ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Ποιοι είμαστε

H Avant Garde Energy M.Ε.Π.Ε, είναι μία δυναμική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών, ανακαινίσεων , των διαφόρων ενεργειακών εφαρμογών καθώς και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας.

Το όνομά μας

nat_space1106Το όνομα της εταιρείας είναι εμπνευσμένο από τον VANGUARD1 o οποίος είναι ο πρώτος δορυφόρος που τροφοδοτήθηκε με ηλιακή ενέργεια μέσω ηλιακών κυψελίδων και τέθηκε σε τροχιά το 1958.Η ονομασία του πρωτοπόρου αυτού δορυφόρου ,σε συνδυασμό με την πρωτοπορία (avant-garde) στην ενέργεια, είναι οι αξίες που μας οδήγησαν στην έμπνευση του ονόματος.

Η πορεία μας

Η εταιρία μας, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της πολλά έργα πανελλαδικά, είναι υπερήφανη να μιλάει σε προσωπικό επίπεδο για ένα μεγάλο ποσοστό ρυθμού ανάπτυξης, καθώς και το απόλυτο της ικανοποίησης των πελατών και συνεργατών της.
Οι προβλέψεις σε μελλοντικές ανάγκες της αγοράς μας έχουν οδηγήσει στην συνεχή αναζήτηση νέων προοπτικών, νέων συστημάτων και συνεπώς νέων συνεργασιών, ώστε να παρέχουμε πάντοτε την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και τη σιγουριά προς τους πελάτες μας

Οι υπηρεσίες μας

Η εταιρία μας προσφέρει κατασκευαστικές , τεχνικές και ενεργειακές λύσεις για κάθε κτίριο όπως ολικές ανακαινίσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων οι οποίες ξεκινούν από την δόμηση και το σχεδιασμό νέων χώρων και ολοκληρώνονται με παρεμβάσεις όπως:

 • Εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων
 • Ανακαίνιση κουζίνας
 • Ανακαίνιση μπάνιου
 • Εγκατάσταση δαπέδου ξύλου ή laminate
 • Ηλεκτρολογική ανακαίνιση
 • Υδραυλική ανακαίνιση κ.ά.

 

Επίσης η εταιρία μας προσφέρει λύσεις και διαδικασίες Ενεργειακής Αναβάθμισης κτιρίων οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:

 • Συστήματα Θέρμανσης όπως αντλίες θερμότητας, λέβητες αερίου, ξυλολέβητες , λέβητες πέλλετ , πετρελαίου κ.α.
 • Θερμοπροσόψεις για το κέλυφος και την θωράκιση ενός κτιρίου
 • Εσωτερικές μονώσεις όπου η εξωτερική θερμοπρόσοψη δεν είναι εφικτή
 • Θέρμο-υγρομονώσεις ταρατσών και στεγών
 • Ηλιακούς θερμοσίφωνες για ζεστό νερό χρήσης μέσω ΑΠΕ
 • Συστήματα αποθήκευσης ενέργειας για οικονομία ηλεκτρικού ρεύματος μέσω Δ.Ε.Η
 • Έκδοση Ενεργειακών πιστοποιητικών και μελετών
 • Φωτοβολταϊκά συστήματα (διασυνδεμένα και αυτόνομα)
 • Αιολικά συστήματα
 • Συστήματα παραγωγής ενέργειας από βιομάζα και βιοαέριο

Οι στόχοι μας

Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η κάλυψη των απαιτήσεων σε μελέτη και κατασκευή κάθε έργου που μας ανατίθεται για να έχουμε την εξασφάλιση του απαιτούμενου αποτελέσματος καθώς και το οικονομικό όφελος για κάθε πελάτη. Χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά από διεθνώς καταξιωμένους κατασκευαστές και εξασφαλίζοντας μεγαλύτερες εγγυήσεις η Avant Garde Energy τοποθετεί ψηλά τον πήχη εκμηδενίζοντας τον ανταγωνισμό.
Στην Avant Garde Energy προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους πελάτες μας για τα πλεονεκτήματα της ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων που είναι τόσο η αύξηση της αξίας αυτών, αλλά και του χρόνου ζωής τους, όσο και η μείωση του κόστους συντήρησής τους. Η αναβάθμιση ενός κτιρίου μπορεί να επιτευχθεί από την πιο μικρή κατασκευαστική αλλαγή ή βελτίωση ενός χώρου μέχρι την ολοκληρωτική μεταμόρφωση του.

Η φιλοσοφία μας

Σήμερα, η εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια που ζούμε και εργαζόμαστε δεν είναι μόνο μία οικονομική επένδυση ή μια αισθητική και λειτουργική ικανοποίηση. Είναι κυρίως μια προσπάθεια επιβίωσης. Τα κτίρια συμβάλλουν σημαντικά στις κλιματικές αλλαγές. Η συμμετοχή τους στα αέρια του θερμοκηπίου αγγίζει το 50% της συνολικής έκκλησής τους από ανθρώπινες δραστηριότητες, ενώ για την κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών, καταναλώνεται το 35% περίπου της συνολικής ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, βασίζεται στην εξειδίκευση, την εμπειρία και το ήθος του προσωπικού, της Avant Garde Energy. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι πολλοί πελάτες μας είναι συστάσεις των παλαιότερων, πολύ ευχαριστημένων πελατών μας, η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας και η συνέχιση της επικοινωνίας μαζί μας ακόμη και χρόνια μετά την ολοκλήρωση ενός έργου είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση μας.

Πιστεύουμε ειλικρινά ότι το παρόν και ειδικότερα το μέλλον ανήκει στην δημιουργία λύσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας και παραγωγής αυτής, της οποίας βασικός πυλώνας είναι οι βελτιώσεις και αναβαθμίσεις των κτιρίων μέσα στα οποία ζούμε και μεγαλώνουμε τις οικογένειες μας ή στους χώρους που εργαζόμαστε και δημιουργούμε το μέλλον μας, κάνοντας τα λιγότερο ενεργοβόρα.

Πιστοποιήσεις

Η Avant Garde Energy Μ.ΕΠΕ συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του προτύπου διαχείρισης ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008