ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

771772
76H DETH
E2012

ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η Avant Garde Energy ευγενικός χορηγός του διαγωνισμού μηχανικής 2011 του BEST Thessaloniki.
Με αφορμή τον διήμερο διαγωνισμό μηχανικής στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2011, που διοργάνωσε ο φοιτητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός BEST Thessaloniki,  η εταιρία Avant Garde Energy ανέλαβε την ευγενική χορηγία του. Θέμα του διαγωνισμού ήταν η «Αξιοποίηση Εναλλακτικών Πηγών Ηλεκτρικής Ενέργειας». Στο διαγωνισμό συμμετείχαν οι φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου μέσα από έναν αγώνα αντοχής και δημιουργικότητας, κλήθηκαν να φτιάξουν μια έξυπνη και αποδοτική κατασκευή παραγωγής ενέργειας μέσω της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου.
Οι  νικητές του διαγωνισμού θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Μηχανικών (EBEC national round), που θα διεξαχθεί μέσα στο Ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 και οι νικητές του Πανελλαδικού Διαγωνισμού θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μηχανικών (EBEC).
Η Avant Garde Energy πάντα δίπλα σε τέτοιες ενδιαφέρουσες και καινοτόμες πρωτοβουλίες ανανεώνει το ραντεβού της για τoν επόμενο διαγωνισμό, έτοιμη να στηρίξει ανάλογες αξιόλογες προσπάθειες.
3 2 1

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΩΝ

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background