We Build Your Dreams

Καλέστε μας στο 2314319395

Α. Παπανδρέου 28Α, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 55132

Δευτ - Παρ 9 AM - 7 PM

Top

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

WE BUILD YOUR DREAMS

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ AVANT GARDE

Το μπάνιο είναι το πιο πολυσύχναστο μέρος του σπιτιού σε καθημερινή βάση, οπότε λόγω της χρήσης και του βαθμού παλαιότητάς του, σταδιακά εμφανίζονται προβλήματα σε όλα του τα σημεία όπως, φθορές στα είδη υγιεινής και στις σωληνώσεις, διαρροή στη μπαταρία της βρύσης, σπάσιμο των πλακιδίων, εμφάνιση μούχλας κ.α. Για να σταματήσουν τέτοιου είδους καταστροφές και βλάβες είναι απαραίτητο να διενεργηθεί μερική ή ολική ανακαίνιση μπάνιου.
Με την ανακαίνιση μπάνιου, μεγιστοποιείται η λειτουργικότητά, βελτιώνεται η υγιεινή, ενώ η κατάλληλη εκμετάλλευση του εμβαδού δημιουργεί διαθέσιμους χώρους μεγιστοποιώντας τη χρηστικότητα του συγκεκριμένου δωματίου. Παράλληλα, εξασφαλίζεται η περαιτέρω χρήση του σε βάθος χρόνου, βελτιώνεται ριζικά η αισθητική, δίνοντας την αίσθηση της καθαριότητας και της πολυτέλειας στο χώρο, αναβαθμίζοντας παράλληλα όλο το ακίνητο.
Μπορεί να αποτελεί ένα πολύ μικρό μέρος της κατοικίας, ωστόσο η ανακαίνιση μπάνιου απαιτεί καλό σχεδιασμό προκειμένου να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η AVANT GARDE διαθέτει πολυετή εμπειρία, έχοντας εντρυφήσει σε όλα τα είδη των εργασιών που αφορούν σε ανακαίνιση μπάνιου, όπως: η αντικατάσταση των ειδών υγιεινής, των πλακιδίων και των υδραυλικών, η αλλαγή της εσωτερικής διάταξης, η αλλαγή των βαλβίδων αποχέτευσης και υπερχείλισης, η τοποθέτηση νέου δαπέδου, η εσωτερική διακόσμηση, κ.α.
Η AVANT GARDE παρέχει ποιοτικές λύσεις για τον πιο ιδιωτικό χώρο του σπιτιού! Μπορείτε να δείτε ενδεικτικά έργα μας εδώ. Κάθε έργο που αναλαμβάνει το διεκπεραιώνει με επαγγελματισμό και συνέπεια, συντελώντας στη ριζική αλλαγή της εικόνας του μπάνιου, εξασφαλίζοντας για τον πελάτη υψηλή απόδοση της συγκεκριμένης επένδυσης. Τέλος, η εταιρεία εγγυάται την άριστη τεχνική ολοκλήρωση, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει καθοριστεί, τηρώντας πιστά τις διορθωτικές αλλαγές της συμφωνίας.

ΒΗΜΑΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

Η αναμόρφωση ενός μπάνιου επιτυγχάνεται ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

ΑΥΤΟΨΙΑ-ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Μηχανικός της εταιρείας πραγματοποιεί επίσκεψη στο χώρο για τη διενέργεια αυτοψίας, καταγράφοντας λεπτομερώς τα προβλήματα και τις ανάγκες που έχουν προκύψει. Μέσα από συζήτηση με τον πελάτη σημειώνονται όλες οι απαιτήσεις και οι επιθυμίες του αναφορικά με τις μεταβολές που σχεδιάζει να πραγματοποιηθούν και προτείνονται από τον αρμόδιο ιδέες και λύσεις προς υλοποίηση. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται από την AVANT GARDE δωρεάν.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-ΜΕΛΕΤΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παρουσιάζεται η κάτοψη του νέου μπάνιου καθώς και η οικονομοτεχνική προσφορά με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες που αφορούν στο έργο, χωρίς κρυφές χρεώσεις, σύμφωνα πάντα με το budget που έχει καθοριστεί. Η AVANT GARDE παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις ανακαίνισης μπάνιου λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες και το γούστο του εκάστοτε πελάτη, με στόχο τη βελτίωση της εργονομίας και της ασφάλειας του χώρου.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΛΙΚΩΝ-ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ-ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ

Μετά από διαβούλευση, ο πελάτης επιλέγει τα υλικά, τα είδη υγιεινής και τα πλακίδια που θα χρησιμοποιηθούν κατά την ανακατασκευή, από τους διαπιστευμένους συνεργάτες της AVANT GARDE. Η εταιρεία αναλαμβάνει την παράδοση όλων των υλικών, για την ομαλή λειτουργία του έργου, προς διευκόλυνση του πελάτη.

ΕΚΔΟΣΗ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ

Διενεργούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την εκκίνηση του έργου και γίνεται άνοιγμα φακέλου στο ΙΚΑ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Τα εξειδικευμένα συνεργεία της AVANT GARDE δίνοντας προτεραιότητα στην καθαριότητα, σεβόμενα τις ώρες κοινής ησυχίας, εκτελούν τις επιμέρους εργασίες απομονώνοντας τους λοιπούς χώρους, κατά την έναρξη της διαδικασίας. Πάντα με επαγγελματισμό και συνέπεια στο αρχικό χρονοδιάγραμμα, εξαλείφουν όλες τις δυσλειτουργίες κάτω από τη διαρκή επιστασία του αρμόδιου μηχανικού. Αναλαμβάνουν και διεκπεραιώνουν με επιτυχία από τις πιο απλές επισκευές στα υδραυλικά, την αντικατάσταση των ειδών υγιεινής και πλακιδίων έως και τον ελαιοχρωματισμό. Οι επαγγελματίες της εταιρείας είναι πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουν, εξασφαλίζοντας εγγυημένα αποτελέσματα στην ανακαίνιση μπάνιου!

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ

Παρουσία του πελάτη, πραγματοποιείται ενδελεχής έλεγχος του χώρου για την ορθή λειτουργία του, για τυχόν αστοχίες παραλήψεις ή λάθη. Αν πληροί τις προϋποθέσεις και τις υψηλές προδιαγραφές που η εταιρεία θέτει, το έργο παραδίδεται.

ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ;

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

Ο ακριβής χρόνος εκτέλεσης των εργασιών σε κάθε περίπτωση, διαφέρει ανάλογα με το βαθμό των παρεμβάσεων που πραγματοποιούνται, την έκταση των εργασιών και την πολυπλοκότητα του κάθε έργου. Σε γενικές γραμμές, η ολική ανακαίνιση ενός μπάνιου, διαρκεί από 6 έως 8 ημέρες και περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:
Την 1η μέρα γίνονται όλες οι αποξηλώσεις, η αποκομιδή και η απομάκρυνση των μπαζών. Διενεργείται έλεγχος της ύδρευσης και της αποχέτευσης για να πραγματοποιηθούν οι ανάλογες διορθώσεις.
Κατά τη 2η και 3η μέρα, εκτελούνται όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες (εφόσον απαιτείται), η προμήθεια και η τοποθέτηση των πριζοδιακοπτών, η τοποθέτηση παροχής για το πλυντήριο ρούχων, οι αλλαγές στο φωτισμό και η δημιουργία της νέας διάταξης του χώρου.
Την 4η μέρα, γίνεται το σοβάτισμα των τοίχων, η εφαρμογή τσιμεντοκονίας δαπέδου και ο ελαιοχρωματισμός πριν την τοποθέτηση των πλακιδίων για να μην λερωθούν.
Η 5η και 6η μέρα πραγματοποιούνται εργασίες όπως η τοποθέτηση πλακιδίων, η αρμολόγηση, η αντικατάσταση της μπαταρίας μπανιέρας και της μπαταρίας νιπτήρα,
Τέλος, την 7η μέρα τοποθετούνται τα είδη υγιεινής (χτίσιμο ντουζιέρας, τοποθέτηση καμπίνας ντουζιέρας ή μπανιέρας, νιπτήρα, λεκάνης κ.α.) καθώς και των επίπλων μπάνιου και παραδίδεται το έργο στον πελάτη ολοκληρωμένο.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ;

