We Build Your Dreams

Καλέστε μας στο 2314319395

Α. Παπανδρέου 28Α, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 55132

Δευτ - Παρ 9 AM - 7 PM

Top

  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

                                                                                  WE BUILD YOUR DREAMS

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ ΜΕ ΤΗΝ AVANT GARDE

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ: Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης τοιχοποιϊας (ή θερμοπρόσοψη / μόνωση κελύφους) εφαρμόζονται τόσο σε υφιστάμενα όσο και σε νεόδμητα κτίρια. Η θερμοπρόσοψη δημιουργώντας ένα τοίχος προστασίας εξασφαλίζει ιδανικό περιβάλλον διαβίωσης και προστασία του κτιρίου σας από τις ακραίες καιρικές συνθήκες τον χειμώνα και το καλοκαίρι. Η εφαρμογή της γίνεται σχεδόν όλον το χρόνο με πεδία εφαρμογών σε τοιχοποιίες, οροφές & πυλωτές. Με την σωστή επιλογή και χρήση τους εξασφαλίζεται εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50% για θέρμανση και ψύξη του κτιρίου. Θερμομονωτικά υλικά θεωρούνται όλα τα μονωτικά υλικά που καταφέρνουν να εγκλωβίσουν ακίνητο αέρα στην μάζα τους όπως η εξηλασμένη και διογκωμένη πολυστερίνη, οι πετροβάμβακες και οι ορυκτοβάμβακες. Επίσης τα πιστοποιημένα μονωτικά υλικά μας, επιτυγχάνουν την απορρόφηση των εξωτερικών θορύβων ενώ προσφέρουν και πυροπροστασία.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Αφού έχει γίνει επικοινωνία του ιδιοκτήτη (ή χρήστη) ενός ακινήτου με την AVANT GARDE, ακολουθούν τα παρακάτω στάδια που αφορούν στις εργασίες θερμοπρόσοψης:

ΑΥΤΟΨΙΑ-ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Επίσκεψη από τον αρμόδιο της εταιρείας για την επιμέτρηση και αποτύπωση του χώρου, καθώς και καταγραφή των πιθανών προβλημάτων που έχει εντοπίσει ο πελάτης. Ελέγχει το χώρο του ακινήτου, σημειώνοντας τον προσανατολισμό και άλλες λεπτομέρειες. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται από την AVANT GARDE δωρεάν.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-ΜΕΛΕΤΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ακολουθεί η μελέτη και η πλήρης κοστολόγηση του έργου. Η προσφορά περιλαμβάνει περιγραφή των κατάλληλων και προτεινόμενων υλικών για τη συγκεκριμένη κατοικία και προτείνεται η βέλτιστη λύση. Εφόσον η πρόταση είναι αποδεκτή από τον πελάτη, καθορίζεται ή έναρξη των εργασιών και το γενικότερο χρονοδιάγραμμα του έργου.

ΕΚΔΟΣΗ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ

Διενεργούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την εκκίνηση του έργου. Μηχανικός της εταιρείας αναλαμβάνει την έκδοση της αντίστοιχης άδειας εργασιών στην αρμόδια πολεοδομία και γίνεται άνοιγμα φακέλου στο ΙΚΑ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Πραγματοποιούνται οι εργασίες με πλήρη επαγγελματισμό και συνέπεια. Κατά τη διάρκεια του έργου, υπάρχει διαρκής επίβλεψη των τεχνικών συνεργείων από τον αρμόδιο μηχανικό της εταιρείας εντός πλαισίων που έχουν προκαθοριστεί και συμφωνηθεί τηρώντας αυστηρά το χρονοδιάγραμμα που έχει διαμορφωθεί από την αρχή. Υπάρχει συνεχής ενημέρωση του πελάτη αναφορικά με την πορεία και τα επιμέρους στάδια της μόνωσης. Τα άρτια εκπαιδευμένα και έμπειρα συνεργεία της εταιρείας φροντίζουν για την ομαλή ροή του έργου, εξασφαλίζοντας την καθαριότητα του χώρου και ολοκληρώνουν τις εργασίες οδηγώντας στο άριστο αποτέλεσμα.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ

Διενεργείται έλεγχος του έργου από το αρμόδιο άτομο της AVANT GARDE, για τυχόν παραλείψεις, βλάβες ή αστοχίες και αφού έχει η γίνει η μόνωση σύμφωνα με αυτά που έχουν συμφωνηθεί, το έργο που πλέον έχει ολοκληρωθεί παραδίδεται παρουσία του πελάτη και υπογράφεται το σχετικό πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής, όπου δίνονται και οι σχετικές εγγυήσεις.

ΒΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Εφαρμογή χαλαζιακού ασταριού όπου απαιτείται, για μέγιστη πρόσφυση.

ΔΙΑΣΤΡΩΣΗ ΚΟΛΛΑΣ

ΔΙΑΣΤΡΩΣΗ ΚΟΛΛΑΣ

Διάστρωση ινοπλισμένης κόλλας τσιμεντοειδούς βάσης. Προσφέρει αξεπέραστη πρόσφυση, μεγάλη αντοχή σε καταπονήσεις διάτμησης και εγγυάται επαρκή επίπεδα αντοχής για πολλές δεκαετίες.

ΖΩΝΗ ΥΨΗΛΗΣ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ

ΖΩΝΗ ΥΨΗΛΗΣ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ

Δημιουργία ζώνης υψηλής στεγάνωσης μέσω τοποθέτησης εξηλασμένης πολυστερίνης (είδος πολυστερίνης ιδιαίτερα ανθεκτικό στην υγρασία).

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ

Τοποθέτηση από κάτω προς τα πάνω, σε διάταξη οριζόντιων λωρίδων με διασταυρούμενους μεταξύ τους αρμούς. Στους αρμούς εφαρμόζεται αφρός χαμηλής διόγκωσης.

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΤΕΡΕΩΣΗ

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΤΕΡΕΩΣΗ

Η μηχανική στερέωση των θερμομονωτικών πλακών πραγματοποιείται μέσω ειδικών βυσμάτων.

ΑΝΤΙΡΗΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΩΣΗ

ΑΝΤΙΡΗΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΩΣΗ

Τοποθέτηση γωνιόκρανων σε εξωτερκές γωνίες και εφαρμογή αντιρηγματικής στρώσης μέσω ινοπλισμένης κόλλας και ειδικού αντιαλκαλικού υαλοπλέγματος.

ΑΣΤΑΡΩΜΑ

ΑΣΤΑΡΩΜΑ

Εφαρμογή ασταριού σε χρώμα αντίστοιχο του τελικού σοβά.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΧΡΩΜΟΥ ΣΟΒΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΧΡΩΜΟΥ ΣΟΒΑ

Εφαρμογή έγχρωμου παστώδους ακρυλικού σοβά, με υψηλή ελασικότητα, άριστη πρόσφυση και κορυφαία αντοχή σε ρωγμές και εξωτερικές συνθήκες.

ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ;

ΟΦΕΛΗ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ

– Εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους θέρμανσης και ψύξης.

– Προστασία από τις καιρικές συνθήκες: Προστασία των δομικών στοιχείων του περιβλήματος του κτιρίου από τις έντονες καταπονήσεις και βελτίωση της ποιότητας ζωής.

– Αύξηση-Αναβάθμιση της αξίας του κτιρίου: Στα παλαιά κτίρια αυξάνουνεται η αξία. Στα νέα κτίρια διατηρείται η αξία για περισσότερο χρόνο. Και στις δυο περιπτώσεις προστατεύεται αποτελεσματικά ο φέρον οργανισμός.

– Συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος: Μειώνονται οι εκπομπές βλαβερών υλικών που έχουν σχέση με τον κλιματισμό και την παραγωγή ενέργειας καθώς μειώνουν δραστικά τις ενεργειακές ανάγκες των κτιρίων.

– Μέγιστη προστασία από ρωγμές: Η υψηλή ποιότητα των επιχρισμάτων και η ελαστικότητα και αντοχή των συστημάτων που χρησιμοποιούμε στην Αvant Garde εξασφαλίζουν μόνιμη προστασία για πολλές δεκαετίες. Ταυτόχρονα μειώνουν τις συστολοδιαστολές των δομικών στοιχείων με αποτέλεσμα να μην έχουμε ρωγμές που οφείλονται σε αυτό τον τομέα.

– Εξάλειψη των θερμογεφυρών: Βελτίωση αποθήκευσης θερμότητας όλα τα κρίσιμα σημεία λεπτομερειών όπως λαμπάδες, πρέκια, προβόλους, στηθαία, συνδέσεις κλπ. Εξαλείφοντας τα αδύνατα σημεία στην κατασκευή, αυξάνεται η ικανότητα αποθήκευσης θερμότητας της τοιχοποιίας.

