μονωστε το σπιτι σας

χωρις την μεσολαβηση τραπεζας

με 50% προκαταβολη και 12 ατοκες δοσεις

ΕΙΔΗ ΜΟΝΩΣΕΩΝ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης, το σύστημα εξωτερικής θερμοπρόσοψης, εφαρμόζεται στην εξωτερική πλευρά των κτιρίων, σε νέες ή παλαιές κατοικίες και αποτελείται από θερμομονωτικό υλικό, συνήθως διογκωμένη πολυστερίνη και σε ειδικές περιπτώσεις πετροβάμβακα ή εξηλασμένη πολυστερίνη, το οποίο «σοβατίζεται» με ένα πολυμερισμένο κονίαμα, το οποίο προσφέρει ισχυρή μηχανική αντοχή και στεγανοποίηση. Με τον τρόπο αυτό, ελαχιστοποιούνται οι θερμικές απώλειες του κτιρίου από τους εξωτερικούς τοίχους και έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα κυρίως τους θερινούς μήνες στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Πλεονεκτήματα

 •  Ολοκληρωμένη θερμομόνωση χωρίς να δημιουργούνται θερμογέφυρες στα στοιχεία του κτιρίου από σκυρόδεμα π.χ δοκάρια, κολώνες, τοιχία κ.λ.π
 • Προστατεύει τις επιφάνειες των τοίχων από υγρασίες, διότι δεν δημιουργούνται συνθήκες υγροποίησης υδρατμών στο εσωτερικό του κτιρίου ή μέσα στον τοίχο.
 • Δημιουργείται μεγάλη θερμοχωρητικότητα στις επιφάνειες των τοίχων, η οποία συσσωρεύεται και επανακτινοβολεί στο εσωτερικό του κτιρίου, εντείνοντας το φαινόμενο των θερμικών νησίδων στην πόλη. Αντιθέτως δεν συμβάλει στη αύξηση της θερμοκρασίας της πόλης κατά τους θερινούς μήνες, διότι εμποδίζει την θερμοσυσσώρευση κατά το θέρος, όπως κάνουν οι τοίχοι των συμβατικών κτιρίων.
 • Επιτρέπει την πλήρη εκμετάλλευση του χώρου και δε μειώνει το εμβαδόν του, δεδομένου ότι επιτρέπει την τοποθέτηση της θερμοπρόσοψης εκτός του εμβαδού της επιτρεπόμενης προς ανέγερση επιφάνειας
 • Μειώνει το κόστος συντήρησης του κτιρίου, προστατεύει τα στοιχεία του σκυροδέματος του κτιρίου από ρηγματώσεις.
 • Η εφαρμογή του συστήματος εξοικονομεί τη δημιουργία μπαζών, λόγω της χρήσης ειδικών πολυμερισμένων κονιαμάτων τα οποία τοποθετούνται σε μικρό πάχος.
 • Η ποιότητα κατασκευής του συστήματος χαρακτηρίζεται ως πολύ υψηλή, καθώς χρησιμοποιούνται ειδικά πρόσθετα τεμάχια για την προστασία των γωνιών, νεροσταλάκτες, υαλόπλεγμα για τον οπλισμό σʼ όλη την επιφάνεια εφαρμογής του επιχρίσματος
 • Μέσος χρόνος απόσβεσης από την εξοικονόμηση ενέργειας και μόνο, τα 4- 6 έτη.
 •  Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου

Η εξωτερική θερμομόνωση όμως μπορεί να παίξει ένα σημαντικό ρόλο και στην ανάπλαση του αυξάνοντας την αξία του. Αυτή η αύξηση της αξίας δεν επιτυγχάνεται μόνο μέσα από την ανάπλαση αλλά και από δύο ακόμη παραμέτρους: από την καλύτερη βαθμονόμηση του κτιρίου στην ενεργειακή του ταυτότητα αλλά και από την αύξηση της ζωής του και τη μείωση του κόστους συντήρησής του.

