Ολική ανακαίνιση διαμερίσματος στην Αγία Τριάδα Θεσσαλονίκης

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του πελάτη για ανακαίνιση, οι τεχνικοί της εταιρίας μας επισκέφθηκαν το ισόγειο διαμέρισμα στην παραλία Αγίας Τριάδας της Θεσσαλονίκης όπου μας ανατέθηκε ριζική ανακαίνιση.

ΜΠΑΝΙΟ
Οι αλλαγές ξεκίνησαν από το μπάνιο το οποίο είχε πολύ άσχημη εικόνα λόγω παλαιότητας. Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση των παλιών σωληνώσεων και έγινε αντικατάσταση όλων των υδραυλικών παροχών ζεστού και κρύου νερού για ύδρευση ,όσο και για αποχέτευση , κατασκευάστηκε χτιστή ντουζιέρα με καμπίνα. Τοποθετήθηκαν πλακάκια επιλογής του ιδιοκτήτη έγινε αλλαγή γωνιακών διακοπτών βαρέως τύπου καθώς και σιφονιού και τοποθετήθηκε ένα έπιπλο μπάνιου με καθρέπτη και φωτιστικό, καθώς και νέα λεκάνη, και μπαταρίες Pyramis.

ΚΟΥΖΙΝΑ
Ο επόμενος χώρος που έπρεπε να ανακαινίσουμε ήταν η κουζίνα. Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση όλων των παλαιών ντουλαπιών και κατασκευών που υπήρχαν και κατασκευάσαμε μια νέα κουζίνα με υλικά και αποχρώσεις επιλογής του ιδιοκτήτη. Υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογής για πορτάκια, ερμάρια, ράφια και πόμολα. Στην συγκεκριμένη κουζίνα, μπήκε επίσης inox νεροχύτης, μπαταρία και απορροφητήρας Pyramis.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Τα παλαιά κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα ενεργειακά REHAU με διπλούς υαλοπίνακες ενώ τοποθετήθηκαν σήτες συρόμενες και κάθετες και πατζούρια αλουμινίου σε απόχρωση ίδια με το υπόλοιπο συγκρότημα στο οποίο βρίσκεται η κατοικία. Επίσης αντικαταστάθηκαν και οι παλιές φθαρμένες εσωτερικές πόρτες με νέες σε μοντέρνα γραμμή, επιλογής του ιδιοκτήτη.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Έγιναν επισκευαστικές εργασίες όπου χρειάστηκε,καθώς και γκρέμισματα και χτισίματα όπου ζήτησε ο πελάτης. Επίσης έγινε δημιουργία ενός ακόμη δωματίου με χώρισμα το υσαλονιού σε 2 χώρους με γυψοσανίδα και με συρόμενη εσωτερική πορτα, για αυτονομία χώρου.

ΠΑΤΩΜΑΤΑ
Στο εν λόγω διαμέρισμα, ξηλώθηκαν επίσης όλα τα πατώματα σε όλα τα δωμάτια, και κατόπιν επιλογής του ιδιοκτήτη σε σχέδια και χρώματα τοποθετήθηκαν νέα πλακάκια. .

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Τα μπάζα και τα σκουπίδια που προέκυψαν από τις παραπάνω δραστηριότητες, απομακρύνθηκαν από τα συνεργεία μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
Εγινε νέα ηλεκτρολογική εγκατάστασης, άλλαξαν οι πριζοδιακόπτες του σπιτιού και μπήκαν νέες παροχές ρεύματος και νέος ηλεκτρολογικός πίνακας.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Στο κομμάτι της θέρμανσης ο ιδιοκτήτης ήθελε να αλλάξουμε το παλαιό δίκτυο σωληνώσεως με νέο. Εγκαταστήθηκε συλλέκτης στον οποίο οδηγήθηκαν όλες οι υποδαπέδιες σωληνώσεις του συστήματος θέρμανσης.