Ανακαίνιση κατοικίας στο Κέντρο Θεσσαλονίκης

Υπό κατασκευή βρίσκεται η ανακαίνιση του πελάτη μας επί της οδού Παύλου Μελά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

Στην κατοικία πραγματοποιήθηκε πλήρης ηλεκτρολογική ανακαίνιση, με εγκατάσταση νέου πίνακα της ABB στον οποίο τοποθετήθηκαν νέες ασφάλειες και διακόπτες. Όλοι οι πριζοδιακόπτες της κατοικίας αντικαταστήθηκαν με νέους της LeGrand.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Πραγματοποιήθηκε πλήρης υδραυλική ανακαίνιση όλων των σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης.

ΔΑΠΕΔΑ/ΠΛΑΚΙΔΙΑ

Τα ξύλινα πατώματα της κατοικίας αφαιρέθηκαν λόγω παλαιότητας. Η υψομετρική διαφορά που προέκυψε πληρώθηκε με εγκατάσταση περλομπετόν, το οποίο εξασφαλίζει καλύτερη θερμομόνωση και έχει μικρότερο βάρος ανα κυβικό. Έπειτα, τοποθετήθηκε δάπεδο laminate, σε απόχρωση Grey Oak.

Στο μπάνιο και την κουζίνα εγκαταστήθηκαν πλακίδια Α ποιότητας.

ΚΟΥΖΙΝΑ

Μαζί με τον πελάτη μας, σχεδιάσαμε την νέα κουζίνα, επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλά σχέδια και αποχρώσεις. Εγκαταστήθηκε κουζίνα, με πάγκο και πορτάκια του εργοστασίου AKRITAS.

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Εγκαταστήθηκαν νέα είδη υγιεινής, των εταιριών PYRAMIS και IDEAL STANDARD. Το έπιπλο μπάνιου κατασκευάστηκε σε απόχρωση και σχέδιο επιλογής του πελάτη μας.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Το διαμέρισμα αυτονομήθηκε από την υπάρχουσα κεντρική θέρμανση πετρελαίου, με εγκατάσταση αυτόνομου λέβητα φυσικού αερίου συμπύκνωσης (CHAFFOTEAUX ALIXIA GREEN 24FF). Δημιουργήθηκε νέο δίκτυο θέρμανσης με πολυστρωματικές σωληνώσεις αλουμινίου, οι οποίες οδεύουν υποδαπέδια και καταλήγουν σε συλλέκτη. Τοποθετήθηκαν επίσης νέα θερμαντικά σώματα της εταιρίας MAVIL.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Στο διαμέρισμα τα παλαιά κουφώματα αντικαταστήθηκαν με νέα ενεργειακά συνθετικά κουφώματα REHAU. Τα παντζούρια κατασκευάστηκαν σε απόχρωση πράσινη ώστε να διατηρηθεί το διατηρητέο ύψος. Η κατασκευή τους είναι αλουμινίου.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Τα εσωτερικά κουφώματα του διαμερίσματος διατηρήθηκαν, ώστε να μην αλλάξει το κλασικό ύφος. Πραγματοποιήθηκε τριβή, αστάρωμα και ελαιοχρωματισμός. Επίσης τοποθετηθηκε μία συρόμενη πόρτα, όπου αξιοποιήθηκε μία υπάρχουσα εσωτερική πόρτα με αποτέλεσμα να υπάρχει απόλυτη ομοιομορφία.