Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του πελάτη μας για ανακαίνιση, οι τεχνικοί της εταιρίας μας επισκέυθηκαν το διαμέρισμα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά όπου μας ανατέθηκε μερική και τμηματική ανακαίνιση.

ΜΠΑΝΙΑ
Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση των παλιών σωληνώσεων και έγινε αντικατάσταση όλων των υδραυλικών παροχών ζεστού και κρύου νερού για ύδρευση, όσο και για αποχέτευση , κατασκευάστηκε χτιστή ντουζιέρα σε σχέδιο επιλογής του πελάτη. Επίσης έγινε αλλαγή γωνιακών διακοπτών βαρέως τύπου καθώς και σιφονιού και κατασκευάστηκε χτιστή βάση νιπτήρα και μπηκε και ένα έπιπλο καθρέπτη με φωτιστικό, καθώς και νέα λεκάνη, και μπαταρίες της εταιρίας IDEAL. Τα πλακάκια που τοποθετήθηκαν επιλέχθηκαν ανάμεσα από δεκάδες σχέδια και χρώματα από τον πελάτη.

ΚΟΥΖΙΝΑ
Ο επόμενος χώρος που έπρεπε να ανακαινίσουμε ήταν η κουζίνα. Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση όλων των παλαιών ντουλαπιών και κατασκευών που υπήρχαν και επισκευάσαμε μέρη της κουζίνας όμως μας ζητήθηκε από τον πελάτη. Υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογής για πορτάκια, ερμάρια, ράφια και πόμολα. Στην συγκεκριμένη κουζίνα, τοποθετήθηκε νεροχύτης, και μπαταρία #Pyramis.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Έγιναν επισκευαστικές εργασίες όπου χρειάστηκε,καθώς και γκρεμίσματα και χτισίματα όπου ζήτησε ο πελάτης όπως για παράδειγμα 2 τοιχοποιίες .

ΠΑΤΩΜΑΤΑ
Στο εν λόγω διαμέρισμα, ο ιδιοκτήτης ζήτησε να τοποθετηθεί σε κάποια δωμάτια δάπεδο laminate.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Τα μπάζα και τα σκουπίδια που προέκυψαν από τις παραπάνω δραστηριότητες, απομακρύνθηκαν από τα συνεργεία μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
Έγινε νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, άλλαξαν οι πριζοδιακόπτες του σπιτιού και τοποθετήθηκαν νέοι LEGRAND από τον συνεργαζόμενο προμηθευτή μας την εταιρία #Τεχνομάτ, μπήκαν νέες παροχές ρεύματος και τηλεφώνου και νέος ηλεκτρολογικός πίνακας.