Σήμερα η εξοικονόμηση ενέργειας δεν είναι μόνο μία οικονομική επένδυση. Είναι κυρίως μια προσπάθεια επιβίωσης. Τα κτίρια συμβάλλουν σημαντικά στις κλιματικές αλλαγές. Η συμμετοχή τους στα αέρια του θερμοκηπίου αγγίζει το 50% της συνολικής έκκλησης τους από ανθρώπινες δραστηριότητες, ενώ για την κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών, καταναλώνεται το 35% περίπου της συνολικής ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο.
Είναι αλήθεια πως ένα κτίριο καταναλώνει ενέργεια και για το φωτισμό ή μέσα από τις ηλεκτρικές συσκευές για την προετοιμασία των τροφών, το πλύσιμο των ρούχων, την υγιεινή του σώματος κλπ αλλά αυτή η χρήση δεν ξεπερνά το 20 με 30% της συνολικής κατανάλωσης. Το υπόλοιπο 70 με 80% χρησιμοποιείται για την ψύξη και θέρμανση του κτιρίου.
Οποιοδήποτε πολιτική για τα κτίρια (στα πλαίσια της εξοικονόμησης ενέργειας και όχι μόνο) ή για την ανάπλαση των πόλεών μας δε μπορεί παρά να λαμβάνει υπόψη της την εξωτερική θερμομόνωση ως απολύτως αναγκαία πρακτική.

ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ

Βήμα 1ο

Εφόσον καθαριστεί η επιφάνεια που θα εφαρμοστεί η θερμοπρόσοψη από σκόνες και υπολείμματα , ξεκινάμε την εφαρμογή του συστήματος θερμοπρόσοψης κελύφους, απλώνοντας  την ειδική κόλλα MARMODOM   επάνω στις θερμομονωτικές πλάκες ή τον ειδικό αφρό πολυουρεθάνης από την FIBRAN, ανάλογα με την ποιότητα του τοίχου . Και τα δύο είναι ειδικά υλικά συγκόλλησης μονωτικών πλακών.

Η FL 100 FLEXY της MARMODOM  χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση απορροφητικών και μη πλακιδίων σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες δαπέδων και τοίχων. Μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σε συμβατικά υποστρώματα από κανονικό και ελαφρό σκυρόδεμα και τσιμεντοειδή επιχρίσματα, σε απλά δάπεδα (επικαλυμμένα με παλιά μωσαϊκά ή παλιά κεραμικά πλακίδια), σε επιφάνειες κατασκευασμένες από ελαφρά δομικά στοιχεία (κυψελωτό ελαφρό σκυρόδεμα, τσιμεντοσανίδες και γυψοσανίδες, κλπ.), σε επιφάνειες με σχετικά υψηλή υγρασία και σε δάπεδα και τοίχους με αυξημένες απαιτήσεις σε θερμοκρασιακές μεταβολές (θερμαινόμενα δάπεδα, λουτρά, μπαλκόνια, κλπ.).
Έτοιμο προϊόν με σταθερά υψηλή ποιότητα. Εξασφαλίζει πολύ καλή πρόσφυση μεταξύ του εδάφους και των δομικών υλικών. Επιτυγχάνει υψηλή αντοχή σε θλίψη και κάμψη, όπως αντοχή στις μεταβολές της θερμοκρασίας και της υγρασίας καθώς και στις περιβαλλοντικές μεταβολές. Εμποδίζει τις οπτικές μεταβολές της επιφάνειας των λευκών μαρμάρων (και των λοιπών δομικών υλικών) καθώς και το σχηματισμό εξάνθισης, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται από την αποδοτική και πολύ απλή εφαρμογή…

Βήμα 2ο

Έπειτα , ξεκινάμε την τοποθέτηση αυτών των πλακών στην επιφάνεια του τοίχου. Πιο συγκεκριμένα οι θερμομονωτικές αυτές πλάκες είναι διογκωμένη πολυστερίνη , ή εξηλασμένης πολυστερίνης ή πετροβάμβακας όλα απευθείας από το εργοστάσιο της FIBRAN. (περιγραφή μονωτικών πλακών παρακάτω)

 Όλες οι προδιαγραφές συμμορφώνονται με το πρότυπο EN13163, EN 13164,EN 13162 και πιστοποιούνται σύμφωνα με ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008, καθώς και με CE.

