίων και ειδών υγιεινής, υδραυλικών κλπ σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που αναγράφονται στην προσφορά και αν κριθεί απαραίτητο αναπροσαρμόζεται η οικονομική πρόταση. Ακολούθως, συντάσσεται το ιδιωτικό συμφωνητικό όπου αναγράφονται αναλυτικά όλες οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν κατά την ανακαίνιση και υπογράφεται η τελική σύμβαση του έργου από τα συμβαλλόμενα μέρη κατόπιν συμφωνίας.

ΕΚΔΟΣΗ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ

Διενεργούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την εκκίνηση του έργου. Μηχανικός της εταιρείας αναλαμβάνει την έκδοση της αντίστοιχης άδειας δόμησης και εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών στην αρμόδια πολεοδομία και γίνεται άνοιγμα φακέλου στο ΙΚΑ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ- ανακαίνιση

Πραγματοποιούνται οι επιμέρους εργασίες και η συνολική ανακαίνιση με πλήρη επαγγελματισμό και συνέπεια. Κατά τη διάρκεια του έργου, υπάρχει διαρκής επίβλεψη των τεχνικών συνεργείων από τον αρμόδιο μηχανικό της εταιρείας εντός πλαισίων που έχουν προκαθοριστεί και συμφωνηθεί τηρώντας αυστηρά το χρονοδιάγραμμα που έχει διαμορφωθεί από την αρχή. Υπάρχει εβδομαδιαία ενημέρωση του πελάτη αναφορικά με την πορεία και τα επιμέρους στάδια της ανακαίνισης. Τα άρτια εκπαιδευμένα και έμπειρα συνεργεία της εταιρείας φροντίζουν για την ομαλή ροή του έργου, εξασφαλίζοντας την καθαριότητα του χώρου και ολοκληρώνουν τις επιμέρους εργασίες οδηγώντας στο άριστο αποτέλεσμα.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ

Διενεργείται ενδελεχής έλεγχος του έργου από το αρμόδιο άτομο της AVANT GARDE, για τυχόν παραλήψεις, βλάβες ή αστοχίες και αφού έχει η γίνει η ανακαίνιση σύμφωνα με αυτά που έχουν συμφωνηθεί, το έργο που πλέον έχει ολοκληρωθεί παραδίδεται παρουσία του πελάτη και υπογράφεται το σχετικό πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής.

ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ;

ανακαίνιση σπιτιού-ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Κάθε ανακαίνιση είναι ξεχωριστή διότι ο κάθε χώρος και το κάθε στάδιό της έχουν τις ιδιαιτερότητές τους, οπότε η χρονική διάρκεια και το χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από τον αριθμό των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν. Σε γενικές γραμμές μια πλήρης ανακαίνιση υπολογίζεται πως διαρκεί έναν με ενάμιση μήνα ενώ ο ακριβής χρόνος εκτιμάται κατόπιν διασαφήνισης της έκτασης των παρεμβάσεων, τις λεπτομέρειες και τις δυσκολίες που μπορεί να εμφανίσει ένα έργο, τα τετραγωνικά μέτρα κ.α.

 

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΟΡΕΑ;

ανακαίνιση σπιτιού-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Η άδεια για ανακαίνιση σπιτιού θεωρείται απαραίτητη, ακόμη και όταν αφορά σε τεχνικές εργασίες μικρής κλίμακας (όπως οι ελαιοχρωματισμοί) από την Πολεοδομία καθώς και η αναγγελία του έργου στο ΙΚΑ.

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ;

ανακαίνιση σπιτιού -ΟΦΕΛΗ

Η ανακαίνιση μπορεί να έχει διάφορες εκτάσεις: να είναι αισθητικής ή λειτουργικής φύσεως ή ο συνδυασμός των δύο, να περιλαμβάνει απλά έναν ελαιοχρωματισμό, ή την ολική αλλαγή όλων των χώρων, να επιδιορθώνει τεχνικά προβλήματα ή να στοχεύει στην αναβάθμιση της κτιριακής δομής ενεργειακά κ.α. Σε κάθε περίπτωση η μερική η ολική ανακαίνιση εξασφαλίζει στο χρήστη ενός ακινήτου πολλαπλά πλεονεκτήματα:

– Καλύπτει τις υφιστάμενες ανάγκες, αποφεύγοντας παράλληλα την αγορά μίας νέας κατοικίας που αποτελεί κοστοβόρα λύση σε σύγκριση με τη διενέργεια της ανακαίνισης.

