Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του πελάτη για ανακαίνιση, οι τεχνικοί της εταιρίας μας επισκέφθηκαν το διαμέρισμα στην οδό Περδίκα στην Θεσσαλονίκη όπου μας ανατέθηκε ριζική ανακαίνιση .

ΜΠΑΝΙΟ (Πατητή τσιμεντοκονία)
Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση των παλιών σωληνώσεων και έγινε αντικατάσταση όλων των υδραυλικών παροχών ζεστού και κρύου νερού για ύδρευση, όσο και για αποχέτευση και κατασκευάστηκε χτιστή ντουζιέρα. Εγκαταστήθηκε ένα χτιστό έπιπλο μπάνιου με καθρέπτη και φωτιστικό, καθώς και νέα λεκάνη, και μπαταρίες της εταιρίας IDEAL. Σε όλο το μπάνιο άντι για πλακάκια έγινε πατητή τσιμεντοκονία εκτός από την ντουζιέρα όπου τοποθετήθηκαν πλακάκια.

ΚΟΥΖΙΝΑ
Τοποθέτηση νέας κουζίνας σε σχέδιο και χρώμα επιλογής του πελάτη.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Τα παλαιά εξωτερικά κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα της εταιρίας ROLPLASTO.
Επίσης αντικαταστάθηκε και η Θωρακισμένη πόρτα.

ΠΑΤΩΜΑΤΑ
Στο εν λόγω διαμέρισμα, ο ιδιοκτήτης ζήτησε να τοποθετηθούν νέα πατώματα LAMINATE, και πλακάκια στην κουζίνα και το μπάνιο, τα οποία σχέδια και χρώματα διάλεξε ο πελάτης ανάμεσα απο εκαντοντάδες επιλογές.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Τα μπάζα και τα σκουπίδια που προέκυψαν από τις παραπάνω δραστηριότητες, απομακρύνθηκαν από τα συνεργεία μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
Έγινε νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, άλλαξαν οι πριζοδιακόπτες του σπιτιού και τοποθετήθηκαν νέοι LEGRAND, μπήκαν νέες παροχές ρεύματος και τηλεφώνου και νέος ηλεκτρολογικός πίνακας. Επίσης τοποθετήθηκε συναργεμός

ΜΠΑΛΚΟΝΙ
Τοποθετήθηκαν νέα πλακάκια σε σχέδια και χρώματα επιλογής του πελάτη και επιδιορθόθηκαν και βάφτηκαν τα παλαιά κάγκελα.