Βήμα 3ο

Στην συνέχεια τοποθετούμε τα ειδικά βύσματα στήριξης μονωτικών πλακών, με ειδικά «λέπια» για άψογη εφαρμογή, και ενισχυμένη καρφίδα για καλύτερη στήριξη του συστήματος.
Ειδικά πλαστικά βύσματα για σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης FIBRAN .   Στηρίζει γερά τις πλάκες της πολυστερίνης τόσο σε επιφάνειες από τούβλο όσο και από σκυρόδεμα. Στις επιφάνειες από σκυρόδεμα λόγω των ειδών « μεταλλικών λεπιών» που έχει στην άκρη πιάνει πολύ  πιο γερά από άλλα απλά βύσματα.

Βήμα 4ο

Είμαστε τώρα έτοιμοι, σε αυτή την φάση για την επάλειψη του συστήματος θερμοπρόσοψης με την κορυφαίας ποιότητας κόλα MARMODOM. (Περιγραφή προϊόντος παραπάνω)

Βήμα 5ο

Στο επόμενο στάδιο εφαρμογής τοποθετούμε επάνω στο σύστημα θερμοπρόσοψης το ενισχυμένο  αντιαλκαλικό υαλόπλεγμα από την FIBRAN, επάνω στο οποίο θα εφαρμοστεί το τελικό επίχρισμα, «φινίρισμα» αφού πρώτα μπει ξανά κόλλα MARMODOM. (Ειδικό αντιαλκαλικό ενισχυμένο υαλόπλεγμα. Επιπεδώνεται με την κόλλα MARMODOM και χαρίζει στο σύστημα ελαστικότητα και αντοχή. Ενισχύει το τελικό επίχρισμα του σοβά, για καλύτερο κράτημα του συστήματος.)

Βήμα 6ο

Στο τελευταίο βήμα των εργασιών της μόνωση μας, εφαρμόζουμε, τον παχύρρευστο  λευκό ή χρωματιστό ακρυλικό σοβά DOMOMAT, για ένα τέλειο, αισθητικά αποτέλεσμα.

Επιπλέον υλικά / παρελκόμενα συστήματος

Γωνιόκρανα MASTERNET (Διάτρητα πλαστικά (PVC), αλκαλίμαχα γωνιόκρανα με υαλόπλεγμα, που χρησιμοποιούνται στα σημεία που μας ενδιαφέρει η αισθητική και η αντοχή των εξεχουσών γωνιών της τοιχοποιίας.

Ζώνη υψηλής στεγάνωσης με χρήση εξηλασμένης πολυστερίνης στα σημεία που έρχονται επαφή με νερό δηλαδή στα σημεία που ενώνεται το πάτωμα με την τοιχοποιία.

Βήματα θερμοπρόσοψης με πετροβάμβακα!

Διογκωμένη πολυστερίνη γραφιτούχα eps FIBRAN

Θερμομονωτικές πλάκες παλαιωμένης διογκωμένης πολυστερίνης, εμπλουτισμένης με γραφίτη ο οποίος ανακλά και απορροφά την θερμότητα και βελτιώνει σημαντικά την θερμομονωτική απόδοση της, σε σχέση με τα συμβατικά θερμομονωτικά υλικά. Έχει αντοχή στον εφελκυσμό, στην διάτμηση, στην κάμψη και στην απορρόφηση υγρασίας. Βραδύκαυστο υλικό αυτοσβενήμενου τύπου. Καλύπτει τις προδιαγραφές της οδηγίας ETAG 004 για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. χρώμα γκρι-ασημί.
 • Τύπος       Eps 80
 • Πάχος       50 mm ή 70 mm
 • λ W/m*K            0,032
 • R m2xK/W    1,55       ή  2,10
 • Θλιπτική αντοχή (σε 10% παραμόρφωση) >= 80 kPa (EN 826)
 • Αξονική παραμόρφωση κάθετα των όψεων              >= 100 kPa
 • Διατμητική αντοχή    >= 1,0 N/mm² (EN 12090)
 • Αντίσταση διάχυσης υδρατμών 20-40 (EN 12086)
 • Κατηγορία ακαυστότητας          Class E (ΕΝ 13501-1)

Εξηλασμένη πολυστερίνη XPS FIBRAN

Το προϊόν FIBRANxps ETICS GF, είναι µμία θερμομονωτική πλάκα από εξηλασμένη πολυστερίνη, µε τραχιά (γκοφρέ) επιφάνεια για την καλύτερη εφαρμογή κονιαμάτων και συγκολλητικών ουσιών. Έχει διαμόρφωση πλευρικών ακμών τύπου I.

