θερμοτητας

αντλιες

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Οι Αντλίες Θερμότητας Climaveneta αποτελούν την κορυφαία επιλογή για οικονομική θέρμανση, ζεστό νερό και κλιματισμό σε νέες ή υφιστάμενες κατοικίες, ξενοδοχεία, οινοποιεία, γραφεία ή καταστήματα.

Αντικαθιστούν πλήρως το πετρέλαιο σε κατοικίες και κτίρια με καλοριφέρ ή ενδοδαπέδια θέρμανση.

Κάθε αντλία θερμότητας Climaveneta είναι επιλέξιμη για επιδότηση από το πρόγραμμα «εξοικονόμηση κατ’ οίκον».

Γιατί Climaveneta;

Ποιοι είναι οι λόγοι για να επιλέξω αντλία θερμότητας από την Climaveneta:

 • Είναι το Νο 1 μεγαλύτερο εργοστάσιο αντλιών θερμότητας στην Ευρώπη κι ένα από τα 5 μεγαλύτερα παγκοσμίως
 • Διαθέτει μοντέλα υψηλών θερμοκρασιών ειδικά για αντικατάσταση λέβητα σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις με καλοριφέρ
 • Έχει υψηλό βαθμό απόδοσης
 • Εγγυάται αυξημένα θερμοκρασιακά όρια λειτουργίας (-20oC +45oC), ακόμα δηλαδή και σε ακραίες συνθήκες ψύχους ή ζέστης
 • Έχει απλούστερη εγκατάσταση: Ένα μόνο μηχάνημα (monoblock) τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο
 • Διαθέτει μηχάνημα για κάθε εφαρμογή κτιρίου και σπιτιού, μικρού ή μεγάλου
 • Στη γκάμα περιλαμβάνει μηχανήματα και για μεγαλύτερα κτίρια ή σπίτια, χωρίς ανάγκη συνδυασμού δύο ή περισσότερων μηχανημάτων
 • Πρωτοποριακή τεχνολογία και ανταγωνιστικές τιμές
 • Άμεση παράδοση (Ιταλία)

Πώς λειτουργεί μια αντλία θερμότητας

Η αντλία θερμότητας είναι ένα σύστημα θέρμανσης που το χειμώνα μεταφέρει θερμίδες/ενέργεια από μια ψυχρή πηγή, δηλαδή τον εξωτερικό αέρα, σε μια θερμή περιοχή, δηλαδή το εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού / κτιρίου. Εκτελώντας την αντίστροφη μεταφορά, μπορεί το καλοκαίρι να δώσει ψύξη στο εσωτερικό.

Αυτή η διαδικασία γίνεται χωρίς καμία καύση, χωρίς δηλαδή έκλυση βλαβερών ρύπων στο περιβάλλον διαβίωσης. Η βασική ιδιότητα αυτής της «μηχανής» είναι ότι μεταφέρει θερμότητα αντί να την παράγει. Η ποσότητα ενέργειας που μεταφέρει είναι 3 έως 4 φορές περισσότερη από την ποσότητα ενέργειας που καταναλώνεται για τη λειτουργία της μεταφοράς αυτής.

Το καλύτερο βέβαια είναι ότι η ενέργεια που αξιοποιεί κατά κύριο λόγο (~75%) η αντλία θερμότητας από τον εξωτερικό αέρα είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ και ανανεώσιμη.

Από τεχνολογικής πλευράς, αυτό επιτυγχάνεται με τη λειτουργία ενός συστήματος απλό στη θεωρία του όσο το ηλεκτρικό ψυγείο του σπιτιού μας, με τη χρήση όμως τελευταίας γενιάς τεχνολογίας, όπως: «έξυπνο» ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, τεχνολογία inverter, εξελιγμένα εξαρτήματα κ.λπ.

Πλεονεκτήματα αντλιών θερμότητας

ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η αντλία θερμότητας Climaveneta δεν παράγει θερμότητα καίγοντας κάποιο ορυκτό καύσιμο, αλλά λαμβάνει ενέργεια δωρεάν από τον αέρα ή το έδαφος. Έτσι, αποτελεί το πλέον οικονομικό σύστημα θέρμανσης που υπάρχει σήμερα, όπως βεβαιώνει και η πρόσφατη μελέτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματά της μελέτης για τις αντλίες θερμότητας.

ΑΠΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Το σύστημα Climaveneta είναι έτοιμο να συνδεθεί σε όλους τους τύπους δικτύων θέρμανσης (σώματα καλοριφέρ, fan coils, ενδοδαπέδια). Η συντήρησή του είναι ελάχιστη και τοποθετείται σε πολύ περιορισμένο εξωτερικό χώρο. Δεν γίνονται επεμβάσεις στο εσωτερικό του σπιτιού και δεν γεμίζει κάθε δωμάτιο με νέα κλιματιστικά.

ΑΝΕΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ & ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Το σύστημα Climaveneta διατηρεί αναλλοίωτα τα υψηλά επίπεδα άνεσης του καλοριφέρ, στις περιπτώσεις που αντικαθιστά το λέβητα πετρελαίου, ενώ τα ξεπερνά σε χώρους με ενδοδαπέδιο ή fan coils. Είναι το μόνο σύστημα που έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες μας για όλες τις εποχές: θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης. Η αθόρυβη λειτουργία είναι το δυνατό σημείο της Climaveneta (αυτόματα ρυθμιζόμενοι ανεμιστήρες, τέλεια μονωμένοι ακουστικά συμπιεστές).

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

αντλίες θερμότητας Climaveneta είναι το πιο σύγχρονο κι εξελιγμένο τεχνολογικά σύστημα θέρμανσης που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Προσφέρει οικονομία, χωρίς να κάνει τον ιδιοκτήτη υπηρέτη (ξύλα, στάχτες) και χωρίς να επιβαρύνει καθόλου το αστικό περιβάλλον με ρύπους ή αιθάλη.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ -20oC

Η Climaveneta βρήκε την τέλεια λύση ώστε οι αντλίες θερμότητας να λειτουργούν αποδοτικά, ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, όταν οι θερμοκρασίες το χειμώνα φθάνουν τους -20 oC.

http://climaveneta-economy.gr/images/modules/tips/wide/tip05-wide.jpgΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ

Η Climaveneta είναι ένας ηγέτης του χώρου, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κεντρικών συστημάτων θέρμανσης-ψύξης-γεωθερμίας στην Ευρώπη. Έχει περισσότερα από 41 έτη εμπειρία στις αντλίες θερμότητας και διαθέτει 9 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ – ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

Το πρόγραμμα «εξοικονόμηση κατ’ οίκον» παρέχει κίνητρα στους πολίτες για να βελτιώσουν την ενεργειακή κατανάλωση του σπιτιού τους αλλάζοντας κουφώματα, λέβητες, θερμομόνωση, ηλιακό θερμοσίφωνα κ.ά., λαμβάνοντας επιχορήγηση που φτάνει το 70% και 30% άτοκο δάνειο. Οι ενδιαφερόμενοι εντάσσονται στο πρόγραμμα για την αντικατάσταση του λέβητα πετρελαίου με αντλίες θερμότητας Climaveneta.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

 

 

  ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  2314 319 395

  Fax: 2314314214

  E-mail: info@ag-energy.gr

  Ανδρέα Παπανδρέου 28Α & Βρυούλων, Θεσσαλονίκη, Άγιος Ιωάννης, ΤΚ 55132

  Όνομα
  Τηλέφωνο
  Θέμα

  Μήνυμα