δειτε το σπιτι σας

οπως το ονειρευεστε

Η ανακαίνιση για εμάς

Ανακαίνιση: Μία λέξη με πολλές διαστάσεις.

Μπορεί να είναι μικρή και να περιλαμβάνει μικρές παρεμβάσεις και πινελιές που θα αλλάξουν την εικόνα που έχετε για το χώρο σας. Μπορεί να είναι και ολική και να μεταμορφώνει το χώρο σας σε κάτι εντελώς καινούριο. Σε όλες τις περιπτώσεις έχει έναν σκοπό. Να νιώθετε όμορφα στο σπίτι σας.

Για εμάς η ανακαίνιση αποτελεί μια από τις δημιουργικότερες δραστηριότητες. Τεχνογνωσία, πείρα, προτάσεις και φαντασία είναι τα στοιχεία που θα βρείτε αν απευθυνθείτε σε εμάς. Από μικρές παρεμβάσεις που θα ανανεώσουν το χώρο σας, έως και ολικές ανακαινίσεις διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων, κάθε μορφής ανακαίνιση αποτελεί για εμάς πρόκληση να σας αφήσουμε ικανοποιημένους γιατί γνωρίζουμε πως το αποτέλεσμά της θα σας συντροφεύει σε κάθε στιγμή που θα ζείτε και θα χαίρεστε στο απίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο.

Πόσο κοστίζει μια ανακαίνιση;

Άν σκέφτεστε πως η ανακαίνιση είναι μια διαδικασία που κοστίζει και που θα σας βγάλει εκτός του οικονομικού σας προγραμματισμού, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε.

Κόστος

Το κόστος μιας ανακαίνισης, δεν είναι απαραίτητα μεγάλο. Αυτό εξαρτάται από τις αλλαγές που θα γίνουν καθώς και από το κόστος παροχής των υπηρεσιών αυτών από την εταιρία που θα αναλάβει την ανακαίνισή σας.

Οικονομικός προγραμματισμός

Η εταιρία μας σας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσετε στην ανακαίνιση που επιθυμείτε, χωρίς να πληρώσετε άμεσα το συνολικό κόστος της. Για όλα τα προγράμματα ανακαινίσεων της εταιρίας μας, ισχύει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα 12/50 όπου πληρώνετε:

  • 50% προκαταβολή
  • 12 άτοκες δόσεις, χωρίς τραπεζική διαμεσολάβηση.

[CP_CALCULATED_FIELDS id=»1″]

kitchen icon

Ανακαίνιση κουζίνας

Η κουζίνα αποτελεί έναν από τους πιο πολυσύχναστους χώρους ενός σπιτιού. Στην εταιρία μας θα βρείτε το σχεδιασμό, την ποιότητα και την αισθητική που αναζητάτε!

Περισσότερα

bathroom icon

Ανακαίνιση μπάνιου

Σχεδιάζουμε το νέο σας μπάνιο ώστε να είναι λειτουργικό και να προσαρμόζεται ακόμη και στις πιο μικρές διαστάσεις!

Περισσότερα

rehau icon

Νέα ενεργειακά κουφώματα

Υψηλή αισθητική και εξοικονόμηση ενέργειας, με τα νέα ενεργειακά κουφώματα της εταιρίας REHAU

Περισσότερα

esoterikes portes icon

Πόρτες-Ντουλάπες

Αντικαταστήστε τις εσωτερικές σας πόρτες, τη θωρακισμένη σας εξώπορτα και τις ντουλάπες σας και επιλέξτε ανάμεσα σε πολλά σχέδια με πολύ προσιτές τιμές

Περισσότερα

fibran icon

Μονώσεις

Θωρακίστε την κατοικία σας από υγρασία και εξοικονομήστε έως και 50% στα έξοδα ψύξης-θέρμανσης

Περισσότερα


Εγγυήσεις

Υδραυλικά

H εταιρία μας σας παρέχει 10 έτη εγγύηση για κάθε υδραυλική εργασία στην κατοικία σας.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

Ηλεκτρολογικά

H εταιρία μας σας παρέχει 10 έτη εγγύηση για τις ηλεκτρολογικές εργασίες που θα αναλάβουμε στην κατοικία σας.

ΤΟΙΧΟΣ

Δομικά

H εταιρία μας σας παρέχει 10 έτη εγγύηση κατασκευής για τις δομικές μας εργασίες (θερμομόνωση, τοιχοποιϊες, τσιμεντοκωνίες, επιχρίσματα).

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΛΑΜΙΝΕΙΤ

Δάπεδα

Τα δάπεδα laminate και τα πλακίδια καλύπτονται από 15-25 έτη εγγύηση αναλόγως κατασκευαστή.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Κουφώματα

Όλα τα εξωτερικά κουφώματα καλύπτονται από 8 έτη εγγύηση από τον κατασκευαστή (REHAU/KBE).

Θέρμανση

Όλες οι συσκευές θέρμανσης (λέβητες αερίου, πετρελαίου, αντλίες θερμότητας κ.α) καλύπτονται από εργοστασική εγγύηση 2-5 ετών.

Συχνές ερωτήσεις

Η επίσκεψη της εταιρίας μας είναι δωρεάν. Το ίδιο ισχύει και για την οικονομοτεχνική προσφορά που θα σας παρουσιάσουμε η οποία φυσικά δεν είναι δεσμευτική ως προς την επιλογή σας.

Έπειτα από την επίσκεψή μας στο χώρο, ακολουθεί η σύνταξη της προσφοράς σας. Η προσφορά περιλαμβάνει τα κόστη των διάφορων εργασιών και υλικών αναλυτικά. Επίσης σας παρουσιάζεται μια τρισδιάστατη απεικόνιση της τελικής μορφής της κατοικίας σας. Στην επόμενή μας συνάντηση σας παρουσιάζουμε την προσφορά και συζητάμε και σχεδιάζουμε μαζί οποιεσδήποτε αλλαγές ή επιθυμίες σας.

Εφόσον επιθυμείτε να συνεργαστούμε και να πραγματοποιήσουμε τις παρεμβάσεις σας, προχωράμε στην υπογραφή ενός ιδιωτικού συμφωνητικού στο οποίο αναφέρονται οι υποχρεώσεις και των δύο μερών, το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, ο τρόπος πληρωμής, τα υλικά και τα τελικά σχέδια που θα υλοποιηθούν.
Έπειτα σας παρουσιάζουμε τα υλικά τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία σε είδη υγιεινής, πλακίδια, δάπεδα laminate, δείγματα επίπλων κουζίνας και ντουλάπας κ.ά. Φυσικά μπορείτε να επισκευθείτε απευθείας τους συνεργάτες μας ώστε να δείτε ακόμη περισσότερα προϊόντα καθώς και την ποιότητα κατασκευής από κοντά.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2314 319 395

Fax: 2314314214

E-mail: info@ag-energy.gr

Ανδρέα Παπανδρέου 28Α & Βρυούλων, Θεσσαλονίκη, Άγιος Ιωάννης, ΤΚ 55132

Όνομα
Τηλέφωνο
Θέμα

Μήνυμα