Ανακαίνιση διαμερίσματος στο κέντρο Θεσσαλονίκης

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του πελάτη για ανακαίνιση, οι τεχνικοί της εταιρίας μας επισκέφθηκαν το διαμέρισμα στην οδό Ολύμπου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου μας ανατέθηκε ριζική ανακαίνιση .

ΜΠΑΝΙΟ
Οι αλλαγές ξεκίνησαν από το μπάνιο το οποίο είχε πολύ άσχημη εικόνα λόγω παλαιότητας. Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση των παλιών σωληνώσεων και έγινε αντικατάσταση όλων των υδραυλικών παροχών ζεστού και κρύου νερού για ύδρευση, όσο και για αποχέτευση και κατασκευάστηκε χτιστή ντουζιέρα. Τοποθετήθηκε ένα έπιπλο μπάνιου με καθρέπτη και φωτιστικό, καθώς και νέα λεκάνη, και μπαταρίες της εταιρίας IDEAL. Τα πλακάκια που τοποθετήθηκαν επιλέχθηκαν ανάμεσα απο δεκάδες σχέδια και χρώματα απο τον πελάτη.

ΚΟΥΖΙΝΑ
Ο πελάτης αποφάσισε να κρατήσει την ίδια κουζίνα και απλά να κρυφτούν με γυψοσανίδα κάποιες ατέλειες απο σωληνώσεις.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Τα παλαιά κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα της εταιρίας ROLPLASTO. Εγινε επίσης αντικατάσταση της μια εσωτερικής πόρτας ενώ η δεύτερη στοκαρίστηκε και βάφτηκε.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Έγιναν επισκευαστικές εργασίες όπου χρειάστηκε,καθώς και καθαιρέσεις – γκρεμίσματα και χτισίματα όπου ζήτησε ο πελάτης όπως για παράδειγμα άλλαξε εντελώς η διαρύθμιση και ο χώρος του μπάνιου, έγινε ειδική κατασκευή στο μπαλκόνι με YTONG για να δημιουργηθεί προφυλαγμένος χώρος για να μπαίνει το πλυντήριο, καθώς και ένα σκέπαστρο στο μικρό μπαλκόνι με σιδεροκατασκευή και πολυκαρβονικό υλικό.

ΠΑΤΩΜΑΤΑ
Στο εν λόγω διαμέρισμα, ο ιδιοκτήτης ζήτησε να τοποθετηθούν νέα πατώματα LAMINATE, και πλακάκια στην κουζίνα και το μπάνιο, τα οποία σχέδια και χρώματα διάλεξε ο πελάτης ανάμεσα απο εκαντοντάδες επιλογές.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Τα μπάζα και τα σκουπίδια που προέκυψαν από τις παραπάνω δραστηριότητες, απομακρύνθηκαν από τα συνεργεία μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
Έγινε νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, άλλαξαν οι πριζοδιακόπτες του σπιτιού και τοποθετήθηκαν νέοι LEGRAND, μπήκαν νέες παροχές ρεύματος και τηλεφώνου και νέος ηλεκτρολογικός πίνακας.

ΜΠΑΛΚΟΝΙ
Τοποθετήθηκαν νέα πλακάκια σε σχέδια και χρώματα επιλογής του πελάτη και επιδιορθόθηκαν και βάφτηκαν τα παλαιά κάγκελα.