We Build Your Dreams

Καλέστε μας στο 2314319395

Α. Παπανδρέου 28Α, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 55132

Δευτ - Παρ 9 AM - 7 PM

Top

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ

WE BUILD YOUR DREAMS

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ

Εκδηλώστε το συντομότερο το ενδιαφέρον σας ΓΙΑ ΤΟ “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ” ώστε να ετοιμαστεί ο φάκελός σας έως την ανακοινωση τησ ημερομηνίασ έναρξης του Προγράμματος.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε την προδημοσίευση του οδηγού (εδώ) του προγράμματος Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους. Το Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους, αποτελεί ένα συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα που παρέχει στους ιδιοκτήτες ακινήτων ηλικίας από 18 έως 39 ετών, οικονομικά κίνητρα υπό προϋποθέσεις, προκειμένου να προχωρήσουν στην ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση των κατοικιών τους.
Η εταιρεία AVANT GARDE, έχοντας υλοποιήσει εκατοντάδες έργα ανακαινίσεων και έργα που αφορούν στα προγράμματα “Εξοικονομώ κατ’ οίκον”, “Εξοικονομω-Αυτονομώ”, “Εξοικονομώ 2021”, μπορεί να συνδράμει ενεργά στην ένταξη των πελατών της στο πρόγραμμα Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους μέσω των υπηρεσιών που παρέχει, οι οποίες αφορούν στον έλεγχο επιλεξιμότητας και στη σύσταση και παρακολούθηση του φακέλου για την ένταξη στο πρόγραμμα (ως Σύμβουλος ‘Έργου με 100% επιτυχία ένταξης στα προηγούμενα προγράμματα) καθώς και στην διεκπεραίωση της ενεργειακής αναβάθμισης αλλά και της ανακαίνισης της κατοικίας τους.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ -ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η AVANT GARDE

Αρχικά να αναφέρουμε, ότι η AVANT GARDE αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία που αφορά στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους», από την ένταξη μέχρι και την υλοποίηση όλου του προγράμματος, παραδίδοντας έτοιμο το έργο στον πελάτη.
Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις στο χώρο των μελετών και των εργασιών ανακαίνισης και ενεργειακής βελτίωσης. Ως Ενεργειακός Σύμβουλος παρέχει υπηρεσίες σύστασης και παρακολούθησης του φακέλου για την ένταξη στο πρόγραμμα και ακολούθως διενεργεί άρτια όλες τις ενεργειακές επεμβάσεις και παρεμβάσεις ανακαίνισης κάθε τύπου στο ακίνητο.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει ως Ενεργειακός Σύμβουλος που περιλαμβάνει α) την προκαταρκτική διαδικασία ελέγχου επιλεξιμότητας και β) τη διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα με την προετοιμασία και την κατάθεση του φακέλου.
Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνει την ενημέρωση του πελάτη για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους», τη συλλογή των δικαιολογητικών, την έκδοση Π.Ε.Α. και την ένταξη σε αυτό, την υλοποίηση όλων των απαραίτητων εργασιών της ανακαίνισης και της ενεργειακής αναβάθμισης καθώς και τον τελικό έλεγχο πριν την παράδοση του έργου, με το κλειδί στο χέρι.
Το καταρτισμένο προσωπικό που η εταιρεία διαθέτει, χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα υλικά της αγοράς, διενεργεί με επαγγελματισμό και συνέπεια όλες τις ενεργειακές παρεμβάσεις, όπως την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων με τα νέα ενεργειακά κουφώματα, τις μονώσεις ταρατσών, τοίχων και πυλωτής, την τοποθέτηση τεντών, την εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα, την προμήθεια και τοποθέτηση κλιματιστικών, την εγκατάσταση ατομικού συστήματος θέρμανσης και τις παρεμβάσεις ανακαίνισης μπάνιου, κουζίνας, υπνοδωματίων, καθιστικού,  εσωτερικών χώρων κλπ. Στις εργασίες συμπεριλαμβάνονται προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων, ειδών υγιεινής, ερμαριών, εσωτερικών θυρών και γενικά εργασιών που δεν καλύπτονται από τοσκέλος του «Εξοικονομώ».
Θα πρέπει να σημειωθεί πως η εταιρεία λειτουργεί με τους όρους του προγράμματος όσον αφορά τις εκταμιεύσεις και δεν απαιτεί το σύνολο του προϋπολογισμού προκαταβολικά από τον πελάτη, εξασφαλίζοντας το άρτιο αποτέλεσμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!
Το γεγονός πως η AVANT GARDE έχει ήδη ολοκληρώσει εκατοντάδες έργα ανακαινίσεων και ενεργειακής αναβάθμισης στη Β. Ελλάδα, την καθιστά αδιαμφισβήτητα leader στο χώρο της!

