Ανακαίνιση διαμερίσματος στο κέντρο Θεσσαλονίκης

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του πελάτη για ανακαίνιση, οι τεχνικοί της εταιρίας μας επισκέφθηκαν το διαμέρισμα στην οδό Μπαλταδώρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου μας ανατέθηκε ριζική ανακαίνιση.

ΜΠΑΝΙΟ

Οι αλλαγές ξεκίνησαν από το μπάνιο το οποίο είχε πολύ άσχημη εικόνα λόγω παλαιότητας. Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση των παλιών σωληνώσεων και έγινε αντικατάσταση όλων των υδραυλικών παροχών ζεστού και κρύου νερού για ύδρευση, όσο και για αποχέτευση , κατασκευάστηκε χτιστή ντουζιέρα σε σχέδιο επιλογής του πελάτη. Επίσης έγινε αλλαγή γωνιακών διακοπτών βαρέως τύπου καθώς και σιφονιού και τοποθετήθηκε επίπλου μπάνιου με καθρέπτη #DROP και φωτιστικό, καθώς και νέα λεκάνη, και μπαταρίες της εταιρίας IDEAL. Τα πλακάκια που τοποθετήθηκαν επιλέχθηκαν ανάμεσα από δεκάδες σχέδια και χρώματα από τον πελάτη.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Στην κατοικία εγκαταστήθηκε νέο σύστημα θέρμανσης με συλλέκτη και τοποθετήθηκε ατομικός λέβητας πετρελαίου συμπύκνωσης, με εναλλάκτη ζεστών νερών χρήσης, της εταιρίας SATURN.

ΚΟΥΖΙΝΑ

Ο επόμενος χώρος που έπρεπε να ανακαινίσουμε ήταν η κουζίνα. Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση όλων των παλαιών ντουλαπιών και κατασκευών που υπήρχαν και κατασκευάσαμε μια νέα κουζίνα με υλικά και αποχρώσεις επιλογής του ιδιοκτήτη. Υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογής για πορτάκια, ερμάρια, ράφια και πόμολα. Στην συγκεκριμένη κουζίνα, τοποθετήθηκε νεροχύτης, μπαταρία και συρόμενος απορροφητήρας όλα της εταιρίας #Pyramis.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Έγιναν επισκευαστικές εργασίες όπου χρειάστηκε,καθώς και γκρεμίσματα και χτισίματα όπου ζήτησε ο πελάτης.

ΠΑΤΩΜΑΤΑ

Στο πάτωμα σε όλο το διαμέρισμα αλλά και στο μπαλκόνι τοποθετήθηκε πλακάκι που επέλεξε ο πελάτης μέσα από εκατοντάδες σχέδια και χρώματα.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Τα μπάζα και τα σκουπίδια που προέκυψαν από τις παραπάνω δραστηριότητες, απομακρύνθηκαν από τα συνεργεία μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

Έγινε νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, άλλαξαν οι πριζοδιακόπτες του σπιτιού και τοποθετήθηκαν νέοι LEGRAND από τον συνεργαζόμενο προμηθευτή μας την εταιρία #Τεχνομάτ, μπήκαν νέες παροχές ρεύματος και τηλεφώνου και νέος ηλεκτρολογικός πίνακας.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Έγινε αντικατάσταση κουφωμάτων της εταιρίας ROPLASTO, καθώς και νέες εσωτερικές πόρτες και καινουργια Θωρακισμένη πόρτα του συνεργαζόμενου εργοστασίου #Exylpo ,σε χρώματα και σχέδια επιλογής του πελάτη.

ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Επιδιορθώθηκαν και βάφτηκαν τα παλαιά κάγκελα και έγινε τρίψιμο και γυάλισμα των μαρμάρων.