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

Η ανακατασκευή του μπάνιου κοστολογείται ανάλογα με το αν είναι μερική ή ολική, σύμφωνα με την επιλογή των υλικών, των ειδών υγιεινής και πλακιδίων, το κόστος των μεμονωμένων εργασιών, την έκταση των αλλαγών και βελτιώσεων που θα πραγματοποιηθούν, καθώς και ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα του συγκεκριμένου χώρου. Ακολουθούν κάποια παραδείγματα ανακαίνισης μπάνιου, όπου ο προϋπολογισμός είναι ενδεικτικός δεδομένου ότι οι επιλογές υλικών και οι δυνατότητες κατασκευών είναι απεριόριστες.

ΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΜΠΑΝΙΟ;

ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΤΟΥΝ

Η ανακαίνιση μπάνιου σκοπεύει στη διαμόρφωση ενός χώρου που πλέον θα είναι πρακτικός, λειτουργικός, άνετος και καλαίσθητος. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ανακαίνισης, θα πρέπει να έχουν αποσαφηνιστεί εκ μέρους του ιδιοκτήτη ή του χρήστη του ακινήτου, κάποιες λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν στην προσέγγιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, έτσι ώστε να «αναδυθούν» οι ανάλογες λύσεις που θα οδηγήσουν στη μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του και στη βελτίωση της εξυπηρέτησης του μπάνιου. Πιθανές ερωτήσεις που χρειάζεται να απαντηθούν εκ μέρους του πελάτη πριν την έναρξη της διαδικασίας είναι οι ακόλουθες:

– Είναι καλό να τοποθετηθεί το πλυντήριο μέσα στο μπάνιο, ή όχι;

– Χρειάζομαι το πατάρι;

– Πόσες πρίζες είναι αρκετές για την κάλυψη των αναγκών μου;

– Ποιο είδος φωτισμού είναι το καλύτερο για μένα;

– Εξυπηρετεί καλύτερα η τοποθέτηση ντουζιέρας ή μπανιέρας;

– Πόσα ντουλάπια χρειάζονται ώστε να καλυφτούν οι ανάγκες μου;

– Η κατασκευή ψευδοροφής για την ομαλή κατανομή των φωτιστικών σωμάτων, θα με βόλευε;

– Μήπως πρέπει να αλλάξω τον εξαερισμό;

– Χρειάζομαι ροοστάτη κατά τη χρήση του φωτισμού;

ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Όπως και στην ανακαίνιση κατοικίας, δίνεται 2ΕΤΗΣ εγγύηση για το νέο υδραυλικό και ηλεκτρολογικό σύστημα στην εσωτερική εγκατάσταση, ενώ όλα τα υπόλοιπα υλικά και εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στην ανακαίνιση μπάνιου (τα οποία είναι πιστοποιημένα βάσει προδιαγραφών) συνοδεύονται από τις εγγυήσεις που τίθενται από τις εκάστοτε κατασκευαστικές εταιρείες.

ΑΞΙΖΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ;

INTERIOR DESIGN

Η παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας επιτυγχάνει σημαντική αλλαγή μέσα στο μπάνιο αλλά και σε ολόκληρη την κατοικία και επανακαθορίζει την ποιότητα της ζωής των χρηστών τους με τρόπο μοναδικό! Οι εσωτερικοί διακοσμητές της AVANT GARDE διαθέτουν υψηλή ειδίκευση στο χώρο του interior Design και στοχεύουν στη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης του πελάτη, μέσα από την καθημερινή χρήση του μπάνιου. Έχοντας μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, εκπονούν το κατάλληλο σχέδιο «μεταφράζοντας» τις ανάγκες σε λύσεις. Έτσι η καθοδήγησή τους είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη διότι συμβάλουν στη μεγιστοποίηση της λειτουργικότητας και της καλαισθησίας του χώρου, υπολογίζοντας όλους τους παράγοντες. Η επιλογή του σωστού φωτισμού και συνδυασμού χρωμάτων και υφών, η κατάλληλη ποιότητα υλικών κ.α. αποτελούν βελτιωτικές επιλογές που εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, μειώνοντας παράλληλα το κόστος και την ταλαιπωρία του εκάστοτε πελάτη. Κάποιες από τις απορίες που βρίσκουν άμεση λύση μετά τη διενέργεια της εσωτερικής διακόσμησης, είναι οι ακόλουθες:
-Πως μπορώ να αυξήσω τον αποθηκευτικό χώρο του μπάνιου;
-Να βάλω «ήπιο» φωτισμό;
-Τι χρώμα πλακάκια να επιλέξω;
-Ποιο στυλ να προτιμήσω για το μπάνιο μου, μοντέρνο ή ρετρό κ.α.
Ποια τα οφέλη της ανακαίνισης μπάνιου;
Μέσω της στοχευμένης ανακαίνισης του μπάνιου, επιτυγχάνεται:
– H ανανέωση του χώρου με την παράλληλη μεγιστοποίηση της άνεσης και της χαλαρότητας μέσα σε αυτόν.
– Η βελτιστοποίηση της υγιεινής και της ποιότητας ζωής σε καθημερινή βάση.
– Η βελτιστοποίηση της διάταξης του χώρου και η μεγιστοποίηση της λειτουργικότητας και της χρηστικότητάς του, εξοικονομώντας παραπάνω αποθηκευτικούς χώρους.
– Η αναβάθμιση της αξίας του ακινήτου για μελλοντική πώληση ή για ενοικίαση.
– Η αλλαγή του χώρου ανανεώνει την ψυχολογία και τη διάθεση των χρηστών του, λόγω της βελτίωσης της ποιότητας ζωής μέσα σε αυτόν.
– Η αύξηση του προσδόκιμου ζωής του χώρου, αφού οι δυσλειτουργίες εκμηδενίζονται και τα προβλήματα πλέον δεν πολλαπλασιάζονται, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΠΩΣ Η AVANT GARDE;

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ανακαίνιση αποτελεί μια άκρως απαιτητική διαδικασία που προϋποθέτει τον κατάλληλο σε κάθε περίπτωση συνεργάτη που θα σχεδιάσει, θα οργανώσει και θα εκτελέσει με ακρίβεια και συνέπεια όλες τις επιμέρους εργασίες, υλοποιώντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το «όραμα» του κάθε πελάτη. Η AVANT GRADE λόγω της πολυετούς εμπειρίας στο χώρο της ανακαίνισης μπάνιου, βρίσκεται στην προνομιακή θέση να μπορεί να διεκπεραιώσει με επαγγελματισμό κάθε έργο μερικής ή ολικής ανακαίνισης, ξεπερνώντας τις αρχικές προσδοκίες των πελατών της!
Πιο συγκεκριμένα:
– Η μελέτη αποτυπώνεται από έμπειρους μηχανικούς στα πλαίσια πάντα του αρχικού budget, ακολουθώντας κατά γράμμα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη.
– Η εταιρεία εγγυάται την άριστη εκτέλεση όλων των εργασιών τις οποίες αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας.
– Υπάρχει σε όλα τα βήματα της ανακαίνισης άριστη σχέση τιμής-ποιότητας εργασιών.
– Η εταιρεία αναλαμβάνει την ευθύνη όλου του έργου και των επιμέρους τεχνικών εργασιών που η σωστή εκτέλεσή τους απαιτεί το συνδυασμό διαφορετικών εξειδικευμένων επαγγελματιών, οι οποίοι αναφέρονται για κάθε εργασία στην AVANT GARDE, ολοκληρώνοντάς τις χωρίς χρονικές παρεκκλίσεις από τον αρχικό προγραμματισμό.
– Υπάρχει συνεχής επίβλεψη των συνεργείων από τους μηχανικούς της εταιρείας καθ΄όλη τη διάρκεια του έργου, για την αποφυγή αστοχιών και πιθανών λαθών.
– Η εταιρεία διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία των πιο εξελιγμένων μεθόδων ανακατασκευής που εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα, διαφοροποιώντας την εταιρεία από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.
– Παρέχεται 2ετής εγγύηση για τη νέα ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση.
– Δίνεται η δυνατότητα προκαταβολής του 50% του ποσού και τα υπόλοιπα χρήματα μπορούν να καταβληθούν με διακανονισμό 12 μηνών, για τη διευκόλυνση του πελάτη.
Η AVANT GARDE προσαρμόζεται με ευκολία στις ανάγκες κάθε έργου. Προσμετρά τις επιθυμίες των πελατών, στοχεύοντας στην ποιοτική εξυπηρέτησή τους, ικανοποιώντας ακόμη και τα πιο δύσκολα γούστα!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ;