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ -ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Όπως αναφέρεται στην επίσημη προδημοσίευση του οδηγό του προγράμματος από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας:
Το νέο «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους» εντάσσεται στα εμβληματικά έργα που επιδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2023, καθώς και από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, βελτιώνοντας την ενεργειακή κλάση των νοικοκυριών, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση πρωτογενούς ενέργειας πάνω από 30% για κάθε δικαιούχο/κτίριο
κατοικίας, μέσω της ενεργειακής αναβάθμισης κατά τουλάχιστον 3 ενεργειακές κατηγορίες. Η συνολική επένδυση που χρηματοδοτείται από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για τα έτη 2020, 2021, 2022 θα συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας κατά τουλάχιστον 213 ktoe ετησίως και στην ενεργειακή ανακαίνιση κατ’ ελάχιστον 105.000 κατοικιών έως το 2025.
Συμβάλλοντας, λοιπόν, στην υλοποίηση του ΕΣΕΚ το νέο «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους» υλοποιείται με προσαρμογή και βελτίωση του υφιστάμενου χρηματοδοτικού μοντέλου, αποσκοπώντας στην μεγιστοποίηση των ωφελειών για τους πολίτες μέσω της αύξησης των πολιτών που δύναται να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα, της απλοποίησης της πιστοποίησης των παρεμβάσεων και της ενεργοποίησης της αγοράς με την κινητοποίηση ιδιωτικών κεφαλαίων για τη χρηματοδότηση των απαιτούμενων παρεμβάσεων. Έτσι, το νέο πρόγραμμα θα προσφέρει υψηλά οικονομικά και λειτουργικά οφέλη προς τα ελληνικά νοικοκυριά με ταυτόχρονη κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών.
Το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους» προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται από τα κλιματικά δεδομένα της χώρας και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ακολουθώντας ταυτόχρονα τις επιταγές των καιρών: ανάγκες πολιτών, κλιματική αλλαγή, ψηφιοποίηση, νέες τεχνολογίες κλπ. Ταυτόχρονα εντασσόμενο στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής πολιτικής πρωτοβουλίας «Το Σπίτι μου» στοχεύει στην ενίσχυση των νέων με στόχο να τους καταστεί εφικτό να εξασφαλίσουν μία πλήρη αναβάθμιση της οικίας τους.
Για κάθε έργο που θα υποβληθεί και θα επιχορηγηθεί στα πλαίσια του προγράμματος, ο ελάχιστος ενεργειακός – περιβαλλοντικός στόχος έχει ως εξής:
1. εξοικονόμηση πρωτογενούς ενέργειας τουλάχιστον κατά 30%
2. αναβάθμιση της ενεργειακής κατηγορίας βάσει ΠΕΑ τουλάχιστον κατά τρεις (3) ενεργειακές τάξεις σε σχέση με την υπάρχουσα κατάταξη (ή υποχρεωτικά Β’ κλάση όταν πρόκειται για ριζική ανακαίνιση) εφόσον πρόκειται για αναβάθμιση κτιριακών υποδομών που εμπίπτουν στις διατάξεις του Ν.4122/2013.

