Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του πελάτη για ανακαίνιση, οι τεχνικοί της εταιρίας μας επισκέφθηκαν το διαμέρισμα στην οδό Καλλίδου στην Καλαμαριά.

ΜΠΑΝΙΟ

Οι αλλαγές ξεκίνησαν από το μπάνιο το οποίο είχε πολύ άσχημη εικόνα λόγω παλαιότητας. Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση των παλιών σωληνώσεων και έγινε αντικατάσταση όλων των υδραυλικών παροχών ζεστού και κρύου νερού για ύδρευση, όσο και για αποχέτευση ,και κατασκευάστηκε χτιστή ντουζιέρα σε σχέδιο επιλογής του πελάτη. Επίσης έγινε αλλαγή γωνιακών διακοπτών βαρέως τύπου καθώς και σιφονιού και τοποθετήθηκε επίπλου μπάνιου με καθρέπτη και φωτιστικό της εταιρίας DROP , καθώς και νέα λεκάνη, και μπαταρίες της εταιρίας IDEAL STANDARD. Τα πλακάκια που τοποθετήθηκαν επιλέχθηκαν ανάμεσα από δεκάδες σχέδια και χρώματα από τον πελάτη.

ΚΟΥΖΙΝΑ

Ο επόμενος χώρος που έπρεπε να ανακαινίσουμε ήταν η κουζίνα για την οποία ο πελάτης ζήτησε να την αλλάξουμε μερικώς οπότε αλλάχθηκαν τα πορτάκια των ντουλαπιών και των συρταριών σε αποχρώσεις επιλογής του ιδιοκτήτη καθώς επίσης τα χερούλια , οι μεντεσέδες και οι μηχανισμοί των συρταριών, και τοποθετήθηκε , νέα μπαταρία και συρόμενος απορροφητήρας όλα της εταιρίας Pyramis.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Έγιναν επισκευαστικές εργασίες όπου χρειάστηκε,καθώς και γκρεμίσματα και χτισίματα όπου ζήτησε ο πελάτης.

ΠΑΤΩΜΑΤΑ

Στο εν λόγω διαμέρισμα, ο ιδιοκτήτης ζήτησε να γυαλιστούν και να λουστραριστούν σε χρώμα επιλογής του όλα τα ξύλινα πατώματα καθώς και όπου υπήρχε μωσαικό να τριφτεί να γυαλιστεί. Επίσης τοπικά πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση μαρμάρινου δαπέδου.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Τα μπάζα και τα σκουπίδια που προέκυψαν από τις παραπάνω δραστηριότητες, απομακρύνθηκαν από τα συνεργεία μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

Έγινε νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, άλλαξαν οι πριζοδιακόπτες του σπιτιού και τοποθετήθηκαν νέοι του οίκου LEGRAND, μπήκαν νέες παροχές ρεύματος και τηλεφώνου και νέος ηλεκτρολογικός πίνακας.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Έγινε αντικατάσταση συρόμενων κουφωμάτων με ενεργειακά τζάμια της εταιρίας ROPLASTO, καθώς και νέες εσωτερικές πόρτες ,σε χρώμα VECCHIO επιλογής του πελάτη.

ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Επιδιορθώθηκαν τα κούτελα σε όλα τα μπαλκόνια γύρω απο το διαμέρισμα και έγινε ελαιοχρωματισμός.

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ελαιοχρωματισμοι έγιναν σε όλους τους χώρους σε αποχρώσεις επιλογής του πελάτη αφού πρώτα έγιναν σπατουλαρίσματα.