ΤΙ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ;

Αναφορικά με την αποπληρωμή του έργου, η AVANT GARDE είναι η πρώτη εταιρεία του χώρου που καινοτόμησε στη διαδικασία καταβολής των χρημάτων εκ μέρους του πελάτη παρέχοντάς του λύση που τον διευκολύνει σε περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής όλου του ποσού.
Κατανοώντας το δύσκολο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον, σε συνάρτηση με τη μέγιστη ανάγκη ανανέωσης ενός χώρου που αποτελεί προτεραιότητα για το χρήστη του, η εταιρεία παρέχει ευελιξία στην αποπληρωμή, παρέχοντας τη δυνατότητα της προκαταβολής του 50% του ποσού και εξόφληση μέσω 12 άτοκων δόσεων ή μέσω συναλλαγματικών. Παράλληλα, η συγκεκριμένη διευκόλυνση επιτρέπει τη χρήση των καλύτερων υλικών και ανώτερων τεχνοτροπιών, παράγοντες που συνήθως ανεβάζουν το τελικό κοστολόγιο.
Για την AVANT GARDE προτεραιότητα έχει πάντα ο πελάτης!

50% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

Ακολουθεί η ανάλυση ενός πλήρους πακέτου ανακαίνισης για ένα τυπικό μπάνιο επιφάνειας 4τμ.

€3800

περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΕΡΓΑΣΙΕΣ (κόστος εργασιών: 2600,00€ με ΦΠΑ):

  • Αποξήλωση ειδών υγιεινής, πλακιδίων και παλαιών σωληνώσεων
  • Απομάκρυνση μπαζών
  • Πλήρης υδραυλική ανακαίνιση δικτύου ζεστού / κρύου νερού και αποχέτευσης (περιλαμβάνονται τα αντίστοιχα υλικά)
  • Σοβάτισμα και τσιμεντάρισμα
  • Εργασία τοποθέτησης πλακιδίων
  • Εργασία τοποθέτησης ειδών υγιεινής
  • Ελαιοχρωματισμός οροφής

ΥΛΙΚΑ (κόστος υλικών: 1200,00€ με ΦΠΑ):

  • Λεκάνη
  • Μπαταρία λουτρού και νιπτήρος
  • Πλακάκια επιφάνειας 20τμ (με ενδεικτική τιμή 15,00€/τμ)
  • Έπιπλο μπάνιου
  • Κόλλες και αρμόστοκος

Υπάρχει δυνατότητα παροχής μόνο των εργασιών, με τοποθέτηση των ειδών υγιεινής και πλακιδίων τα οποία θα προμηθευτείτε από οπουδήποτε επιθυμείτε!