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν φυσικά πρόσωπα που έχουν γεννηθεί από 01/01/1984 έως και 31/12/2005 με εμπράγματο δικαίωμα σε επιλέξιμη κατοικία.
Το εμπράγματο δικαίωμα (πλήρης κυριότητα / επικαρπία / ψιλή κυριότητα) του αιτούντα θα πρέπει να υφίσταται κατά το έτος αναφοράς του Προγράμματος (φορολογικό έτος 2021),όπως και κατά την υποβολή της αίτησης.
Σε περίπτωση δωρεάν παραχώρησης / ενοικίασης σε επιλέξιμη κατοικία, ο αιτών (επιλέξιμος σύμφωνα με τα ηλικιακά κριτήρια) θα πρέπει να έχει εμπράγματο δικαίωμα πλήρους κυριότητας / επικαρπίας (αποκλείεται η ψιλή κυριότητα).
Για την υπαγωγή στο σκέλος «Ανακαινίζω», ο αιτών (επιλέξιμος σύμφωνα με τα ηλικιακά κριτήρια) θα πρέπει να έχει εμπράγματο δικαίωμα πλήρους κυριότητας / επικαρπίας σε ποσοστό 100% (και όχι ψιλή κυριότητα).

ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ ΑΝΑΚΑΙΝΊΖΩ

Μία κατοικία, προκειμένου να κριθεί επιλέξιμη, πρέπει να πληροί τις ακόλουθες γενικές προϋποθέσεις:
– Υφίσταται νόμιμα
– Δεν έχει κριθεί κατεδαφιστέα.
– Χρησιμοποιείται ως κύρια κατοικία.
– Έχει καταταγεί βάσει του Πρώτου Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Α’ Π.Ε.Α.) σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Γ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ

Σκέλος «Εξοικονομώ»:
Ο ανώτατος επιλέξιμος προϋπολογισμός παρεμβάσεων ενεργειακής αναβάθμισης, με ΦΠΑ, ανά αίτηση, δεν μπορεί να υπερβαίνει:
α) το γινόμενο του 1,00 € επί το σύνολο της εκτιμώμενης ετήσιας εξοικονόμησης πρωτογενούς ενέργειας (kWh) όπως προκύπτει από το Α΄ Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης,
β) το γινόμενο του 220 € επί την επιφάνεια κυρίων χώρων όπως αυτή προκύπτει από το έντυπο Ε9,
γ) τις 22.500 €.
Σκέλος «Ανακαινίζω»:
Ο ανώτατος επιλέξιμος προϋπολογισμός παρεμβάσεων ανακαίνισης, με ΦΠΑ, ανά αίτηση, δεν μπορεί να υπερβαίνει:
α) το γινόμενο του 75 € επί την επιφάνεια κυρίων χώρων όπως αυτή προκύπτει από το έντυπο Ε9,
β) τις 10.000 €.

Επιδότηση έως

εξοικονομω
* Για την υπαγωγή στο «Ανακαινίζω», πέραν του του εισοδηματικού κριτηρίου, το σύνολο της ακίνητης περιουσίας του αιτούντος δεν πρέπει να ξεπερνά το ποσό των 300.000 € σύμφωνα με τη δήλωση των στοιχείων ακινήτων (Ε9).
* Για αιτήσεις όπου η επιλέξιμη κατοικία βρίσκεται σε Δημοτική Ενότητα με πληθυσμό κάτω των 2.000 κατοίκων, προβλέπεται πρόσθετη επιχορήγηση (bonus) +15% στο προβλεπόμενο ποσοστό επιχορήγησης.

Το ποσοστό επιχορήγησης για το σκέλος «Ανακαινίζω» είναι οριζόντιο για όλους και ίσο με 30%.

ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ;

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ

Η εταιρία AVANT GARDE έχει υψηλή εξειδίκευση σε όλη τη διαδικασία που αφορά στην ολοκλήρωση της ένταξης στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους” και αναλαμβάνει το σχεδιασμό του έργου, από την αρχή έως το τέλος, σε όλα τα επιμέρους στάδιά του.
Η υλοποίηση του εκάστοτε έργου, περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:
– Συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών εγγράφων και έκδοση 1ου Π.Ε.Α. (Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης) για την υποβολή στο σύστημα. Ακολουθεί λεπτομερής έλεγχος εκ μέρους του Συμβούλου Έργου, αν έχουν συγκεντρωθεί τα κατάλληλα έγγραφα.
– Διενέργεια της πρώτης ενεργειακής επιθεώρησης στο ακίνητο από τον εξουσιοδοτημένο μηχανικό της εταιρείας που περιλαμβάνει ενδελεχή έλεγχο αναφορικά με τις ενεργειακές ανάγκες του ακινήτου.
– Υποβολή της αίτησης στο πληροφοριακό σύστημα της διαδικτυακής πύλης μέσω κωδικών taxis net του ενδιαφερόμενου. Σε περίπτωση που η αίτηση έχει κάποιες ελλείψεις, γίνεται πληροφόρηση για τα τυχόν ελλείποντα δικαιολογητικά.
– Λήψη δανείου από τον ενδιαφερόμενο εφόσον επιθυμεί να λάβει. Επιλέγει το Χρηματοπιστωτικό Οργανισμό (Τράπεζα) που επιθυμεί για να πραγματοποιηθεί έλεγχος της πιστοληπτικής του ικανότητας και ακολουθεί η online αίτηση δανείου. Αν εγκριθεί, υπογράφεται η δανειακή σύμβαση και γίνεται εκταμίευση ποσοστού του δανείου, που αποτελεί την προκαταβολή για την υλοποίηση του έργου. Εναλλακτικά, δίνεται προκαταβολή ιδίας συμμετοχής από τον ωφελούμενο στον ανάδοχο του έργου.
– Τελική έγκριση υπαγωγής στο πρόγραμμα μέσω του συστήματος της υπηρεσίας.
– Εκτέλεση των παρεμβάσεων και υλοποίηση όλων των εργασιών εκ μέρους των έμπειρων συνεργείων της AVANT GARDE.
– Διενέργεια της δεύτερης ενεργειακής επιθεώρησης (με επιθεωρητή που προκύπτει από κλήρωση). Ακολουθεί η έκδοση του αντίστοιχου Π.Ε.Α.
– ΟNLINE υποβολή των πιστοποιητικών και των τιμολογίων στην πλατφόρμα του υπουργείου.
– Τελική εκταμίευση του ποσού του προγράμματος.

ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ;

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ

Προκειμένου να ενταχθεί η αίτηση του ενδιαφερόμενου στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους”) θα πρέπει να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, όπως η κάτοψη του ακινήτου, η εκκαθαριστική δήλωση ΕΝΦΙΑ, το Ε9, το τοπογραφικό κ.α. για να υποβληθούν ιντερνετικά στη διαδικτυακή πύλη. Ακολούθως, ο Σύμβουλος Έργου θα πρέπει να ελέγξει αν έχουν συγκεντρωθεί τα κατάλληλα αρχεία και αν είναι έγκυρα.
Αναλυτικά, τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή της αίτησης, μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ;

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ ΑΝΑΚΑΙΝΊΖΩ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα είναι συγκριτική, στο πλαίσιο συνολικής βαθμολογίας που θα προκύπτει βάσει των κάτωθι κριτηρίων:
– Ανηγμένο κόστος εξοικονόμησης ενέργειας, με συντελεστή βαρύτητας 50%.
– Εισόδημα, με συντελεστή βαρύτητας 14%
– Βαθμοημέρες, με συντελεστή βαρύτητας 7%
– Ενεργειακή κλάση, βάσει Α’ ΠΕΑ, με συντελεστή βαρύτητας 5%
– Παλαιότητα κατασκευής, με συντελεστή βαρύτητας 3%
– Μονογονεϊκή Οικογένεια, με συντελεστή βαρύτητας 7%
– ΑμεΑ, με συντελεστή βαρύτητας 7%
– Πολύτεκνοι, με συντελεστή βαρύτητας 7%

ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ;

ΚΟΣΤΟΣ ΠΕΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ

Τα κόστη του πρώτου και του δεύτερου Π.Ε.Α, της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου, του Σύμβουλου Έργου, και λοιπών αδειών και μελετών, επιδοτούνται σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος, ως εξής:.
– ΠΕΑ Α: 75,00€+2,50/m2 με max=400,00€
– ΠΕΑ Β: 75,00€+2,50€/m2 με max=400,00€
– Ηλεκτρονική Ταυτότητα: 150,00€ +3€/m2 με max=550,00€
– Τεχνικός Σύμβουλος: 250,00€ + 1,50€/m2 με max 450,00€
– Άδεια / Μελέτη: 250,00€/μελέτη και 700,00€ συνολικά
Ανώτατο επιλέξιμο κόστος Λοιπών Δαπανών: 2500,00€

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ;

ΟΦΕΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ

Οι χρήστες των ακινήτων επωφελούνται της ένταξης στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ – Αυτονομώ για Νέους”, εξασφαλίζοντας τα παρακάτω πλεονεκτήματα:
– Οδηγούμαστε σε δραστική μείωση στην κατανάλωση ενέργειας (ρεύματος, φυσικού αερίου κ.ά) και παράλληλα έχουμε εξοικονόμηση χρημάτων εφ΄ όρου ζωής για τη θέρμανση και ψύξη του ακινήτου. Κάποιες ενδεικτικές τιμές μείωσης των λογαριασμών ενέργειας είναι οι ακόλουθες:
– 40-50% μετά από τη μόνωση ταράτσας, τοποθέτηση κελύφους για θερμομόνωση ή την αντικατάσταση του συστήματος θέρμανσης.
– 50-80% μετά από την εγκατάσταση αντλίας θερμότητας αντί του καυστήρα ή του λέβητα.
– 20-30% μετά από την αντικατάσταση κουφωμάτων και την τοποθέτηση διπλών τζαμιών στην κατοικία.
– 20-25% μετά από την εγκατάσταση λέβητα που λειτουργεί με φυσικό αέριο.
– Προκύπτει αύξηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου (ως μεταπωλητική αξία και ως αξία ενοικίασης) λόγω της υψηλής ενεργειακής απόδοσης που εξασφαλίζει η αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης, η εγκατάσταση θερμομόνωσης, η αλλαγή κουφωμάτων, η προσθήκη ηλιακού θερμοσίφωνα κ.α.
– Αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής αφού βελτιώνονται οι συνθήκες διαβίωσης των χρηστών του ακινήτου το οποίο αποτελεί πλέον ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον, μακριά από την ηχορύπανση και την υγρασία, προσδίδοντάς του νέο αέρα, επιφέροντας αλλαγή στη διάθεση των χρηστών του.
– Αυξάνεται η προστασία του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

ΠΟΙΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΣΤΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ

Νέα συμμετοχή στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους” δεν είναι επιτρεπτή σε περιπτώσεις όπου η κατοικία:
– έχει αυθαιρεσίες για τις οποίες δεν έχει γίνει τακτοποίηση.
– δε χρησιμοποιείται ως κύρια.
– ανήκει βάσει του Πρώτου Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Α’ Π.Ε.Α.) σε κατηγορία ανώτερη της Γ.
– κατοικείται χρήση βραχυχρόνιας μίσθωσης.
– έχει ενεργή αίτηση σε κάποιο από τα προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης, «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ» και “Εξοικονομώ-Αυτονομώ” και «Εξοικονομώ 2021». Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση συμμετέχοντος διαμερίσματος αίτησης πολυκατοικίας «τύπου Β» του Προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», για το οποίο μπορεί να υποβληθεί αίτηση ως μεμονωμένο διαμέρισμα στο τρέχον Πρόγραμμα.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ AVANT GARDE;

