Ολική ανακαίνιση διαμερίσματος στο Κέντρο Θεσσαλονίκης

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του πελάτη για ανακαίνιση, οι τεχνικοί της εταιρίας μας επισκέφθηκαν το διαμέρισμα στην οδό Βασ.Ολγας στην Θεσσαλονίκη όπου μας ανατέθηκε ριζική ανακαίνιση.

ΜΠΑΝΙΟ
Οι αλλαγές ξεκίνησαν από το μπάνιο το οποίο είχε πολύ άσχημη εικόνα λόγω παλαιότητας. Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση των παλιών σωληνώσεων και έγινε αντικατάσταση όλων των υδραυλικών παροχών ζεστού και κρύου νερού για ύδρευση, όσο και για αποχέτευση , κατασκευάστηκε χτιστή ντουζιέρα και χτιστό κάθισμα μέσα στην ντουζιέρα όπως ζητήθηκε από τον πελάτη και έπειτα τοποθετήθηκε καμπίνα. Επίσης δημιουργήθηκε χτιστή βάση για τον νιπτήρα η οποία καλύφθηκε επίσης με πλακάκια σε σχέδια και χρώματα επιλογής του ιδιοκτήτη, έγινε αλλαγή γωνιακών διακοπτών βαρέως τύπου καθώς και σιφονιού και τοποθετήθηκε ένα έπιπλο μπάνιου με καθρέπτη και φωτιστικό, καθώς και νέα λεκάνη, και μπαταρίες Pyramis.

ΚΟΥΖΙΝΑ
Ο επόμενος χώρος που έπρεπε να ανακαινίσουμε ήταν η κουζίνα. Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση όλων των παλαιών ντουλαπιών και κατασκευών που υπήρχαν και κατασκευάσαμε μια νέα κουζίνα με υλικά και αποχρώσεις επιλογής του ιδιοκτήτη. Υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογής για πορτάκια, ερμάρια, ράφια και πόμολα. Στην συγκεκριμένη κουζίνα, μπήκε επίσης inox διπλός νεροχύτης, μπαταρία και απορροφητήρας Pyramis.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Τα παλαιά κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα ενεργειακά REHAU με διπλούς υαλοπίνακες ενώ τοποθετήθηκαν σήτες συρόμενες και κάθετες και ρολά με φυλλαράκι αλουμινίου Επίσης αντικαταστάθηκαν και οι παλιές φθαρμένες εσωτερικές πόρτες με νέες σε μοντέρνα γραμμή, επιλογής του ιδιοκτήτη και τοποθετήθηκε και θωρακισμένη πόρτα με 14 κλειδώματα.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Έγιναν επισκευαστικές εργασίες όπου χρειάστηκε,καθώς και γκρεμίσματα και χτισίματα όπου ζήτησε ο πελάτης. Επίσης έγινε δημιουργία ενός ακόμη δωματίου όπως ζητήθηκε από το ιδιοκτήτη, και λόγω έλλειψης ανοίγματος προτείναμε να δημιουργηθεί ένα στρογγυλό άνοιγμα σαν φινιστρίνι για να δέχεται φως το νέο δωμάτιο από τον διπλανό χώρο στον οποίο υπήρχε μπαλκονόπορτα.

ΠΑΤΩΜΑΤΑ
Στο εν λόγω διαμέρισμα, ο ιδιοκτήτης ζήτησε να καλυφθούν όλα τα πατώματα σε όλα τα δωμάτια, με νέα πατώματα laminate κατόπιν επιλογής του ιδιοκτήτη σε σχέδια και χρώματα .

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Τα μπάζα και τα σκουπίδια που προέκυψαν από τις παραπάνω δραστηριότητες, απομακρύνθηκαν από τα συνεργεία μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
Έγινε νέα ηλεκτρολογική εγκατάστασης, άλλαξαν οι πριζοδιακόπτες του σπιτιού και μπήκαν νέες παροχές ρεύματος και τηλεφώνου.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Στο κομμάτι της θέρμανσης, το εν λόγω διαμέρισμα λόγω παλαιότητας δεν είχε κανένα σύστημα θέρμανσης οπότε δημιουργήθηκε νέο δίκτυο παροχών θέρμανσης, οι οποίες υπογειοποιήθηκαν , και τοποθετήθηκε λέβητας αερίου CHAFFOTEAUX ALIXIA S 24FF, καθώς και νέα σώματα καλοριφέρ.

ΜΠΑΛΚΟΝΙ
Τοποθετήθηκαν νέα πλακάκια σε σχέδια και χρώματα επιλογής του πελάτη και επιδιορθόθηκαν και βάφτηκαν τα παλαιά κάγκελα.