Η προσφορά αυτή αποτελεί μια ενδεικτική περίπτωση και επιδέχεται πολλές τροποποιήσεις αναλόγως με το μέγεθος του μπάνιου, τα υλικά που θα επιλεχθούν αλλά και από την ύπαρξη ειδικών κατασκευών (γυψοσανίδες, έπιπλα, αίθρια φωτισμού κ.α)

4 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Πάντα δίπλα σας σε κάθε βήμα

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Εξειδίκευση και επιστημονική προσέγγιση

ΕΠΩΝΥΜΑ ΥΛΙΚΑ

ΕΠΩΝΥΜΑ ΥΛΙΚΑ

Επώνυμα και ποιοτικά υλικά

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Ευέλικτη χρηματοδότηση από εμάς

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ

Κάθε έργο κατασκευής ή ανακαίνισης είναι μοναδικό και εξατομικευμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη, έως και την τελευταία λεπτομέρεια. Η εταιρεία είναι δίπλα στον ιδιοκτήτη του ακινήτου από την ανάθεση του έργου, τη μελέτη, τη σχεδίαση, έως και την καθολική ολοκλήρωσή του, παρέχοντας διαρκή εξυπηρέτηση, με απόλυτη συνέπεια στα αρχικά χρονικά πλαίσια και σύμφωνα με το προκαθορισμένο budget. Η AVANT GARDE, συνεχίζει την υποστήριξη, ακόμη και μετά το πέρας των εργασιών για την κάλυψη πιθανών μελλοντικών αναγκών.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η δεκαετής εμπειρία, η επιστημονική προσέγγιση και η υψηλή εξειδίκευση των στελεχών της εταιρείας όπως οι αρχιτέκτονες και οι μηχανικοί, καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό που διαθέτει γνώσεις υψηλών προδιαγραφών, εγγυώνται την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών κατασκευής και ανακαίνισης, που οδηγούν στο άριστο–σε κάθε περίπτωση–αποτέλεσμα, εδραιώνοντας την AVANT GARDE σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Η χρήση των εξαιρετικής ποιότητας πιστοποιημένων επώνυμων υλικών οίκων παγκόσμιου βεληνεκούς, που περιλαμβάνει παντός είδους δομικά υλικά, κουφώματα, λέβητες κ.α,, σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και τις καινοτόμες εφαρμογές, εξασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και άψογης λειτουργίας του ακινήτου, ικανοποιώντας ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. (ή τα πιο απαιτητικά γούστα ή τους πιο απαιτητικούς).

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Η AVANT GARDE πρωτοπορεί, αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία κατασκευών και ανακαίνισης που παρέχει ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης, που περιλαμβάνουν:
Προκαταβολή 50% του ποσού με εξόφληση σε 12 άτοκες δόσεις
Εξόφληση σε 6 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας
Εξόφληση σε 120 δόσεις μέσω τραπεζικού δανείου
Χρηματοδότηση μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ (Εξοικονόμηση κατ’ οίκον)

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Τι είπαν για εμάς οι πελάτες μας

Άψογη εξυπηρέτηση! Φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό!

Άψογη συνεργασία με την Avant Garde για τις εργασίες στο σπίτι μας μέσω του Εξοικονομώ. Ευελιξία, επαγγελματισμός, γνώση του αντικειμένου, συνέπεια, εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, κατανόηση και επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος προέκυπτε. Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Άψογη δουλειά, τέλεια συνεργασία..

Επαγγελματίες και γνώστες του αντικειμένου! Άψογη εξυπηρέτηση σε εργασίες του προγράμματος ΕξΌικονομώ, πάντα εντός χρονοδιάγραμματος και με άριστο αποτέλεσμα. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!

Πριν από λίγες μέρες τελείωσε η ανακαίνιση του μπάνιου και της κουζίνας του σπιτιού μου!! Παιδιά είστε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!!! Άψογη δουλειά!! Τέλειο αποτέλεσμα!! Σας ευχαριστώ πολύ!!!! Έπεται συνέχεια!!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

    Skip to content