– Θερμική άνεση ακόμα και όταν και ο χώρος δεν θερμαίνεται λόγω εκμετάλλευσης της θερμοχωρητικότητας των υλικών. Μετά το τέλος της θέρμανσης (π.χ. κλείσιμο καλοριφέρ) η αποθηκευμένη ενέργεια αποδίδεται στον χώρο εξισορροπώντας την θερμοκρασία και μειώνοντας δραστικά την ανάγκη επιπλέον θέρμανσης.

– Μιας και το έργο πραγματοποιείται έξω από το σπίτι, δημιουργεί μικρή «αναστάτωση» στη λειτουργία του νοικοκυριού.

– Μειώνει αισθητά την ηχορύπανση, δυνατότητα η οποία παρέχεται ανάλογα με το με το θερμονωτικό υλικό που θα επιλεχθεί.

– Καλλωπισμός εξωτερικής όψης. Απεριόριστες διακοσμητικές επιλογές σε σχέση με τις δυνατότητες τελικού επιχρίσματος στην υφή και τον χρωματισμό.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ;

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ

Σε γενικές γραμμές υπολογίζεται πως διαρκεί για διάστημα κάποιων ημερών ενώ ο ακριβής χρόνος εκτιμάται κατόπιν διασαφήνισης της έκτασης των παρεμβάσεων, τις λεπτομέρειες και τις δυσκολίες που μπορεί να εμφανίσει ένα έργο, τα τετραγωνικά μέτρα κ.α.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΟΡΕΑ;

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Αν απαιτείται άδεια μικρής κλίμακας η εταιρία μας ενημερώνει τον πελάτη και αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, από την Πολεοδομία έως και την αναγγελία του έργου στο ΙΚΑ.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ;

ΚΟΣΤΟΣ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ

Το κόστος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: από τον αριθμό των τετραγωνικών μέτρων του ακινήτου, από την έκταση των παρεμβάσεων και των εργασιών, την επιλογή των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν κ.α. Κατά την έκδοση της οικονομοτεχνικής προσφοράς, παρουσιάζονται αναλυτικά οι παρεμβάσεις και τα αντίστοιχα κόστη, καθώς και εναλλακτικές επιλογές ώστε στο τέλος να προκύψει η βέλτιστη σχέση τιμής και ποιότητας.

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ;

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εταιρεία AVANT GARDE εγγύηση σωστής εφαρμογής για όλα τα συστήματα μονώσεων.

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ;

ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ

Το κόστος παρεμβάσεων θερμοπρόσοψης (θερμομόνωση τοιχοποιϊας) έχει πολύ γρήγορη απόσβεση η οποία γίνεται από το πρώτο κιολας διάστημα αντιληπτή από τον πελάτη, μέσω της μείωσης των απωλειών άρα και των εξόδων για τη θέρμανση και την ψύξη της κατοικίας.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ;

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

Οι εργασίες για να διενεργηθούν σωστά χρήζουν την κατάλληλη μελέτη, οργάνωση και «ενορχήστρωση» εκ μέρους μιας εξειδικευμένης εταιρείας. Η θερμοπρόσοψη μιας κατοικίας είναι μια λεπτομερής και απαιτητική διαδικασία η οποία εμπεριέχει πάρα πολλές παραμέτρους, τις οποίες μόνο μια εταιρεία όπως η AVANT GARDE γνωρίζει.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΙΑ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ;

ΤΙ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ;

Υπάρχουν ενδεχομένως φορές κατά τις οποίες ο πελάτης αδυνατεί να διαθέσει το συνολικό ποσό από την αρχή. Σε περίπτωση που επιλέξει την AVANT GARDE για συνεργάτη, κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να τον ανησυχεί! Λαμβάνοντας υπόψη το υφιστάμενο οικονομικό περιβάλλον σε συνάρτηση με την επιθυμία της εταιρείας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών, παρέχεται ευελιξία στην αποπληρωμή του έργου,
Καινοτομώντας στο χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων, η AVANT GARDE υπήρξε η πρώτη εταιρεία του χώρου που παρείχε διευκόλυνση καταβολής του οφειλόμενου ποσού, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να προκαταβάλουν το 50% του συνόλου στην αρχή, με την αποπληρωμή του υπόλοιπου χρηματικού ποσού μέσω διακανονισμού 12μηνων άτοκων δόσεων με συναλλαγματικές.
Η μέθοδος αυτή εξασφαλίζει ακόμη ένα πλεονέκτημα: τη χρήση ανώτερων ποιοτικά υλικών και τεχνοτροπιών, «συνισταμένες» που συνήθως ανεβάζουν το τελικό κόστος της μόνωσης. Είναι γεγονός πως η AVANT GARDE θέτει τον ικανοποιημένο πελάτη στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της, προσφέροντας σε κάθε περίπτωση υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση!

50% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

4 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Πάντα δίπλα σας σε κάθε βήμα

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Εξειδίκευση και επιστημονική προσέγγιση

ΕΠΩΝΥΜΑ ΥΛΙΚΑ

ΕΠΩΝΥΜΑ ΥΛΙΚΑ

Επώνυμα και ποιοτικά υλικά

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Ευέλικτη χρηματοδότηση από εμάς

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ

Κάθε έργο κατασκευής ή ανακαίνισης είναι μοναδικό και εξατομικευμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη, έως και την τελευταία λεπτομέρεια. Η εταιρεία είναι δίπλα στον ιδιοκτήτη του ακινήτου από την ανάθεση του έργου, τη μελέτη, τη σχεδίαση, έως και την καθολική ολοκλήρωσή του, παρέχοντας διαρκή εξυπηρέτηση, με απόλυτη συνέπεια στα αρχικά χρονικά πλαίσια και σύμφωνα με το προκαθορισμένο budget. Η AVANT GARDE, συνεχίζει την υποστήριξη, ακόμη και μετά το πέρας των εργασιών για την κάλυψη πιθανών μελλοντικών αναγκών.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η δεκαετής εμπειρία, η επιστημονική προσέγγιση και η υψηλή εξειδίκευση των στελεχών της εταιρείας όπως οι αρχιτέκτονες και οι μηχανικοί, καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό που διαθέτει γνώσεις υψηλών προδιαγραφών, εγγυώνται την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών κατασκευής και ανακαίνισης, που οδηγούν στο άριστο–σε κάθε περίπτωση–αποτέλεσμα, εδραιώνοντας την AVANT GARDE σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Η χρήση των εξαιρετικής ποιότητας πιστοποιημένων επώνυμων υλικών οίκων παγκόσμιου βεληνεκούς, που περιλαμβάνει παντός είδους δομικά υλικά, κουφώματα, λέβητες κ.α,, σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και τις καινοτόμες εφαρμογές, εξασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και άψογης λειτουργίας του ακινήτου, ικανοποιώντας ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. (ή τα πιο απαιτητικά γούστα ή τους πιο απαιτητικούς).

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Η AVANT GARDE πρωτοπορεί, αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία κατασκευών και ανακαίνισης που παρέχει ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης, που περιλαμβάνουν:
Προκαταβολή 50% του ποσού με εξόφληση σε 12 άτοκες δόσεις
Εξόφληση σε 6 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας
Εξόφληση σε 120 δόσεις μέσω τραπεζικού δανείου
Χρηματοδότηση μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ (Εξοικονόμηση κατ’ οίκον)

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Τι είπαν για εμάς οι πελάτες μας

Άψογη εξυπηρέτηση! Φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό!

Άψογη συνεργασία με την Avant Garde για τις εργασίες στο σπίτι μας μέσω του Εξοικονομώ. Ευελιξία, επαγγελματισμός, γνώση του αντικειμένου, συνέπεια, εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, κατανόηση και επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος προέκυπτε. Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Άψογη δουλειά, τέλεια συνεργασία..

Επαγγελματίες και γνώστες του αντικειμένου! Άψογη εξυπηρέτηση σε εργασίες του προγράμματος ΕξΌικονομώ, πάντα εντός χρονοδιάγραμματος και με άριστο αποτέλεσμα. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!

Πριν από λίγες μέρες τελείωσε η ανακαίνιση του μπάνιου και της κουζίνας του σπιτιού μου!! Παιδιά είστε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!!! Άψογη δουλειά!! Τέλειο αποτέλεσμα!! Σας ευχαριστώ πολύ!!!! Έπεται συνέχεια!!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

    Skip to content