Ανακαίνιση κατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του πελάτη για ανακαίνιση, οι τεχνικοί της εταιρίας μας επισκέφθηκαν το διαμέρισμα στην οδό Δημητρίου Γούναρη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου μας ανατέθηκε ριζική ανακαίνιση.

ΜΠΑΝΙΟ
Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση των παλιών σωληνώσεων και έγινε αντικατάσταση όλων των υδραυλικών παροχών ζεστού και κρύου νερού για ύδρευση, όσο και για αποχέτευση , και κατασκευάστηκε χτιστή ντουζιέρα σε σχέδιο επιλογής του πελάτη. Επίσης έγινε αλλαγή γωνιακών διακοπτών βαρέως τύπου καθώς και σιφονιού και τοποθετήθηκε έπιπλο μπάνιου με καθρέπτη και φωτιστικό, καθώς και νέα λεκάνη, και μπαταρίες της εταιρίας IDEAL STANDARD. Τα πλακάκια που τοποθετήθηκαν επιλέχθηκαν ανάμεσα από δεκάδες σχέδια και χρώματα από τον πελάτη.

ΚΟΥΖΙΝΑ
Ο επόμενος χώρος που έπρεπε να ανακαινίσουμε ήταν η κουζίνα. Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση όλων των παλαιών ντουλαπιών και κατασκευών που υπήρχαν και κατασκευάσαμε μια νέα κουζίνα με υλικά και αποχρώσεις επιλογής του ιδιοκτήτη. Υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογής για πορτάκια, ερμάρια, ράφια και πόμολα. Στην συγκεκριμένη κουζίνα, τοποθετήθηκε νεροχύτης, μπαταρία και συρόμενος απορροφητήρας όλα της εταιρίας .

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Έγιναν επισκευαστικές εργασίες όπου χρειάστηκε,καθώς και γκρεμίσματα και χτισίματα όπου ζήτησε ο πελάτης όπως για παράδειγμα άλλαξε εντελώς η διαρύθμιση και ο χώρος του μπάνιου.

ΠΑΤΩΜΑΤΑ
Στο εν λόγω διαμέρισμα, ο ιδιοκτήτης ζήτησε να γυαλιστούν και να λουστραριστούν σε χρώμα επιλογής του όλα τα ξύλινα πατώματα καθώς και όπου υπήρχε μωσαικό να τριφτεί να γυαλιστεί επίσης.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Τα μπάζα και τα σκουπίδια που προέκυψαν από τις παραπάνω δραστηριότητες, απομακρύνθηκαν από τα συνεργεία μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
Έγινε νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, άλλαξαν οι πριζοδιακόπτες του σπιτιού και τοποθετήθηκαν νέοι του οίκου LEGRAND.

ΤΕΝΤΕΣ
Τοποθετήθηκαν τέντες κατά μήκος των μπαλκονιών σε σχέδιο και χρώμα που επέλεξε ο πελάτης.

ΜΠΑΛΚΟΝΙ
Επιδιορθώθηκαν και βάφτηκαν τα παλαιά κάγκελα και έγινε τρίψιμο και γυάλισμα του μωσαικού και στα 2 μπαλκόνια του σπιτιού.