Η θερμομόνωση παρέχει απόλυτη προστασία σε περιβάλλον µε υγρασία ή υπό υψηλά μηχανικά φορτία.
 • Δηλωμένη τιμή αντοχής σε 10% συμπίεση           200-300 kPa
 • Αντοχή σε εφελκυσμό κατακόρυφα των όψεων  550 kPa
 • Δύναμη αποκόλλησης τ         0,24 N/mm²
 • Μέτρο αποκόλλησης G          6,7 N/mm²
 • Δηλωμένη τιμή θερμικής αγωγιμότητας (μετά από 25 χρόνια)           λ = 0,033 W/(m*K)
 • Μακροχρόνια απορρόφηση νερού με ολική εμβάπτιση       1,5 vol %
 • Αντίσταση διάχυσης υδρατμών             50
 • Θερμοκρασία λειτουργίας     από -50°C έως 75°C
 • Κατηγορία ακαυστότητας      Class E

(το R εξαρτάται από το πάχος επιλογής)

FIBRAN GEO: ένα οικολογικό προϊόν

O πετροβάμβακας FIBRANgeo είναι φυσικό προϊόν, προερχόμενο από πετρώματα ηλικίας 200 εκατομμυρίων ετών. Παράγεται στην Ελλάδα με τη μέθοδο των ηλεκτρικών φούρνων, διαδικασία που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Ο πετροβάμβακας FIBRANgeo είναι 100% ανακυκλώσιμο υλικό.
FIBRANgeo – θερμική προστασία όλο το χρόνο
Χάρη στη δομή του, ο πετροβάμβακας FIBRANgeo φυλακίζει τον ξηρό και σταθερό αέρα, μειώνοντας την ανταλλαγή θερμότητας μεταξύ των ζεστών και των κρύων επιφανειών.  Η εφαρμογή του στις κατασκευές εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση το χειμώνα και το καλοκαίρι, καθώς και σημαντική μείωση της καταναλισκόμενης ενέργειας. Οι ιδιότητές του διατηρούνται σταθερές και αναλλοίωτες σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του.
FIBRANgeo – ηχομόνωση – ηχοπροστασία  
Ο πετροβάμβακας FIBRANgeo επιτυγχάνει την απορρόφηση των εξωτερικών θορύβων, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του Κανονισμού Ηχομόνωσης. Τα προϊόντα FIBRANgeo διαθέτουν τα κατάλληλα τεχνικά χαρακτηριστικά για την αντιμετώπιση αερόφορτων και κτυπογενών θορύβων σε κάθε κατασκευή.
FIBRANgeo – πυροπροστασία των κατασκευών
Ο πετροβάμβακας FIBRANgeo είναι πυράντοχο υλικό, με θερμοκρασία λειτουργίας >750ºC. Η εφαρμογή του σε κτηριακές, βιομηχανικές και ναυτιλιακές εφαρμογές προσδίδει πυραντίσταση στα δομικά στοιχεία, η οποία φθάνει και τα 120 λεπτά.
Περιβαλλοντική προστασία:
-Τα προϊόντα FIBRANxps παράγονται µε φιλικά προς το περιβάλλον διογκωτικά μέσα
-100% ανακυκλώσιμο
Προτεινόμενες εφαρμογές σε:
-Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης
-Εξωτερική θερμομόνωση Pilotis
-Εσωτερική θερμομόνωση τοιχοποιίας
-Θερμομόνωση διπλής τοιχοποιίας
-Θερμομόνωση δώματος
-Θερμομόνωση δαπέδου
-Θερμομόνωση κεραμοσκεπής

