Ανακαίνιση κατοικίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης

 

ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ/ΝΕΕΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΪΕΣ

Αρχικά, προτείναμε και πραγματοποιήσαμε την πλήρη αλλαγή της διαρρύθμισης των χώρων. Ο χώρος της σαλονοτραπεζαρίας έγινε πλέον χώρος για δύο νέα υπνοδωμάτια συν ένα νέο μικρό wc!

Η κουζίνα παρέμεινε στην ίδια θέση και με καθαίρεση συγκεκριμένων τοιχοποιϊών, δημιουργήσαμε μια ενιαία ευρύχωρη σαλοκουζίνα.

Για να πραγματοποιηθούν οι παραπάνω αλλαγές, οι νέες τοιχοποιϊες δημιουργήθηκαν με YTONG και τμηματικά πραγματοποιήθηκαν κατασκευές με γυψοσανίδα.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

Στην κατοικία πραγματοποιήθηκε πλήρης ηλεκτρολογική ανακαίνιση, με εγκατάσταση νέου πίνακα της ABB στον οποίο τοποθετήθηκαν νέες ασφάλειες και διακόπτες. Όλοι οι πριζοδιακόπτες της κατοικίας αντικαταστήθηκαν με νέους της LeGrand.

 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Πραγματοποιήθηκε πλήρης υδραυλική ανακαίνιση όλων των σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης.

 

ΔΑΠΕΔΑ/ΠΛΑΚΙΔΙΑ

Στην κατοικία εγκαταστήθηκε δάπεδο Laminate σε απόχρωση Grey Oak, με 15ετή εγγύηση.

Στα δύο μπάνια εγκαταστήθηκαν πλακίδια Α ποιότητες.

 

ΚΟΥΖΙΝΑ

Μαζί με τον πελάτη μας, σχεδιάσαμε την νέα κουζίνα, επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλά σχέδια και αποχρώσεις. Εγκαταστήθηκε κουζίνα μήκους 4 μέτρων, ενώ τοποθετήθηκε διαχωριστική νησίδα αποτελούμενη από κρυσταλλιέρα, πάγκο και επιφάνεια εστίασης.

 

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Εγκαταστήθηκαν νέα είδη υγιεινής, των εταιριών PYRAMIS και IDEAL STANDARD. Στο μεγάλο μπάνιο έγινε ειδική κατασκευή επίπλου νιπτήρα, σε απόχρωση επιλογής του πελάτη μας.