– Βελτιώνει αισθητά τη διαμόρφωση των χώρων με αποτέλεσμα το ακίνητο να γίνεται άνετο, πρακτικό, λειτουργικό και μοντέρνο, δημιουργώντας επιπλέον χώρους που μπορούν να ανταποκριθούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες.

– Εξασφαλίζει την ενεργειακή αναβάθμιση που οδηγεί στην εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας μειώνοντας κατά πολύ τους λογαριασμούς ρεύματος και θέρμανσης.

– Δίνει υπεραξία στο ακίνητο προσελκύοντας περισσότερους ενοικιαστές – αγοραστές, αυξάνοντας τις πιθανότητες πώλησης και εκμετάλλευσής του.

– Επιφέρει ουσιαστική αλλαγή στη καθημερινότητα των χρηστών και στην ψυχολογία τους, προσφέροντας άμεση αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, λόγω της αλλαγής των συνθηκών διαβίωσης, εξασφαλίζοντας άνεση σε ένα ανανεωμένο, καλαίσθητο και λειτουργικό περιβάλλον.

– Επιμηκύνει τη διάρκειας ζωής του ακινήτου λόγω της τοποθέτησης των νέων υλικών, ενώ η ριζική ανακαίνιση που περιλαμβάνει την ενεργειακή, λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση κάθε χώρου, προσθέτει στην κατοικία 20-30 επιπλέον χρόνια ζωής, χωρίς να εμφανίζει προβλήματα.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

ανακαίνιση σπιτιού -ΚΟΣΤΟΣ

Το κόστος μιας ανακαίνισης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: αν είναι μερική ή ολική, από τον αριθμό των τετραγωνικών μέτρων του ακινήτου, από την έκταση των παρεμβάσεων και των εργασιών, την επιλογή των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν κ.α. Μια οικονομική προσέγγιση πλήρους ανακαίνισης μιας κατοικίας η οποία περιλαμβάνει αποξήλωση και τοποθέτηση νέας υδραυλικής και ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, τοιχοποιία, ελαιοχρωματισμό, ολική ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας, τοποθέτηση θερμομόνωσης, εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων και εγκατάσταση νέας θέρμανσης, κυμαίνεται στα 300-350 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, + ΦΠΑ.

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ;

ανακαίνιση σπιτιού-ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εταιρεία AVANT GARDE κρίνοντας ιδιαίτερα σημαντική την υδραυλική και ηλεκτρολογική ανακαίνιση μιας κατοικίας παρέχει 2ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ καλής λειτουργίας των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών συστημάτων που τοποθετεί, ενώ τα κατασκευαστικά υλικά όπως τα κουφώματα, τα πλακίδια, τα είδη υγιεινής και ο λέβητας φυσικού αερίου, ακολουθούν τις εγγυήσεις των εκάστοτε κατασκευαστικών εταιρειών.

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (iNTERIOR DESIGN);

ανακαίνιση σπιτιού-INTERIOR DESIGN

Σε επεμβάσεις ριζικής ανακαίνισης ο σχεδιασμός μιας κατοικίας έχει ως γνώμονα την πλήρη εκμετάλλευση των χώρων, τη μεγιστοποίηση της λειτουργικότητάς τους αλλά και το αισθητικά επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία θεωρείται απαραίτητη και περιλαμβάνει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό καθώς και το σχεδιασμό του interior design.
Έτσι εξασφαλίζεται το τέλειο αποτέλεσμα, συμβαδίζοντας με τις τεχνικές προδιαγραφές των κατασκευών, μελετώντας όλες τις δυνατότητες που ο κάθε χώρος επιτρέπει για ανακατασκευή. Η έλλειψη του σχεδιασμού κατοικίας δημιουργεί επιπλέον κόστος και η μη διενέργειά του κάνει το ακίνητο να υστερεί ποιοτικά και αισθητικά, συνθήκες που δεν ανταποκρίνονται στα υψηλά standards της εταιρείας.
Παράλληλα, ο σχεδιασμός του εσωτερικού χώρου προσομοιάζει με ακρίβεια τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διακοσμηθεί, οπότε μέσα από την αρμονία των επιλογών, σε υλικά υφές και χρώματα θα επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον ενδιαφερόμενο χρήστη.
Με τη μελέτη του φωτισμού ο χώρος αξιοποιεί κάθε πηγή φυσικού φωτισμού, προσδιορίζοντας τις μεθόδους μέσω των οποίων μπορεί να ενισχυθεί όπου κρίνεται απαραίτητο, δημιουργώντας παράλληλα αίσθημα ζεστασιάς σε αυτόν.
Αναφορικά με το κόστος, θεωρείται αρκετά μικρό συγκριτικά με τα όσα οφέλη που προσφέρει ενώ παράλληλα εξοικονομούνται χρήματα, χρόνος και αποφεύγεται ο..πονοκέφαλος σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις!
Η συγκεκριμένη υπηρεσία λύνει πολλές απορίες που αφορούν στην αισθητική και λειτουργική ανανέωση μιας κατοικίας, όπως:

  • Τι χρώματα χρειάζεται να χρησιμοποιήσω στα υπνοδωμάτια;
  • Πώς να σχεδιάσω μια γυψοσανίδα στη σαλονοκουζίνα;
  • Δεν έχω αρκετό διαθέσιμο χώρο στο μπάνιο: πως μπορώ να δημιουργήσω για να μπορέσω να χωροθετήσω τα πράγματά μου;
  • Να αγοράσω μικρό καναπέ ή μεγάλο;
  • Τι χρώμα να βάψω την κουζίνα;
  • Θα ταιριάζει κάποιο κάδρο στο συγκεκριμένο τοίχο;
  • Μπορώ να κάνω κάποια τεχνοτροπία;
  • Θέλω να φαίνεται το σπίτι μου μοντέρνο / απλό / αρχοντικό / vintage: τι επιλογές έχω σε υλικά;
  • Ποια είναι η καλύτερη θέση για το γραφείο μου;
  • Τι κουρτίνες να επιλέξω, κ.α.;

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ;

ανακαίνιση σπιτιού ΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

Οι εργασίες ανακαίνισης για να διενεργηθούν σωστά χρήζουν την κατάλληλη μελέτη, οργάνωση και «ενορχήστρωση» εκ μέρους μιας εξειδικευμένης εταιρείας ανακαινίσεων. Η μερική ή η ολική ανακαίνιση μιας κατοικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου είναι μια λεπτομερής και απαιτητική διαδικασία η οποία εμπεριέχει πάρα πολλές παραμέτρους, τις οποίες μόνο μια εταιρεία όπως η AVANT GARDE γνωρίζει.
Πιο συγκεκριμένα:
– Η μελέτη αποτυπώνεται από έμπειρους μηχανικούς και αρχιτέκτονες σύμφωνα με τις ακριβείς ανάγκες, απαιτήσεις και το budget που ο κάθε πελάτης θέτει.
– Η διαφορετικότητα των εργασιών ανακατασκευής των ακινήτων απαιτεί το συνδυασμό εξειδικευμένων τεχνιτών και συνεργείων, οπότε η ευθύνη για τις εργασίες της ανακαίνισης ανήκει εξ’ ολοκλήρου στην εταιρεία με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί να έρθει ο πελάτης σε επαφή με τον κάθε τεχνίτη ξεχωριστά.
– Παρέχεται διαρκής επίβλεψη διεξαγωγής του έργου από τους μηχανικούς έως και την παράδοση με το κλειδί στο χέρι,
– Οι κατάλληλα εκπαιδευμένοι επαγγελματίες αναφέρονται στην εταιρεία για την κάθε εργασία ξεχωριστά και για το συνολικό αποτέλεσμα, λειτουργώντας σύμφωνα με το αυστηρό χρονοδιάγραμμα που πρέπει να τηρήσουν.
– Δίνεται 2ετής εγγύηση για τη νέα ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση και για τα υλικά της ανακαίνισης
– Παρέχεται ευέλικτη χρηματοδότηση έργου με διάφορα εργαλεία όπως με το πρόγραμμα “50-12” που περιλαμβάνει, 50% προκαταβολή του έργου και καταβολή των υπόλοιπων χρημάτων με 12 άτοκες δόσεις.
Η AVANT GARDE έχει εντρυφήσει στη μελέτη, υλοποίηση και ολοκλήρωση μιας ανακαίνισης σπιτιού ώστε να πραγματοποιείται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Κάθε έργο ολοκληρώνεται επιτυχώς, με επαγγελματισμό, συνέπεια και άριστη οργάνωση που οδηγεί στην εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος για τον πελάτη ο οποίος απολαμβάνει το άρτιο τελικό αποτέλεσμα χωρίς να έχει κουραστεί και να αγχωθεί για το πέρας των εργασιών και τη συνολική έκβαση του έργου.
Η εταιρεία προσφέρει ανελλιπώς εδώ και χρόνια ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στο χώρο των κατασκευών και της ανακαίνισης. Προτεραιότητα της AVANT GARDE είναι κάθε έργο να παίρνει «σάρκα και οστά» σύμφωνα με αυτά που έχει ονειρευτεί ο κάθε πελάτης, να ολοκληρώνεται άρτια με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεών και των αναγκών του!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΙΑ ανακαίνιση σπιτιού ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ;