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ-ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΔΩΜΑ

Η στεγανοποίηση, μόνωση (μονώσεις), στης ταράτσες είναι η εργασία που απαιτείται για να αποφύγουμε τα προβλήματα από τη διείσδυση του νερού. Η σωστή μόνωση, στεγανοποίηση των κατασκευών αυτών είναι πολύ σημαντική και αναγκαία για την αποφυγή παραπλεύρων προβλημάτων που μπορεί να δημιουργήσει η διείσδυση νερού όταν δεν υπάρχει μόνωση, στα υπόλοιπα τμήματα της οικοδομής. Προστασία της κατασκευής, από θερμότητα, υγρασία, σε καθημερινούς όρους, λέμε μόνωση, θερμομόνωση, στεγάνωση.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι μόνωσης ταρατσών , ανάλογα με το τι επιθυμεί ο κάθε πελάτης.
Η νέα λύση στη Θερμομόνωση ταράτσας ακούει στο όνομα ΘΕΡΜΟΠΛΑΚΙΔΙΟ
Το Θερμομονωτικό πλακίδιο εξηλασμένης  πολυστερίνης που φέρει επάνω του γρανιτοπλακίδιο εξωτερικής χρήσης. Τοποθετείται πάνω από τη υγρομόνωση που ήδη έχουμε προηγουμένως εφαρμόσει και την προστατεύει μόνιμα.  Το βασικό πλεονέκτημα του, εκτός των άριστων θερμομονωτικών του ιδιοτήτων, είναι η εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση του, χάρη στην πλευρική του διαμόρφωση, τύπου ραμποτέ, που εξασφαλίζει την αποφυγή δημιουργίας θερμογεφυρών καθώς και την καλύτερη σταθερότητα. Είναι απρόσβλητο από καιρικές συνθήκες και έχει ειδική αντιολισθητική ματ επιφάνεια. Το ΘΕΡΜΟΠΛΑΚΙΔΙΟ διατίθεται σε ανοιχτή μπεζ απόχρωση πλακιδίου και σε πάχος 5 εκατοστά .Μεγάλο πλεονέκτημα του προϊόντος είναι το μικρό του βάρος ανά τετραγωνικό (23kg/m²).Οι διαστάσεις του σε 30×60εκ.  έχει ως αποτέλεσμα την γρηγορότερη τοποθέτηση των πλακιδίων σε σχέση με τα μικρότερα σε διαστάσεις προϊόντα του ανταγωνισμού.

Πλεονεκτήματα θερμοπλακιδίου

 

 
 • Η υγρομόνωση είναι προστατευμένη από μηχανικές καταπονήσεις και δεν εκτίθεται στις υπεριώδεις  ακτινοβολίες UVA & UVB καθώς και σε άλλους ατμοσφαιρικούς παράγοντες γήρανσης. Επιβαρύνεται σε ελάχιστο θερμοκρασιακό φάσμα και έτσι υφίσταται πολύ μικρότερο θερμικό στρες και καθόλου θερμικά σοκ. Τα θερμικά σοκ συγκαταλέγονται στους βασικούς παράγοντες κόπωσης και γήρανσης της μεμβράνης, με αποτέλεσμα η λειτουργική ζωή της να είναι πολύ μεγαλύτερη.
 • Όλο το σύστημα ‘αναπνέει’. Κίνδυνος εγκλωβισμού υγρασίας ανάμεσα στην υγρομόνωση και στο θερμομονωτικό πλακίδιο δεν υφίσταται, διότι δεν σφραγίζονται οι αρμοί των πλακιδίων, με αποτέλεσμα ο αέρας και το νερό να συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανάμεσα σε αυτά και να ακολουθούν τις φυσικές τους διαδρομές.
 • Με το πλεονέκτημα της βατότητας το δώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
 • Εάν υπάρξει προσθήκη ορόφου, η θερμομόνωση μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.
 • Είναι σύστημα κατάλληλο τόσο σε χειμερινές όσο και σε θερινές συνθήκες.
 • Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού δεν ‘ανάβει’ η ταράτσα. Όπως και δεν ‘παγώνει’ κατά τον χειμώνα. Η αντανάκλαση της θερμότητας από το πλακίδιο και η ελάχιστη θερμοχωρητικότητα αυτού το κατατάσσει στα ‘ψυχρά’ υλικά, με συνέπεια να μην δημιουργείτε το φαινόμενο της ‘θερμικής νησίδας’.
 • Μπορεί να προστεθεί χωρίς να χρειάζεται η αφαίρεση της υπάρχουσας στεγανωτικής στρώσης.
 • Τα πλακίδια λόγω της πιστοποιημένης αντοχής τους στην παγωνιά και της ελάχιστης απορρόφησης ύδατος  < 0,2 δεν παρουσιάζουν με το πέρασμα των χρόνων ρηγματώσεις η σκασίματα που οφείλονται στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες.
 • Μπορεί να επισκευασθεί τοπικά αν χρειαστεί η ταράτσα απλά ανασηκώνοντας τα πλακίδια

