Εγκατάσταση λέβητα αερίου στα Πεύκα Θεσσαλονίκης

BUDERUS LOGAMAX PLUS GB072-24K V2

Ο επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης Logamax plus GB072-24K V2 για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις ενός σύγχρονου λέβητα αερίου, όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, την αξιόπιστη λειτουργία και ασφάλεια, την μέγιστη απόδοση και την εξοικονόμηση ενέργειας. Εξοπλισμένος με την τεχνολογία συμπύκνωσης ο Logamax plus GB072, σας παρέχει μέγιστη άνεση και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Υψηλή ποιότητα κατασκευής

Ο Logamax plus GB072 μπορεί να εξοικονομήσει έως και 30% ενέργεια σε σύγκριση με μια παλαιά εγκατάσταση θέρμανσης. Για να σας προσφέρουμε μια τόσο μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, εξοπλίσαμε τη μονάδα με την πιο σύγχρονη τεχνολογία θέρμανσης, όπως παραδείγματος χάριν με τον υψηλής ποιότητας εναλλάκτη θερμότητας αλουμινίου-πυριτίου, που έχει δοκιμαστεί με επιτυχία σε περισσότερες από 1 εκατομμύριο εφαρμογές.

Εξαιρετικά υψηλός βαθμός απόδοσης

Ο Logamax plus GB072 διακρίνεται για τον υψηλό βαθμό απόδοσης που φθάνει έως και 109% χάρη στην τεχνολογία συμπύκνωσης μέσω της οποίας εκμεταλλεύεται τη θερμότητα των υδρατμών των καυσαερίων. Οι συμβατικοί λέβητες δεν εκμεταλλεύονται αυτήν την ενέργεια η οποία και διαφεύγει από την καπνοδόχο. Με την τεχνολογία συμπύκνωσης επιτυγχάνεται μια πρόσθετη εξοικονόμηση ενέργειας έως και 30 % σε σχέση πάντα με έναν συμβατικό λέβητα αερίου.