Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του πελάτη για ανακαίνιση, οι τεχνικοί της εταιρίας μας επισκέφθηκαν το χώρο στην οδό Κουντουριώτου στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης όπου μας ανατέθηκε η ανακαίνιση.

ΚΟΥΖΙΝΑ
Ο πρώτος χώρος που έπρεπε να ανακαινίσουμε ήταν η κουζίνα. Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση όλων των παλαιών ντουλαπιών και κατασκευών που υπήρχαν και κατασκευάσαμε μια νέα κουζίνα με υλικά και αποχρώσεις επιλογής του ιδιοκτήτη. Υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογής για πορτάκια, ερμάρια, ράφια και πόμολα. Στην συγκεκριμένη κουζίνα, τοποθετήθηκε νεροχύτης,και μπαταρία της εταιρίας #Pyramis.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
Έγιναν επισκευαστικές εργασίες όπου χρειάστηκε και όπου ζήτησε ο πελάτης και ειδικές κατασκευές καθώς και ντουλάπες.

ΠΑΤΩΜΑΤΑ
Στο εν λόγω διαμέρισμα, ο ιδιοκτήτης ζήτησε να τοποθετηθούν νέα πλακάκια σε όλο το χώρο εσωτερικά σε χρώμα και σχέδιο που διάλεξε ο ίδιος μέσα απο δεκάδες επιλογές.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Τα μπάζα και τα σκουπίδια που προέκυψαν από τις παραπάνω δραστηριότητες, απομακρύνθηκαν από τα συνεργεία μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
Έγινε νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, άλλαξαν οι πριζοδιακόπτες του σπιτιού και τοποθετήθηκαν νέοι LEGRAND από τον συνεργαζόμενο προμηθευτή μας την εταιρία #Τεχνομάτ, μπήκαν νέες παροχές ρεύματος και τηλεφώνου και νέος ηλεκτρολογικός πίνακας. Επίσης θα μπεί συναγερμός και τηλεφωνικό κέντρο.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Επισκευές στά κουφώματα έγιναν όπυ χρειάστηκε και όπου ζητήθηκαν με τον πελάτη.