Ανακαίνιση κατοικίας στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του πελάτη για ανακαίνιση, οι τεχνικοί της εταιρίας μας επισκέφθηκαν το διαμέρισμα στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης όπου μας ανατέθηκε ριζική ανακαίνιση. Το έργο βρίσκεται υπό εξέλιξη.

ΜΠΑΝΙΟ
Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση των παλιών σωληνώσεων και έγινε αντικατάσταση όλων των υδραυλικών παροχών ζεστού και κρύου νερού για ύδρευση, όσο και για αποχέτευση , κατασκευάστηκε χτιστή ντουζιέρα σε σχέδιο επιλογής του πελάτη.  Τα πλακάκια που τοποθετήθηκαν επιλέχθηκαν ανάμεσα από δεκάδες σχέδια και χρώματα από τον πελάτη.

ΠΑΤΩΜΑΤΑ
Στο εν λόγω διαμέρισμα, ο ιδιοκτήτης ζήτησε να τοποθετηθούν νέα πλακάκια σε όλο το σπίτι εσωτερικά και στα μπαλκόνια σε χρώμα και σχέδιο που διάλεξε ο ίδιος μέσα απο δεκάδες επιλογές.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Τα μπάζα και τα σκουπίδια που προέκυψαν από τις παραπάνω δραστηριότητες, απομακρύνθηκαν από τα συνεργεία μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
Έγινε νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, άλλαξαν οι πριζοδιακόπτες του σπιτιού και τοποθετήθηκαν νέοι LEGRAND, μπήκαν νέες παροχές ρεύματος και τηλεφώνου και νέος ηλεκτρολογικός πίνακας.

ΜΠΑΛΚΟΝΙ
Επιδιορθώθηκαν και βάφτηκαν τα παλαιά κάγκελα και έγινε τοποθέτηση νέων πλακιδίων.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Πραγματοποιήθηκε εγκατάσταση νέου δικτύου θέρμανσης με υποδαπέδιους σωλήνες πολυστρωματικούς αλουμινίου.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Εγκαταστήθηκαν συνθετικά κουφώματα του οίκου της REHAU, με ενεργειακούς υαλοπίνακες 4 εποχών και ρολλά με φύλλο αλουμινίου.