Ανακαίνιση διαμερίσματος στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του πελάτη για ανακαίνιση, οι τεχνικοί της εταιρίας μας επισκέφθηκαν το διαμέρισμα στην οδό Παπαναστασίου στην Θεσσαλονίκη όπου μας ανατέθηκε η ανακαίνιση του διαμερίσματος .

ΜΠΑΝΙΟ
Οι αλλαγές ξεκίνησαν από το μπάνιο με την αποξήλωση των παλιών σωληνώσεων και έγινε αντικατάσταση όλων των υδραυλικών παροχών ζεστού και κρύου νερού για ύδρευση, όσο και για αποχέτευση και κατασκευάστηκε χτιστή ντουζιέρα. Τοποθετήθηκε ένα έπιπλο μπάνιου ειδικής κατασκευής όπως το σχεδιάσαμε μαζί με τον πελάτη . Επίσης τοποθετήθηκε νέα λεκάνη, και μπαταρίες της εταιρίας IDEAL.
Τα πλακάκια που τοποθετήθηκαν επιλέχθηκαν ανάμεσα από δεκάδες σχέδια και χρώματα από τον πελάτη.

ΚΟΥΖΙΝΑ
Έγινε σχεδιασμός και τοποθέτηση νέας κουζίνας σε χρώματα και σχέδιο που επέλεξε ο πελάτης μέσα από τις προτάσεις που του παρουσιάσαμε. Τα πλακάκια που τοποθετήθηκαν επιλέχθηκαν ανάμεσα από δεκάδες σχέδια και χρώματα από τον πελάτη. Νεροχύτης ,μπαταρία νεροχύτη και απορροφητήρας όλα της εταιρίας Pyramis.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Τα παλαιά κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα της εταιρίας ROPLASTO. Έγινε επίσης αντικατάσταση της μια εσωτερικής πόρτας καθώς και της εξώπορτας ,και μπήκε νέα θωρακισμένη με 11 κλειδώματα και μικρό κλειδί.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Έγιναν επισκευαστικές εργασίες όπου χρειάστηκε, καθώς και καθαιρέσεις – γκρεμίσματα και χτισίματα όπου ζήτησε ο πελάτης όπως για παράδειγμα άλλαξε εντελώς η διαρρύθμιση στο σαλόνι, και τοποθετήθηκαν διακοσμητικά μάρμαρα.

ΠΑΤΩΜΑΤΑ
Στο εν λόγω διαμέρισμα, ο ιδιοκτήτης ζήτησε να τοποθετηθούν νέα πλακάκια στην κουζίνα το μπάνιο και το μπαλκόνι, τα οποία σχέδια και χρώματα διάλεξε ο πελάτης ανάμεσα από εκατοντάδες επιλογές.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Τα μπάζα και τα σκουπίδια που προέκυψαν από τις παραπάνω δραστηριότητες, απομακρύνθηκαν από τα συνεργεία μας.

ΜΠΑΛΚΟΝΙ
Τοποθετήθηκαν νέα πλακάκια σε σχέδια και χρώματα επιλογής του πελάτη .