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΏ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ AVANT GARDE

Η εταιρεία AVANT GARDE διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα των ανακαινίσεων καθώς και στο χειρισμό όλης της διαδικασίας επιδοτούμενων προγραμμάτων εξοικονόνησης ενέργειας (“Εξοικονομώ κατ Οίκον”, “Εξοικονομώ – Αυτονομώ”, “Εξοικονομώ 2021”) που αφορά στην ένταξη και στην υλοποίηση των ενεργειακών παρεμβάσεων στα ακίνητα έχοντας ολοκληρώσει στη Β. Ελλάδα εκατοντάδες έργα!
Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνει το έργο δίχως να χρειαστεί η προπληρωμή του συνολικού κόστους των παρεμβάσεων από τον ωφελούμενο, που αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας συγκριτικά με τις υπόλοιπες εταιρείες του χώρου.
Επομένως, η εταιρεία είναι στην πλεονεκτική θέση να μπορεί να ολοκληρώνει πάντα με επιτυχία όλο το φάσμα των εργασιών, οπότε ο πελάτης επικοινωνεί μόνο με το αρμόδιο άτομο που έχει την ευθύνη όλου του έργου. Το προσωπικό και τα συνεργεία της εταιρείας διαθέτουν γνώση και υψηλή εξειδίκευση διενεργώντας όλες τις τεχνικές εργασίες στο ακέραιο, πάντα σύμφωνα με τα χρονικά πλαίσια που θέτουμε από την έναρξη του έργου, με ταχύτητα και διακριτικότητα.
Η AVANT GARDE αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρα με επαγγελματισμό, συνέπεια και αξιοπιστία όλη τη διαδικασία του προγράμματος “Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους” από την ένταξη ως την υλοποίησή του, αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις μετά από κάθε συνεργασία. Οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες της αποτελούν τη «χρυσή εγγύηση» για την αποτελεσματικότητά της!

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η AVANT GARDE;

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

H εταιρεία αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση έργων με το πρόγραμμα “Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους” σε όλο το νομό της Θεσσαλονίκης, στην πόλη της Θεσσαλονίκης (Πανόραμα, Καλαμαριά, κέντρο, Εύοσμος, 40 Εκκλησιές, Τούμπα, Χαριλάου, Πυλαία κλπ) στη Χαλκιδική και σε όλη τη Β. Ελλάδα (Σέρρες, Κιλκίς, Ξάνθη, Κομοτηνή, Έβρο, Καβάλα, Βέροια, Κατερίνη).

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

Κουφώματα αλουμινίου, ξύλου, PVC και συστήματα σκίασης (με υποχρεωτική ανακύκλωση των παλιών κουφωμάτων και δυνατότητα αντικατάστασης υαλοπινάκων σε κτίρια προστατευόμενα ή ιστορικής αξίας ή ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής).

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

Θερμομόνωση δώματος, στέγης, εξωτερικής τοιχοποιϊας και πιλοτής.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΨΥΞΗΣ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΨΥΞΗΣ

Συστήματα θέρμανσης φυσικού αερίου, αντλίας θερμότητας, κλιματιστικών και διατάξεων αυτομάτου ελέγχου.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ

Ηλιακοί θερμοσίφωνες, συστήματα ηλιοθερμίας, συστήματα παροχής ζνχ μέσω αντλίας θερμότητας. Υποχρεωτική εγκατάσταση για τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει σύστημα ζεστού νερού χρήσης.

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Σύστημα το οποίο φιλτράρει τον εισερχόμενο αέρα και ταυτόχρονα τον προθερμαίνει ή τον ψύχει ώστε να έχπυμε μείωση των απωλειών θερμότητας. Υγιεινή και καθαρή ατμόσφαιρα συνεχώς, χωρίς άνοιγμα και κλείσιμο παραθύρων.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Επιλέξιμη παρέμβαση μόνον όταν περιλαμβάνει η πρόταση αναβάθμισης και παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας των κατηγοριών 3Γ ή 3Δ (δηλαδή αντλία θερμότητας).

