Ανακαίνιση κατοικίας στο κέντρο Θεσσαλονίκης

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του πελάτη για ανακαίνιση, οι τεχνικοί της εταιρίας μας επισκέφθηκαν το διαμέρισμα στην οδό Μητροπολίτου Ιωσήφ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου μας ανατέθηκε ριζική ανακαίνιση.

ΜΠΑΝΙΟ
Οι αλλαγές ξεκίνησαν από το μπάνιο το οποίο είχε πολύ άσχημη εικόνα λόγω παλαιότητας. Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση των παλιών σωληνώσεων και έγινε αντικατάσταση όλων των υδραυλικών παροχών ζεστού και κρύου νερού για ύδρευση, όσο και για αποχέτευση , κατασκευάστηκε χτιστή ντουζιέρα και τοποθετήθηκε καμπίνα. Επίσης έγινε αλλαγή γωνιακών διακοπτών βαρέως τύπου καθώς και σιφονιού και τοποθετήθηκε ένα έπιπλο μπάνιου με καθρέπτη και φωτιστικό, καθώς και νέα λεκάνη, και μπαταρίες της εταιρίας IDEAL. Τα πλακάκια που τοποθετήθηκαν επιλέχθηκαν ανάμεσα απο δεκάδες σχέδια και χρώματα απο τον πελάτη.

ΚΟΥΖΙΝΑ
Ο επόμενος χώρος που έπρεπε να ανακαινίσουμε ήταν η κουζίνα. Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση όλων των παλαιών ντουλαπιών και κατασκευών που υπήρχαν και κατασκευάσαμε μια νέα κουζίνα με υλικά και αποχρώσεις επιλογής του ιδιοκτήτη. Υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογής για πορτάκια, ερμάρια, ράφια και πόμολα. Στην συγκεκριμένη κουζίνα, μπήκε επίσης διπλός νεροχύτης, μπαταρία και συρρόμενος απορροφητήρας όλα της εταιρίας Pyramis.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Τα παλαιά κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα ενεργειακά REHAU με διπλούς υαλοπίνακες ενώ τοποθετήθηκαν σήτες συρόμενες και κάθετες και ρολά με φυλλαράκι αλουμινίου Επίσης αντικαταστάθηκαν και οι παλιές φθαρμένες εσωτερικές πόρτες με νέες σε μοντέρνα γραμμή, επιλογής του ιδιοκτήτη και τοποθετήθηκε και θωρακισμένη πόρτα με 14 κλειδώματα.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Έγιναν επισκευαστικές εργασίες όπου χρειάστηκε,καθώς και γκρεμίσματα και χτισίματα όπου ζήτησε ο πελάτης όπως για παράδειγμα άλλαξε εντελώς η διαρύθμιση και ο χώρος του μπάνιου.

ΠΑΤΩΜΑΤΑ
Στο εν λόγω διαμέρισμα, ο ιδιοκτήτης ζήτησε να γυαλιστούν και να λουστραριστούν σε χρώμα επιλογής του όλα τα ξύλινα πατώματα καθώς και όπου υπήρχε μωσαικό να τριφτεί να γυαλιστεί επίσης.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Τα μπάζα και τα σκουπίδια που προέκυψαν από τις παραπάνω δραστηριότητες, απομακρύνθηκαν από τα συνεργεία μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
Έγινε νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, άλλαξαν οι πριζοδιακόπτες του σπιτιού και τοποθετήθηκαν νέοι LEGRAND, μπήκαν νέες παροχές ρεύματος και τηλεφώνου και νέος ηλεκτρολογικός πίνακας.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Στο κομμάτι της θέρμανσης, το εν λόγω διαμέρισμα λόγω παλαιότητας δεν είχε κανένα σύστημα θέρμανσης οπότε δημιουργήθηκε νέο δίκτυο παροχών θέρμανσης, οι οποίες υπογειοποιήθηκαν , και τοποθετήθηκε λέβητας αερίου CHAFFOTEAUX ALIXIA S 24FF, καθώς και νέα σώματα καλοριφέρ.

ΤΕΝΤΕΣ
Τοποθετήθηκαν τέντες κατά μήκος των μπαλκονιών σε σχέδιο και χρώμα που επέλεξε ο πελάτης.

ΜΠΑΛΚΟΝΙ
Τοποθετήθηκαν νέα πλακάκια σε σχέδια και χρώματα επιλογής του πελάτη και επιδιορθώθηκαν και βάφτηκαν τα παλαιά κάγκελα. Επίσης τοποθετήθηκαν νέες τέντες σε χρώμα και σχέδιο επιλογής του πελάτη.