ΤΙ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ;

Υπάρχουν ενδεχομένως φορές κατά τις οποίες ο πελάτης αδυνατεί να διαθέσει το συνολικό ποσό της ανακαίνισης από την αρχή. Σε περίπτωση που επιλέξει την AVANT GARDE για συνεργάτη, κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να τον ανησυχεί! Λαμβάνοντας υπόψη το υφιστάμενο οικονομικό περιβάλλον σε συνάρτηση με την επιθυμία της εταιρείας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών, παρέχεται ευελιξία στην αποπληρωμή του έργου,
Καινοτομώντας στο χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων, η AVANT GARDE υπήρξε η πρώτη εταιρεία του χώρου που παρείχε διευκόλυνση καταβολής του οφειλόμενου ποσού, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να προκαταβάλουν το 50% του συνόλου στην αρχή, με την αποπληρωμή του υπόλοιπου χρηματικού ποσού μέσω διακανονισμού 12μηνων άτοκων δόσεων με συναλλαγματικές.
Η μέθοδος αυτή εξασφαλίζει ακόμη ένα πλεονέκτημα: τη χρήση ανώτερων ποιοτικά υλικών και τεχνοτροπιών, «συνισταμένες» που συνήθως ανεβάζουν το τελικό κόστος της ανακαίνισης. Είναι γεγονός πως η AVANT GARDE θέτει τον ικανοποιημένο πελάτη στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της, προσφέροντας σε κάθε περίπτωση υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση!

SMART HOME: ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΩ;

SMART HOME

Η SMART HOME είναι μια υπηρεσία κατά την οποία η τεχνολογία βρίσκεται στην διάθεση του ιδιοκτήτη ή χρήστη μιας κατοικίας. Στο «έξυπνο σπίτι» όλες οι συσκευές είναι διασυνδεδεμένες μέσω του Internet. τις οποίες μπορεί να ελέγξει ο χρήστης χρησιμοποιώντας απλά μία κινητή συσκευή. Λειτουργίες όπως η ασφάλεια πρόσβασης, η θερμοκρασία, ο φωτισμός κ.α. διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων και παράλληλα επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.
Σε συνάντηση με τον πελάτη η AVANT GARDE καταγράφει όλες τις ανάγκες του αναφορικά με το ποιες ακριβώς λειτουργίες επιθυμεί να ελέγχει με άνεση από απόσταση.
Ο χρήστης της συγκεκριμένης εφαρμογής, μπορεί να ελέγχει:
– Το σύστημα συναγερμού από το κινητό του
– Το φωτισμό όλων των επιμέρους χώρων της κατοικίας
– Τις τέντες και τα στόρια των παραθύρων
– Την καφετιέρα και τις οικιακές συσκευές
– Τη θέρμανση την οποία μπορεί να θέσει σε λειτουργία πριν πάει σπίτι ή να ανοίξει το κλιματιστικό για να βρει το σπίτι δροσερό κ.α.
Στην περίπτωση της AVANT GARDE δεν υπάρχουν ανεφάρμοστες λύσεις. Η εταιρεία σχεδιάζει και υλοποιεί όλα όσα ο πελάτης επιθυμεί στην υπηρεσία SMART HOME θέτοντας τις ανάγκες του σε πρώτο πλάνο, βελτιώνοντας άμεσα την άνεση στην καθημερινότητα αλλά και την ασφάλειά του!

50% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ

Αποξηλώσεις και αποκομιδή όλων των υλικών και μπάζων.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

Ηλεκτρολογική ανακαίνιση

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Υδραυλική ανακαίνιση

ΤΟΙΧΟΠΟΙΪΕΣ

ΤΟΙΧΟΠΟΙΪΕΣ

Σοβατίσματα, ελαιοχρωματισμοί κ.ά.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Εσωτερικές πόρτες με επιλογή ανάμεσα σε διάφορες ποιότητες και αποχρώσεις.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Κουφώμαατα συνθετικά και αλουμινίου εξαιρετικής ποιότητας.