SMART HOME

SMART HOME

Συσκευές διαχείρισης ενέργειας (smarthome).

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Οικιακές ηλεκτρικές συσκευές για εξοικονόμηση ενέργειας.

4 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Πάντα δίπλα σας σε κάθε βήμα

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Εξειδίκευση και επιστημονική προσέγγιση

ΕΠΩΝΥΜΑ ΥΛΙΚΑ

ΕΠΩΝΥΜΑ ΥΛΙΚΑ

Επώνυμα και ποιοτικά υλικά

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Ευέλικτη χρηματοδότηση από εμάς

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ

Κάθε έργο κατασκευής ή ανακαίνισης είναι μοναδικό και εξατομικευμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη, έως και την τελευταία λεπτομέρεια. Η εταιρεία είναι δίπλα στον ιδιοκτήτη του ακινήτου από την ανάθεση του έργου, τη μελέτη, τη σχεδίαση, έως και την καθολική ολοκλήρωσή του, παρέχοντας διαρκή εξυπηρέτηση, με απόλυτη συνέπεια στα αρχικά χρονικά πλαίσια και σύμφωνα με το προκαθορισμένο budget. Η AVANT GARDE, συνεχίζει την υποστήριξη, ακόμη και μετά το πέρας των εργασιών για την κάλυψη πιθανών μελλοντικών αναγκών.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η δεκαετής εμπειρία, η επιστημονική προσέγγιση και η υψηλή εξειδίκευση των στελεχών της εταιρείας όπως οι αρχιτέκτονες και οι μηχανικοί, καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό που διαθέτει γνώσεις υψηλών προδιαγραφών, έχουν ως αποτέλεσμα την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών κατασκευής και ανακαίνισης, που οδηγούν στο άριστο–σε κάθε περίπτωση–αποτέλεσμα, εδραιώνοντας την AVANT GARDE σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Η χρήση των εξαιρετικής ποιότητας πιστοποιημένων επώνυμων υλικών οίκων παγκόσμιου βεληνεκούς, που περιλαμβάνει παντός είδους δομικά υλικά, κουφώματα, λέβητες κ.α,, σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και τις καινοτόμες εφαρμογές, εξασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και άψογης λειτουργίας του ακινήτου, οπότε ικανοποιεί ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. (ή τα πιο απαιτητικά γούστα ή τους πιο απαιτητικούς).

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Η AVANT GARDE πρωτοπορεί, αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία κατασκευών και ανακαίνισης που παρέχει ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης, που περιλαμβάνουν:
Προκαταβολή 50% του ποσού με εξόφληση σε 12 άτοκες δόσεις
Εξόφληση σε 6 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας
Εξόφληση σε 120 δόσεις μέσω τραπεζικού δανείου
Χρηματοδότηση μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ (Εξοικονόμηση κατ’ οίκον)

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Τι είπαν για εμάς οι πελάτες μας

Άψογη εξυπηρέτηση! Φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό!

Άψογη συνεργασία με την Avant Garde για τις εργασίες στο σπίτι μας μέσω του Εξοικονομώ. Ευελιξία, επαγγελματισμός, γνώση του αντικειμένου, συνέπεια, εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, κατανόηση και επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος προέκυπτε. Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Άψογη δουλειά, τέλεια συνεργασία..

Επαγγελματίες και γνώστες του αντικειμένου! Άψογη εξυπηρέτηση σε εργασίες του προγράμματος ΕξΌικονομώ, πάντα εντός χρονοδιάγραμματος και με άριστο αποτέλεσμα. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!

Πριν από λίγες μέρες τελείωσε η ανακαίνιση του μπάνιου και της κουζίνας του σπιτιού μου!! Παιδιά είστε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!!! Άψογη δουλειά!! Τέλειο αποτέλεσμα!! Σας ευχαριστώ πολύ!!!! Έπεται συνέχεια!!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

    Skip to content