Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του πελάτη για ανακαίνιση, οι τεχνικοί της εταιρίας μας επισκέφθηκαν το διαμέρισμα στην οδό Βασ. Όλγας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου μας ανατέθηκε ριζική ανακαίνιση. Ομολογουμένως ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα ανακαίνισης της εταιρίας μας , σε αισθητικό και κατασκευαστικό επίπεδο.

ΜΠΑΝΙΟ
Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση των παλιών σωληνώσεων και έγινε αντικατάσταση όλων των υδραυλικών παροχών ζεστού και κρύου νερού για ύδρευση, όσο και για αποχέτευση , κατασκευάστηκε χτιστή ντουζιέρα σε σχέδιο επιλογής του πελάτη. Επίσης έγινε αλλαγή γωνιακών διακοπτών βαρέως τύπου καθώς και σιφονιού και κατασκευάστηκε χτιστή βάση νιπτήρα και μπηκε και ένα έπιπλο καθρέπτη με φωτιστικό, καθώς και νέα λεκάνη, και μπαταρίες της εταιρίας IDEAL. Τα πλακάκια που τοποθετήθηκαν επιλέχθηκαν ανάμεσα από δεκάδες σχέδια και χρώματα από τον πελάτη.

ΚΟΥΖΙΝΑ
Ο επόμενος χώρος που έπρεπε να ανακαινίσουμε ήταν η κουζίνα. Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση όλων των παλαιών ντουλαπιών και κατασκευών που υπήρχαν και κατασκευάσαμε μια νέα κουζίνα με υλικά και αποχρώσεις επιλογής του ιδιοκτήτη. Υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογής για πορτάκια, ερμάρια, ράφια και πόμολα. Στην συγκεκριμένη κουζίνα, τοποθετήθηκε νεροχύτης, μπαταρία και συρόμενος απορροφητήρας όλα της εταιρίας #Pyramis.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Έγιναν επισκευαστικές εργασίες όπου χρειάστηκε,καθώς και γκρεμίσματα και χτισίματα όπου ζήτησε ο πελάτης όπως για παράδειγμα άλλαξε εντελώς η διαρύθμιση στην είσοδο δημιουργώντας μια περσίδα απο ξύλο η οποία βάφτηκε με βερνίκι σε απόχρωση κερασιάς .

ΠΑΤΩΜΑΤΑ
Στο εν λόγω διαμέρισμα, ο ιδιοκτήτης ζήτησε να τοποθετηθούν νέα πλακάκια σε όλο το σπίτι εσωτερικά και στα μπαλκόνια σε χρώμα και σχέδιο που διάλεξε ο ίδιος μέσα απο δεκάδες επιλογές.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Τα μπάζα και τα σκουπίδια που προέκυψαν από τις παραπάνω δραστηριότητες, απομακρύνθηκαν από τα συνεργεία μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
Έγινε νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, άλλαξαν οι πριζοδιακόπτες του σπιτιού και τοποθετήθηκαν νέοι LEGRAND, μπήκαν νέες παροχές ρεύματος και τηλεφώνου και νέος ηλεκτρολογικός πίνακας.

ΤΕΝΤΕΣ
Τοποθετήθηκαν τέντες κατά μήκος των μπαλκονιών σε σχέδιο και χρώμα που επέλεξε ο πελάτης.

ΜΠΑΛΚΟΝΙ
Επιδιορθώθηκαν και βάφτηκαν τα παλαιά κάγκελα και έγινε τοποθέτηση νέων πλακιδίων.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Εγκατάσταση Λέβητα αερίου ARISTON BSII με ανοξείδωτο πλακοειδή εναλλάκτη για τα ζεστά χρήσης.