ΔΟΜΗΣΗ

ΔΟΜΗΣΗ

Δόμησημε τούβλο, ytong, γυψοσανίδες.

ΔΑΠΕΔΑ

ΔΑΠΕΔΑ

Τοποθέτηση δαπέδων από πλακάκι, ξύλο, laminate, pvc κ.ά.

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΚΟΥΖΙΝΑ

Έπιπλα κουζίνας με επιλογή ανάμεσα σε διάφορες ποιότητες, υφές και αποχρώσεις.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Σύστημα θέρμανσης με πολλές δυνατότητες, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

SMART HOME

SMART HOME

Εγκατάσταση και ρύθμιση smart home συστημάτων σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

INTERIOR DESIGN

INTERIOR DESIGN

Σχεδιασμός χώρων υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

4 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Πάντα δίπλα σας σε κάθε βήμα

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Εξειδίκευση και επιστημονική προσέγγιση

ΕΠΩΝΥΜΑ ΥΛΙΚΑ

ΕΠΩΝΥΜΑ ΥΛΙΚΑ

Επώνυμα και ποιοτικά υλικά

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Ευέλικτη χρηματοδότηση από εμάς

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ

Κάθε έργο κατασκευής ή ανακαίνισης είναι μοναδικό και εξατομικευμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη, έως και την τελευταία λεπτομέρεια. Η εταιρεία είναι δίπλα στον ιδιοκτήτη του ακινήτου από την ανάθεση του έργου, τη μελέτη, τη σχεδίαση, έως και την καθολική ολοκλήρωσή του, παρέχοντας διαρκή εξυπηρέτηση, με απόλυτη συνέπεια στα αρχικά χρονικά πλαίσια και σύμφωνα με το προκαθορισμένο budget. Η AVANT GARDE, συνεχίζει την υποστήριξη, ακόμη και μετά το πέρας των εργασιών για την κάλυψη πιθανών μελλοντικών αναγκών.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η δεκαετής εμπειρία, η επιστημονική προσέγγιση και η υψηλή εξειδίκευση των στελεχών της εταιρείας όπως οι αρχιτέκτονες και οι μηχανικοί, καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό που διαθέτει γνώσεις υψηλών προδιαγραφών, εγγυώνται την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών κατασκευής και ανακαίνισης, που οδηγούν στο άριστο–σε κάθε περίπτωση–αποτέλεσμα, εδραιώνοντας την AVANT GARDE σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Η χρήση των εξαιρετικής ποιότητας πιστοποιημένων επώνυμων υλικών οίκων παγκόσμιου βεληνεκούς, που περιλαμβάνει παντός είδους δομικά υλικά, κουφώματα, λέβητες κ.α,, σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και τις καινοτόμες εφαρμογές, εξασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και άψογης λειτουργίας του ακινήτου, ικανοποιώντας ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. (ή τα πιο απαιτητικά γούστα ή τους πιο απαιτητικούς).

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Η AVANT GARDE πρωτοπορεί, αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία κατασκευών και ανακαίνισης που παρέχει ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης, που περιλαμβάνουν:
Προκαταβολή 50% του ποσού με εξόφληση σε 12 άτοκες δόσεις
Εξόφληση σε 6 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας
Εξόφληση σε 120 δόσεις μέσω τραπεζικού δανείου
Χρηματοδότηση μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ (Εξοικονόμηση κατ’ οίκον)

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Τι είπαν για εμάς οι πελάτες μας

Άψογη εξυπηρέτηση! Φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό!

Άψογη συνεργασία με την Avant Garde για τις εργασίες στο σπίτι μας μέσω του Εξοικονομώ. Ευελιξία, επαγγελματισμός, γνώση του αντικειμένου, συνέπεια, εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, κατανόηση και επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος προέκυπτε. Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Άψογη δουλειά, τέλεια συνεργασία..

Επαγγελματίες και γνώστες του αντικειμένου! Άψογη εξυπηρέτηση σε εργασίες του προγράμματος ΕξΌικονομώ, πάντα εντός χρονοδιάγραμματος και με άριστο αποτέλεσμα. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!

Πριν από λίγες μέρες τελείωσε η ανακαίνιση του μπάνιου και της κουζίνας του σπιτιού μου!! Παιδιά είστε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!!! Άψογη δουλειά!! Τέλειο αποτέλεσμα!! Σας ευχαριστώ πολύ!!!! Έπεται συνέχεια!!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

    Skip to content