Σε κάθε περίπτωση θεωρείται αναγκαίο να γίνει επίσκεψη από τον υπεύθυνο του συνεργείου μας και μετά από ανάλυση των αναγκών του εκάστοτε πελάτη να δοθεί μια οικονομοτεχνική μελέτη ούτως ώστε να βρούμε μαζί τι ικανοποιεί τις δικές σας ανάγκες.

Εφαρμογή θερμοπλακιδίου

 
Αν υπάρχει ήδη υγρομόνωση πρόσφατη χωρίς προβλήματα στεγανότητας, τότε μπορούμε να τοποθετήσουμε τα πλακίδια απευθείας επάνω στην ταράτσα. Μπορεί να τοποθετηθεί επάνω από ασφαλτόπανα, πολυουρεθανικά και ακρυλικά μονωτικά και κάθε είδους υγρομονωτικά υλικά τα οποία βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Με την τοποθέτηση του, τα προστατεύει από τον ήλιο και τα θερμικά σοκ αυξάνοντας κατά πολύ τον χρόνο ζωής τους.
Τα πλακίδια THERMOFYLAX τοποθετούνται ελεύθερα αρχίζοντας από την περίμετρο, σε διάταξη διακοπτόμενων εγκάρσιων αρμών ταιριάζοντας τις ειδικές πατούρες, ώστε να βελτιώνεται η σταθερότητα και η βατότητα του δώματος. Ανάλογα με το υπόστρωμα της ταράτσας και την ύπαρξη ή όχι στηθαίων, τα πλακίδια κολλιούνται και αρμολογούνται.
Συγκόλληση των θερμοπλακιδίων σε συγκεκριμένα σημεία με την ακρυλική κόλα, αν θεωρηθεί απαραίτητο.

ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ  ΜΕ DOMOPLAST , σε συνεργασία με την DOMOMAT

Επαλειφόμενο στεγανωτικό δωμάτων. Μετά την επάλειψη του δημιουργεί μια ενιαία στεγανωτική μεμβράνη  με πολύ καλή δυνατότητα γεφύρωσης ρωγμών.

Η εταιρία μας επίσης αναλαμβάνει μονώσεις –βελτιστοποιήσεις σε κεραμοσκεπές, υπόγεια με ρυτινούχα ή τσιμεντοειδή υλικά ανά περίπτωση.

Ή ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ DOMOFLEX σε συνεργασία με την DOMOMAT

Επαλειφόμενο ελαστομερές, στεγανωτικό δωμάτων. Μετά την επάλειψη του δημιουργεί μια ενιαία ελαστική στεγανωτική μεμβράνη  με πολύ καλή δυνατότητα γεφύρωσης ρωγμών.

Απόχρωση: λευκό, κεραμιδί.

 

 

ΕΡΓΑ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ

 

 

ΕΡΓΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΔΩΜΑΤΟΣ/ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ

 

 

ΕΡΓΑ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2314 319 395

Fax: 2314314214

E-mail: info@ag-energy.gr

Ανδρέα Παπανδρέου 28Α & Βρυούλων, Θεσσαλονίκη, Άγιος Ιωάννης, ΤΚ 55132

Όνομα
Τηλέφωνο
Θέμα

Μήνυμα