Ανακαίνιση διαμερίσματος στο κέντρο Θεσσαλονίκης

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του πελάτη για ανακαίνιση, οι τεχνικοί της εταιρίας μας επισκέφθηκαν το διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου αποφασίστηκε ότι πρέπει να πραγματοποιηθεί ριζική ανακαίνιση.

ΜΠΑΝΙΟ
Οι αλλαγές ξεκίνησαν από το μπάνιο το οποίο είχε πολύ άσχημη εικόνα λόγω παλαιότητας. Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση των παλιών σωληνώσεων και έγινε αντικατάσταση όλων των υδραυλικών παροχών ζεστού και κρύου νερού για ύδρευση ,όσο και για αποχέτευση , κατασκευάστηκε χτιστή ντουζιέρα σε σχήμα και μέγεθος τέτοιο ούτως ώστε να μεγαλώσει λίγο ο μικρός χώρος του μπάνιου. Τοποθετήθηκαν πλακάκια επιλογής του ιδιοκτήτη έγινε αλλαγή γωνιακών διακοπτών βαρέως τύπου καθώς και σιφονιού και τοποθετήθηκε ένα έπιπλο μπάνιου με καθρέπτη και φωτιστικό, καθώς και νέα λεκάνη, και μπαταρίες Pyramis.

ΚΟΥΖΙΝΑ
Ο επόμενος χώρος που έπρεπε να ανακαινίσουμε ήταν η κουζίνα. Ξεκινήσαμε με την αποξήλωση όλων των παλαιών ντουλαπιών και κατασκευών που υπήρχαν και κατασκευάσαμε μια νέα κουζίνα με υλικά και αποχρώσεις επιλογής του ιδιοκτήτη. Υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογής για πορτάκια, ερμάρια, ράφια και πόμολα. Στην συγκεκριμένη κουζίνα, μπήκε επίσης inox νεροχύτης, μπαταρία και αποροφητήρας Pyramis σε σχήμα πυραμίδας, καθώς επίσης κουμπωτοί μεντεσέδες και πλαστικά φρένα επιβράδυνσης στα ντουλάπια και πορτάκια.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Τα παλαιά ξύλινα κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα ενεργειακά με διπλούς υαλοπίνακες ενώ τοποθετήθηκαν σήτες συρόμενες και κάθετες και ρολά με φυλλαράκι αλουμινίου. Επίσης αντικαταστάθηκαν και οι παλιές φθαρμένες εσωτερικές πόρτες με νέες σε μοντέρνα γραμμή, επιλογής του ιδιοκτήτη.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Έγιναν επισκευαστικές εργασίες σε τοιχοποιία , προσθήκη διακοσμητικών υαλότουβλων , γκρέμισμα και επανατοποθέτηση εσωτερικής τοιχοποιίας με ytong .
Όπως σε κάθε ανακαίνιση το σπίτι χρωματίστηκε με μοντέρνα οικολογικά χρώματα ,αφού πρώτα έγινε επίστρωση με οικολογικό αστάρι . Ο πελάτης έχει πάντα να επιλέξει και εδώ από μια παλέτα χρωμάτων, και τεχνοτροπιών.

ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ
Όσον αφορά τα μπαλκόνια τοποθετήθηκαν καινούργια κάγκελα στα μπαλκόνια και τέντες όλα σε σχέδια επιλογής του πελάτη καθώς και νέα πλακάκια στο πάτωμα του μπαλκονιού, και τέλος έγινε και σε αυτά ελαιοχρωματισμός.

ΠΑΤΩΜΑΤΑ
Στο εν λόγω διαμέρισμα, ξηλώθηκαν επίσης όλα τα πατώματα σε όλα τα δωμάτια, και κατόπιν επιλογής του ιδιοκτήτη τοποθετήθηκαν νέα πλακάκια στο πάτωμα της κουζίνας, στο χωλ, και στο μπάνιο, ενώ στο σαλόνι, στο δωμάτιο, και ένα μέρος του χωλ, τοποθετήθηκε πάτωμα laminate σε σχέδιο και χρώμα πάντα επιλογής του πελάτη ανάμεσα από πολλές προτάσεις μας.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Τα μπάζα και τα σκουπίδια που προέκυψαν από τις παραπάνω δραστηριότητες, απομακρύνθηκαν από τα συνεργεία μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
Τέλος, έγινε έλεγχος τις ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, άλλαξαν οι πριζοδιακόπτες του σπιτιού και μπήκαν νέες παροχές ρεύματος .

ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Στο κομμάτι της θέρμανσης καθώς το διαμέρισμα δεν είχε καμία προηγούμενη εγκατάσταση κάποιου συστήματος θέρμανσης έγινε εκ νέου εγκατάσταση με νέα σώματα καλοριφέρ σε όλους τους χώρους, εκτός από το μπάνιο στο οποίο τοποθετήθηκε πετσετοκρεμάστρα. Ο λέβητας που μπήκε είναι Chaffoteaux Alixia s με νέο θερμοστάτη ένας πολύ συμπαγής λέβητας, που ταιριάζει σε κάθε διαμέρισμα και επιτρέπει την ευκολότερη εγκατάσταση και συντήρηση χαρίζοντας καλύτερη θερμική άνεση για όλες τις ανάγκες . Έχει ονομαστική απόδοση : 24KW και απόδοση στην ονομαστική ισχύ: 93,8% Μας δίνει στιγμιαία παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και περιλαμβάνει την ομόκεντρη καπνοδόχο.