Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Τούμπα Θεσσαλονίκης

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του πελάτη για ανακαίνιση, οι τεχνικοί της εταιρίας μας επισκέφθηκαν το διαμέρισμα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης όπου μας η ανακαίνιση.

ΜΠΑΝΙΟ

Οι αλλαγές ξεκίνησαν από το μπάνιο το οποίο είχε πολύ άσχημη εικόνα λόγω παλαιότητας. Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση των παλιών σωληνώσεων και έγινε αντικατάσταση όλων των υδραυλικών παροχών ζεστού και κρύου νερού για ύδρευση και για αποχέτευση .Τοποθετήθηκε έπιπλο μπάνιου με καθρέπτη DROP και φωτιστικό, καθώς και νέα λεκάνη, και μπαταρίες της εταιρίας IDEAL STANDARD. Τα πλακάκια που τοποθετήθηκαν επιλέχθηκαν ανάμεσα από δεκάδες σχέδια και χρώματα από τον πελάτη.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Έγιναν επισκευαστικές εργασίες όπου χρειάστηκε,καθώς και αποξhλώσεις και χτισίματα όπου ζήτησε ο πελάτης. Επίσης τοποθετήθηκαν καινούργιες γύψινες κατασκευές επάνω απο τα κουφώματα.

ΠΑΤΩΜΑΤΑ

Στο εν λόγω διαμέρισμα, ο ιδιοκτήτης ζήτησε να γυαλιστούν και να λουστραριστούν σε χρώμα επιλογής του όλα τα ξύλινα πατώματα, στα 2 δωμάτια και στο υπόλοιπο σπίτι επέλεξε να τοποθετήσουμε πλακάκι σε σχέδιο και χρώμα επίλογης του .

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Τα μπάζα και τα σκουπίδια που προέκυψαν από τις παραπάνω δραστηριότητες, απομακρύνθηκαν από τα συνεργεία μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

Έγινε νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, άλλαξαν οι πριζοδιακόπτες του σπιτιού, τοποθετήθηκαν νέοι του οίκου LEGRAND από τον συνεργαζόμενο προμηθευτή μας την εταιρία #ΚΑΥΚΑΣ, μπήκαν νέες παροχές ρεύματος και τηλεφώνου και νέος ηλεκτρολογικός πίνακας.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Έγινε αντικατάσταση όλων των εσωτερικών κουφωμάτων.